Forum » Pomoč in nasveti » kje dobiti amd socket A procesor
kje dobiti amd socket A procesor
AglioAlio ::
Lep pozdrav.
Iščem rabljen amd socket A procesor. Nad med 1000 in 2500 mhz. Ni ga lahko najti. Zanima me ali se še vedno dobi nove procesorje, za dve leti stare plošče.
Hvala, lp
Iščem rabljen amd socket A procesor. Nad med 1000 in 2500 mhz. Ni ga lahko najti. Zanima me ali se še vedno dobi nove procesorje, za dve leti stare plošče.
Hvala, lp
grofsi ::
Verjetno mam tut jst enga doma sam bi mogu preverit ko pridem iz službe. piši na zs, če te še vedno zanima :)
lp
lp
Snegec ::
Jaz jih imam ene par. Nisem pa prepričan, če kateri izmed njih deluje, ker nimam plošče delujoče.
Kot vsi zgornji omenjajo, piši na ZS.
Kot vsi zgornji omenjajo, piši na ZS.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
jishiri ::
ja jaz mam tud enga amdja socket A ce te zanima pisi na zs tako kot pravijo ostali zgoraj...
LP, JM
LP, JM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41823 (4674) | Reloaded |
» | Win XP nova plataOddelek: Strojna oprema | 724 (556) | mat xxl |
» | Simobil 50% popust na mesečno naročnino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18311 (9120) | dk02 |
» | Delam zbirko procesorjev, prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2321 (940) | R33D3M33R |
» | Vodno hlajenje in vaši nasveti!!!???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3007 (2241) | Eddy |