» »

Srednja šola >>> FAX

Srednja šola >>> FAX

frenk ::

Torej zanima me kašne so tiste glavne velike razlike med srednjo šolo in fax-om:)

sash ::

na faxu je boljše :D , predvsem večja svoboda :D , ki pa je lahko za nekatere tudi usodna
--------------------
Think different...
TOROiD Group

matter ::

Hehe manj prostega časa :) Več svobode.

Taras_Bulba ::

Manj prostega časa. Al pa več. Kolkor si ga vzameš, ker predavanja večinoma niso obvezna. Več svobode. Sploh če si v domu. Noben ti ne teži, da se moraš učit. Kar te hitro pokoplje in te stane dragocenega študijskega leta. Ja sej vem, študentska leta so najslajša, sam je treba tud kej delat in takrat orenk delat.

IceIceBaby ::

se strinjam, tale svoboda ubija :) Jaz sem prvo leto hodu pol leta na fax pol me pa niso vidl drugje kot na kakšnem izpitu. Sicer če bi v srednji šoli tko delal bi že nekak zvozu, na faxu (vsaj na pravu je tako) morš pa res DELAT ko zmešan da kej nardiš, ne tko kot v gimnaziji kjer ustne ocene zblefiraš, pisne pa itak pišeš 2 al pa 3 če si prejšnji dan mal prebereš.

Torej. V srednji šoli te skos neki preganjajo. Na faxu ti pa noben ne teži s tem da je dela vsak 10x več kot v srednji šoli.

Zgodovina sprememb…

iskra ::

sej te nočem strašit ma ... PRIMT JE TREBA ZADEVO U ROKE!!! Jst sm lih danes zvedu d sm zajebu eno leto strojnega faxa (1. letnik UNI) in mi je ful žou da sm bil tolko na igrcah in podobnih računalniških zadevah. Kolokvije imaš namesto testov in ponekod veljajo za izpit, če jih opraviš poitivno in se ZELO ZELO splača. Dobro je imet lastnoročne zapiske, čimveč (in to tvoje roke, ne kopirane). Fajn je it na vsaj 75% predavanj in na USE vaje. In sploh bi u kontaktu s profi in asistenti - oni ti lahko največ povejo če te kje sandal žuli.

DELO DELO DELO!!! Računalnik pusti doma - za tisto malenkost kar boš rabu greš h komu drugemu!

frenk ::

kako je pa z razredi?...al so še razredi? :\

iskra ::

razred je en sam (usi na eno predavanje, po 300 ljudi, kolkr je pač limit predavalnice). po potrebi se razporedi. Za vaje pa si ločen na skupine 15-40 ljudi ... odvisno od kapacitet. Vaje so nekako kot normaln pouk u srednji šoli, predavanja pa samo poslušanje in pisanje. Priporočam da zagrebš med 1. in 3 vrsto u predavalnici - tako največ zveš.

IceIceBaby ::

moja teorija je da je najboljš sedet v 3. vrsti.

v prvi vrsti so grebatorji, in ti nikakor nočeš bit eden izmed njih. Ponavadi ta skupina ful sprašuje in proba profesorje na vse možne načine očarat. Ti imajo kmalu dost teženja in zato si v prvi vrsti zapečaten. Profesorji ti nebodo naklonjeni.

Druga vrsta je še hujša. To so isti grebatorji kot v prvi vrsti le da si niso sposobni prigrebsti stola v prvi vrsti. Torej, v drugi vrsti sedijo nesposobni grebatorji, in tudi med njimi nočeš bit.

V tretji vrsti si tisti ki profesorjem pustijo dihat ampak vseeno radi dobro slišijo in vidijo na tablo. Poleg tega je vsake toliko časa res kaj nejasnega in je treba prosit za ponovno razlago in iz v tretja vrsta je dovolj blizu za udobno komunikacijo s profesorjem.

Vse kar je za tretjo vrsto so že zabušantje ki pridejo na predavanja samo zato da jih profesor opazi al pa zato ker je zunaj mraz.

Pa da nebo kdo preveč zared vzel tega :)

frenk ::

za prvo vrsto sm sedu že v sredni šoli in spet bom:D...jutr mamo pa podelitev indexov al nekj tazga:)

p.s.:aha pravš da prva klop ne...poj pa tretja:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: frenk ()

Double_J ::

iskra jz sm na strojni 1.letnik uni...

