» »

Piratsvo : tako po čez

Piratsvo : tako po čez

1
2
»

iBojan ::

Ja piratstvo v Sloveniji. Je bilo že od nekdaj pa bo vedno! Samo se spomnite starih številk Mojega mikro-ta v katerem so kar na veliko oglaševali pirati, res da večina naša južna brača a tudi domačih ni manjkalo ;)) Samo če pogledamo malo okoli vidimo piratstvo vsepovsod. Koliko ljudi gre v knjižnico pa do fotokopirnega stroja pa gremo ;)) Tudi to je piratstvo. Kar se pa tiče iger ter programov za računalnike ter konzole, mislim, da je izredno malo tako bogatih ljudi, da bi si lahko privoščilo vse programe in igre po legalni poti. Žalostno pač taka je realnost, mogoče bo kaj boljše z Linuxom, samo kaj ko so se že pojavili podjetniki, ki vidijo zaslužek in so začeli prodajati linuxa ter dodatke. In ker vsi nimamo kake hitre povezave (kabel, ADSL, ..) ampak kak dial-up bomo še vedno vsi posegali k našim piratom.

Saj res, nekaj prgjev pa mam le originalnih ;)) So bili dragi ali naj bo ;)

lp, _GeS_

miranpozar ::

V petek so prisli k meni domov copsi zaradi tega, ker sem nekoc kupoval pri piratu Matrix! So me sprasevali o tem piratu! Kot da sem neki kriminalec! Torej ostali kupci...
You have been warned! You might be next!

Miran Pozar, Portoroz, www.miranpozar.com

DrSergioDJ ::

hehe, sm mel jest isti problem pred 2-3mesci :D k so enga iz kranja zaprl ( je blo pol vse v cajtangu ), pa so me 1x obiskal, 1x je klicu, če sm doma v soboto, pa sm bil lih v portorožu na tekmovanju, hehehe. pol je bil pa mir
...

kuzifix ::

Piratstvo? Ce hoce kdo na tak nacin zasluzt, pol podpiram ne spljoh ... Ce si pa kdo presname winse, al pa office pa ostale progije za osebno rabo je pa drugo ... Predvsem pr takih cenah, pa glede na to, da v letu, dveh vse skp zastara. Druga stvar (vsaj zame) so pa piratski glasbeni cd-ji al pa divxi ... Osebno mam cca 90 original glasbenih cdjev pa 15 dvdjev. Mam tud divxe, pa mp3je, sam ce je film al pa muzka dobra, itaq da si bom kupu dvd al pa cd ... Ker zame to pac ne zastara nkol, pa se kvaliteta je bistveno bolsa.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BSA: stopnja piratstva lani zrasla na več kot polovico

Oddelek: Novice / Ostale najave
296220 (3945) Dr_M
»

BSA še vedno domišljijsko vrednoti piratstvo

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
359809 (8032) Gregor P
»

BSA obvešča (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9812118 (8734) Tody
»

Brez Soldov do Aplikacije?

Oddelek: Novice / Zasebnost
223355 (3355) gabl136
»

zanima me! Če imate v posesti "piratske" verzije iger in programov! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
825102 (3876) flipflop

Več podobnih tem