Forum » Pomoč in nasveti » NDIS.SYS error?
NDIS.SYS error?
rap3r ::
Po parih minutah na netu mi napiše da ne ta file naredu error in mi restarta comp!Mam XP je in pa sidn z najnovejšimi Xp driverji!Ma še kdo kkšn tak problem?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Simeroni ::
datoteka NDIS.SYS je datoteka Nowell Netware, torej imas verjetno mrezno v racunalu...pri instalaciji mrezne sosescine al karkol ze je bodi pac bolj previden
To vem ja sam nimam mrežne notr!!!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Mr.B ::
Halo a modem , ni nekaj z mrežno ?
Briši in ponovno nastavi mrežne nastavitve , ter modem .....
PS : sklepam da imaš modem gor , ker si rekel , da nimaš mrežne.
Briši in ponovno nastavi mrežne nastavitve , ter modem .....
PS : sklepam da imaš modem gor , ker si rekel , da nimaš mrežne.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Ne prek usb mam zunanjo ISDN enoto!
bond007 ::
Točn enak se men dogaja. Isti fajl - sem sprobal 3 gonilnikov za gigaset 3070, ampak povsod enako, zanimivo, da prej teh problemov nisem mel, šele po updatu firmwara. Mam pa xpje.
Mr.B ::
Dej tastarega gor , pa bo . Če nisi imel nobenih težav , zakaj si ga sploh nadgradil.
Če pa ima tvoj isdn modem tudi priklop na com port , potem uporabljaj le tega.
Če pa ima tvoj isdn modem tudi priklop na com port , potem uporabljaj le tega.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
bond007 ::
Nadgradil sem ga zato, da lahk talk&surf uporabljam v kombinaciji z capi driveri - ko me kdo kliče prikaže sporočilo na monitorju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44079 (19619) | imallears |
» | povezava pc-jev z null modem kablomOddelek: Omrežja in internet | 1532 (1227) | Andy18 |
» | Siemens I-surf USB ISDN modem problem...Oddelek: Strojna oprema | 1569 (1355) | amigo_no1 |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1809 (1341) | polde66 |
» | Kako rešt ta system errorOddelek: Operacijski sistemi | 1648 (1396) | rap3r |