Pa ne, da je tolk zajeban? A je res?

Pa kao, da je treba na predavanje fizike hodit na Jadransko?(fmf)8-O Je prfoks reku, da s kolesom je 5minut, on pa da pride tja z kotalkami v 10min.:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

kuglvinkl ::

...jutr mamo pa podelitev indexov al nekj tazga

...

Po tvojem pisanju sodeč bi sklepal, da šaltaš iz OŠ na faks.:\ >:D
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

Am, na informativnem dnevu si bil? Pa na referatu za dodiplomski študij? Si bral oglasne deske, čekiral net?
Your focus determines your reallity

frenk ::

:D...ubistvu sm bil na informativnem dnevu za fri, za strojno pa ne...no ja sej zdej sm večinoma kr vse zvedu...baje da ob petkih ni pouka:))

iskra ::

kst: maš absolutno prow!

Double_J: je huda zadeva če treniraš basket 3x na tedn u Novi Gorici kot sm jst to delu. Fizika, Matematika, Gradiva, Elektrotehnika: 3je najpomembnejši! Tehnična dokumentacija je 4. ostalo pa ni tko hudo! Vzemi si ful časa za fax in sproti piši plonke iz teorije od fizike k ti bojo še kako prow pršli na izpitu! In sploh usk dan prepiši use iz predavanja u računalnik, da za izpit samo printaš >:D

Jadranska sux. ... morš hodt tja h Grabcu na fiziko - fajn možiček, se rad hvali kljub temu da se ne bi rad hvalil, ima slabo ozvočenje, od strojnega faxa pa je oddaljen 10 minut hoje, s kotalkami 5 ... tko je nam reku ;)

edit: frenk o kirem faxu govoriš da nima pouka ob petkih?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: iskra ()

Tattoo- ::

He he fantje...vidm, da vas je dosti (bodočih)strojnikov :D

Kot prvo, kdor vam je natrosil, da v petkih na strojnem faxu ni pouka, vas je dobr (po domače) nategnil >:D

Drugače je pa na strojnem faxu (in tudi drugje) najboljš da probaš vse kar se da narediti s kolokviji - drugače te kaj hitro pokoplje na koncu ko ti zmanjka časa, da bi popravljal stare grehe.

Glede Jadranske in fizike...do tja priti v 10 min. niti ni največji problem - problem je potem Grabca 3. ure poslušati...ker ti hitro rata zaspano :D vendar vam priporočam, da vedno hodite na predavanja (pa ne samo na Grabcova) da se vas profesorji zapomnijo (preverjeno pomaga). Še posebej pa hodite na VSE vaje - zelo pomembo!!!

Na strojnem faxu je predvsem važno, da sproti delaš (vem, da se to zdi full butasto...tudi meni se je, zato sem pa vrgel stran eno leto :\) ter da ne obupaš :D in tako počasi prilezeš v višje letnike.

P.S.: Preverjeno je pa na strojnem faxu 2. letnik še nekoliko težji kot 1. :D

Taras_Bulba ::

Noben fax nima pouka ob petkih. Takrat so samo predavanja ;)

iskra ::

Da ne načnem nove teme:

Tattoo- : sem par ur od tega, da se bom ponovno vpisal v prvi letnik, ker sem ga zaje*al. Zanima me, katere predmete iz 2. letnika naj delam vnaprej - kaj priporočaš? Kaj je lahko?

frenk ::

tole glede prostega petka nam je reku dekan al kva je že:D...ampak to velja verjetno sam za ta tedn:\...pateli urniki...totaln nered...kako da ne znajo skupej spravt enga dobrga urnika...s tega urnika se še ajnštajn ne znajde...no ja sej če ga dobr preštudiraš se da, ampak sej urnik ni zato da bom še to študiral

al grete mogoče kej na brucovanje?...dejte mal povedat kva boste počel z nami bruci>:D

Tattoo- ::

Iz predmetov 2. letnika se da zmeniti z profesorji in asistenti da opraviš naslednje izpite:

Numerične metode: Opravi vsaj vaje da greš lahko na izpit! Izpit je sestavljen iz programiranja v računalniški učilnici (tam se da full plonkati tako da to je easy) in teorije, kjer pa moraš kar znati, ker profesor full gleda

Termodinamika: Se da zmeniti, da opravljaš celo z kolokviji, ki so sestavljeni iz 2. vprašanj teorije (predavanj) in 2. računskih nalog (vaje).

