» »

Osnove računalniške arhitekture

Osnove računalniške arhitekture

Tim Burton ::

Zaradi prehoda na VSŠ program FRI (prej sem bil UNI), se moram sedaj, da dosežem potrebno število ur več ali manj sam naučit predmet ORA1 (na predavanjih me ni bilo ker sem predvideval da bom izdelal UNI).
No danes sem imel čas in sem se nekoliko pozanimal v tej smeri, kaj jemlejo in kaj je treba znat. Ker sem več ali manj zelen v tem (seveda vem toliko, da poznam osnovno delovanje računalnika, kaj več pa ne), vas prosim če poznate kakšno literaturo kjer bi bilo to fajn razloženo za začetnika! Jutri grem v knjižnico po Kodekovo knjigo Arhitektura računalniških sistemov, zanima pa me če še vi kakšno poznate - mogoče kakšno v redu spletno stran?

Vanadium ::

Kaka wikipedia bi bila fina pomoje ;)

Invictus ::

Ta knjiga je dovolj, če Kodek se uči ;)

LP I.

P.S. Bodi prijazen do njega, ima dober spomin in beležko :)

cyber_killer ::

Za opravljen izpit ne potrebujes nobene knjige (dovolj zapiski iz predavanj in vaje).Ce jih nimas si jih sfotokopiras, sigurno obstaja kaksna dobra dusa, ki bi ti posodila zapiske.

Ce pa hoces kaj vec odnest pa potem pac knjigo in se res podrobno naucis.

Iz samih zapiskov pa lahko dobis tudi oceno 10.

Tim Burton ::

Ne je Igor Škraba! Skrbi me to ker me ni blo na predavanjih ali vajah (takrat sem pač računal da mi bo vseeno uspel v 2. letnik UNI), znanje imam trenutno pa tudi samo osnovno in ko vidim tisto programiranje motorolce se mi kr zavrti =(

cyber_killer ::

Igor Skraba je najboljsi profesor.In ce bos se enkrat prebral moj post (vse kar sem napisal upostevaj in bos imel dobro oceno).Ce nimas narejenih vaj se nic bat, samo malo bolj se nauci za ustnega.

Trololololo1 ::

Dodaj me na msn: namo2@email.com

Mam še neke zapiske in par vaj. Sicer sem na feriju vendar predvidevam, da je podobna snov.

Invictus ::

Igor Škraba je bil eden boljših asistentov (me veseli da je zdaj profesor). Vedno je pobrisal tablo da smo lahko dokončali partijo taroka :).

Medferijem in frijem je kar precej razlike, tako da ne bi na to računal.

LP I.

kihc ::

Kodek ima beležko?
x

Trololololo1 ::

Potem pa je res velika razlika, ker pri nas med predavanji ne igramo taroka. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matematika 1. letnik faksa

Oddelek: Šola