Forum » Programska oprema » win xp
win xp
rc-car ::
Ja!
Legalno lahko uporabljaš, piratske pa po zakonu ne smeš.
Pravtako, boš lahko (odvisno od verzije) piratsko naložil na računalnik neomejenokrat, legalno pa samo tolikokrat kolikokrat ti pusti Microsoft..
Legalno lahko uporabljaš, piratske pa po zakonu ne smeš.
Pravtako, boš lahko (odvisno od verzije) piratsko naložil na računalnik neomejenokrat, legalno pa samo tolikokrat kolikokrat ti pusti Microsoft..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rc-car ()
andrej ::
rc-car: originalno lahko instaliras neomejeno krat na racunalo. Tudi ce spremenis vse komponente. Bolj slabo si obvescen o aktivaciji...
Gunny ::
Pri nekaterih piratskih XP-jih sploh ne najde modema niti če skačeš po trepalnicah Legalni nimajo takih težav.
Justy: sm probal, za enkrat dela. Upam, da ne bodo pršli trkat na vrata tisti iz microsofta
Justy: sm probal, za enkrat dela. Upam, da ne bodo pršli trkat na vrata tisti iz microsofta
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gunny ()
DavidJ ::
ah kje
microsoft tega ne bi naredil nikoli.
oni bodo poslali policaje.
:)
microsoft tega ne bi naredil nikoli.
oni bodo poslali policaje.
:)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Mr.B ::
A če spremeniš določen file na originalnem Cd-ju pa ga potem nazaj zapečeš. A je sedaj to piratska kopija , ker sem jih jaz imel dost na MS-ju ,ko sem moral vsakič aktiverati zadevo ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
andrej ::
mislim, da spreminjanje raznih datotek ni dovoljeno. EULA bo bolj natancno opisala to zadevo
Paramedic ::
Z updejtanjem piratskih (baje) ni nobenih problemov...Al pa če kr une korporacijske potegneš dol, če veš kaj rabiš...
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje - this copy of windows is not genuineOddelek: Pomoč in nasveti | 3482 (628) | Aston_11 |
» | Sonyeva DRM nočna mora se nadaljujeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4711 (3497) | levjos |
» | Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19508 (8040) | KontraCepec |
» | Piratsvo : tako po čez (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5233 (4353) | kuzifix |
» | Win2kOddelek: Operacijski sistemi | 2488 (2180) | Medved |