Ekonomika: Se je dalo zmeniti, da si poslušal predavanja in šel na izpit (kjer pa se je dalo na veliko plonkati>:D). Letos se bo sicer zamenjal profesor, tako da ne vem kako bo...

Mehanika fluidov: Lahko se zmeniš da hodiš na predavanja in vaje ter opravljaš celo kolokvije (vendar pa boš moral ker nisi redno vpisan v 2. letnik narediti en seminar za vaje - da kao vidi asistent, če si sposoben za poslušanje predmeta :\)

Ostale predmete ti odsvetujem, da delaš vnaprej (pri strojnih elementih imaš full enih programov sproti za delati, za dinamiko mislim da ne dovoli da delaš vnaprej, pri metodah numeričnega modeliranja pa moraš tudi delati ene sprotne seminarje...

Upam, da sem ti kaj pomagal...če ti uspe narediti tiste 4. izpite za 2. letnik in poravnati vse 'stare' grehe za 1. letnik...potem boš, ko prideš v 2. letnik užival :D

iskra ::

Tattoo- tnx ... še dobro d dobim kšnega starejšega strojnika :D še to mi povej - sm pozabu prašat: glede pogojev za povnovni vpis: jst mam 21 točk, pogoj je 24, ... je šansa d me useeno spustijo mimo? Vem da je blesavo ampak me ful matra ... ne bi rad pauziral k mi ful teži delat nč celo leto.

Tattoo- ::

Strojniki über ales :D Upam, da ti bo kaj pomagalo 8-)

Napiši prošnjo za ponovni vpis (škoditi ne more) pa čim preje oddaj!

Sicer pa tudi če boš pavziral (da boš brez statusa študenta) se lahko zmeniš z profesorji in asistenti da opravljaš izpite! Tisto leto, ko sem jaz ponavljal 1. letnik je kolega pavziral (isto kot ti je zbral premalo točk za ponovni vpis) in se je z vsakim profesorjem/asistentom zmenil, da je hodil na predavanja in vaje ter opravljal izpite - nekateri profesorji so mu celo dovolili, da je opravljal kolokvije (mislim da celo vsi profesorji z izjemo Grabca/Kokolja za fiziko).

Sploh pa tudi če boš ostal brez statusa študenta ni taka kriza...v vojsko ne moreš več, le na bone ne boš mogel več hoditi jest :D

jjohny ::

Tudi jaz sem hodil na strojni faks nekaj let nazaj. Vidim, da je stanje isto kot je bilo. Najbolj zatežena sta Grabec in njegov asistent Kokolj. Asistent je živa kur... Na vajah nonstop nekaj teži. Še bolj obupen pa je na kolokviju in izpitu. Skoz hodi po predavalnici, se zelo na hitro obrača, gleda kot ris, skratka čisto policajski režim. Če te dobi plonkat ti prepove nekaj naslednjih rokov,...
Verjetno se na vsakem faksu najde kakšen model, ki samo teži.

lp

iskra ::

prnas je pa bil Kokol prow kokolo :D že res d je skozi neki lomu škatle na vajah, ko smo pa pisali izpit, se je dalo plonkat na mrtvo ... na kar se seveda nisem pripravil sicer ne bi spraševal glede ponovnega vpisa ;) če bi mel plonke bi nrdil teorijo 100%, računski del pa je 2ez ...

Klinca pa verjetno usi sovražijo ... "Ker matematika je lepa!" ... "Matematike se ne deli na uporabno in neuporabno!" Če ima kdo kak nasvet kako naredit Klinčev izpit naj mi kar sporoči!

frenk ::

ma klinc je največja faca...učer smo ga mel pa se mi zdi zlo vredu:)...drgač pa ne sedim vtretji klopi ampak sm šu kr v drugo:D---piflar>:D

Tattoo- ::

@frenk:

Tud meni je bil Klinc prvih par ur full faca...pa zakon. Sej ne rečem, matematik je HUD pa raztura (baje ima tip 3. doktorate :D) - pa poslušati njegova predavanja je zabavno...ampak on predava tako, kot bi imel Matematiko I že opravljeno...in ne da se jo šele učiš :\. Je pa nekaj njegovih citatov legendarnih :D

@iskra:

Klincev izpit (preverjeno pri meni :D) najlažje narediš tako, da hodiš na predavanja in opravljaš izpit pri Permanu :D (čeprav tudi Perman ni tako 'lahek' kot je bil včasih :\). Perman snov predava postopno - iz lahkih fizikalnih primerov (skoraj srednješolskih) izpelje definicijo in dokaze.
Tako, da ti priporočam, da se z Permanom zmeni da boš pri njemu opravljal izpit. Sej če se pa boš ponovno vpisal boš pa itaq za matematiko dobil Permana...ker se z Klincom vsako leto menjata.

Double_J ::

Kaj pa je to?!?! Elektrotehnika - Hussu.

Človek potiho nerazumljivo momlja. Kar piše na tablo je skoraj popolnoma nečitljivo. Tudi je nemogoče vedeti kaj se navezuje na kaj. Cela tabla nepovezanih čečkarij. Mislim, ogorčen sem!;(

Aja, pa kako bi blo možno kr skopirat vse zapiske za 1.letnik strojništva. To bi bilo zelo dobro.:)) Sam nobenga ne poznam k bi kej mel.:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Tattoo- ::

Eh stari Hussu se še zmerom drži :D

Po mojem je brezveze da hodiš na predavanje elektrotehnike...vsaj meni je bilo to predavanje popolnoma brezvezo (ravno zaradi zgoraj omenjenega 'problema' nečitljivosti/nerazumljivosti).

Lepo si dobi njegovo knjigo pa to naštudirej...boš veliko več odnesel kot pa da hodiš na njegova predavanja >:D

frenk ::

no strojniki, zdej mi pa povejte na katerih predavanjih se splača delat zapiske in pri katerih predmetih se je bolje učit iz knjige...za matematko in mehaniko že vem, ker sta prfoksa povedala da nej raj ne delamo zapiskov, ker potem ne mormo dobr sledit:D

frenk ::

Zdej me pa še zanima al se mi splača tole nabavt oz. katere od teh knjig so sploh za mojo smer(vsš):\



CVETAŠ: Statika 1.000 SIT

KLINC: Predavanja iz matematike I, II Skupaj 5.000 SIT

KOSEL, JELEN: Trdnost 2 ( zbirka rešenih nalog ) 700 SIT

LESKOVAR: Gradiva 2 700 SIT

MIZORI: Matematika 1, 2 Skupaj 4.000 SIT

STROPNIK: Kinetika 500 SIT, Kinematika (zbir. reš. nal.) 600 SIT, Trdnost (tabele) 300 SIT

KUKMAN: Rešene naloge iz fizike 200 SIT

VIDAV: Višja matematika I 3.000 SIT

KLANIK: Visokošolska fizika I 2.000 SIT



ALI ZA VSE SKUPAJ 13.000 SIT

Tattoo- ::

@frenk:

Načeloma se povsod splača delati svoje izpiske :D. Problem je res samo pri Klincu, ki je kot stroj...pride ob 10-h predava do 11-h, pride ob 11.15 predava do 12...gre :D Kot bi bil navit :D

Jest sem sicer UNI tako da upam, da ti bo kolikor toliko pomagalo (načeloma, če maš dosti $$$ kupi vse:D):

CVETAŠ - priporočljivo...veliko dobrih nalog iz statike

KLINC - če ne boš delal svojih zapiskov (drugače brez veze da kupuješ, ker Klinc predava skoraj do besede po knjigi)

KOSEL/JELEN - Sicer knjigice ne poznam (ampak načeloma lahko kupiš, ker je dokaj cheap). Mi smo imeli zelo dobro razlago na vajah iz trdnosti (full dober asistent...ne vem pa, če poučuje tudi na VSŠ)

LESKOVAR - jest sem se učil samo iz te knjige...predavanja so mi bila samo v oporo

MIZORI OBLAK - priporočljivo...veliko praktičnih nalog za učenje pred kolokviji

STROPNIK - nekaj mi je pomagalo pri učenju - načeloma si lahko sposodiš v knjižnici pa si skopiraš tista poglavja ki jih rabiš/ne razumeš

KUKMAN/VIDAV/KLANIK - ne poznam :\

Drugače si pa kupuj samo tiste knjige ki ti jih priporočijo asistenti...ali pa misliš, da nimaš dobrih zapiskov ali pa če nimajo v knjižnici. Tako boš najceneje prišel skozi >:D

Double_J ::

Kaj pa za UNI? Pomojem je najbol al skopirat vse al pa kupit. Men se ne da preveč naprezat in pisat.:D

frenk ::

damn...knige so že prodane;(...al mogoče kdo ve kako je tle z raziskovalno dejavnostjo, kot smo jo mel na srednji šoli...nekak bi rad pršu do cnc frezal(za waterblock in evaporator) pa me zanima če je kšna pot:)

kuglvinkl ::

ALI ZA VSE SKUPAJ 13.000 SIT

Jako poceni. Žiga, kolk si se stegnu?
Your focus determines your reallity

frenk ::

kva pa tole:

1.Ivan Prebil: TEHNIČNA DOKUMENTACIJA
2. OPISNA GEOMETRIJA
3.Darja Horvat in Janez Možina: RAČUNSKE VAJE IZ FIZIKE
4.Rudolf Kladnik: POT K MATURI IZ FIZIKE
5.Miran Kovač: GRADIVA
6.Bernarda Kosel: THE PRODUCT IS YOU
7.Franc Cvetaš: (Tehniška mehanika) STATIKA-(fotokopija)
8.KRAUTOV STROJNIŠKI PRIROČNIK


mal sumliva mi je štirka, ker smo že mimo mature:D

BaRtMaN ::

Ah, zakaj? Tam notri maš pregled srednješolske fizike za maturo, ki je baje kul tud za faks.

frenk ::

bartman: iz teh knjig se bom jest učil, ker ne delam zapiskov:)

BaRtMaN ::

Aha. A nimaš iz srednje šole nikakršnih fizikalnih zapiskov?
Lahko pa kupiš še 3 Kladnikove učbenike in se iz njih učiš. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BaRtMaN ()

frenk ::

fizika v srednji šoli mene čist nč ne zanima...jest rabm knjigo(e) iz katere se lahko učim namesto iz zapiskov...torej more imet snov ki jo mi jemljemo...tele knjige ki so v mojem postu zgoraj so pa v kompletu in me zanima al nej tisto knjigo prodam:\

Tomi ::

Vas je pa res nekaj strojnikov tule. Pa kot vidim, vam v glavi ostanejo vsi, ki jih celo jaz poznan, pa še to samo iz pripovedovanj drugih.

Drugače pa še odgovor na izvirno vprašanje. Faks je ena najboljših zadev, ker se naučiš razporejat svoj čas. Komur uspe, je pripravljen za življenje, komur pa ne, se nauči kasneje. C'est la vie.
metrodusa.blogspot.com

Marjan ::

>Faks je ena najboljših zadev, ker se naučiš razporejat svoj čas.

So god damn true!!!

Jest se še nisem tega nauču :| :\

Loki ::

ce za fiziko ne bos delal zapiskov/ hodil na predavanja (oz. vsaj vaje), ne bos naredil.
en moj nekdanji sosolec je zarad fizike ponavljal letnik (no, matematike tudi nima; kot 75% ostalih).
po njegovih priporocilih je najbolje delat po koliokvijih.

tehnicno dokumentacijo MORES naredit najkasnej do konca prvega semestra 2. letnika (oz. prvi izpitni rok -- januar), sicer bos imel pri strojnih elementih tezave -- fajdiga ti bo prepovedal obiskovanje vaj (oz. na vaje bos sicer lahko hodil, ampak pod nobenim pogojem ne bos dobil frekvence, kar pomeni, da bos ponavljal letnik -- in glede na to, da je dekan, nimas nobene moznosti za pritozbo).

imeti moras tako inskripcije in frekvence iz VSEH predmetov (to je novo letos) ter vsaj delno vse pogoje :
na VSS sta bila to lansko leto bodisi narejena matematika bodisi fizika. ta pogoj je bil mandatory -- torej ce ga nisi imel izpolnjenega, nisi prisel v drugi letnik - kar je na lastni kozi obcutilo veliko mojih sosolcev (vkljucno z tistim, omenjenim zgoraj).
za napredovanje v visji letnik (2 > 3) moras imeti vse opravljene izpite iz prejsnjega letnika (1 v tem primeru). kako strogo bodo to vzeli, ne vem, bomo videli.

tehnicno dok. naredi s kolokvijema, se da (ce se redno ucis) obcutno lazje kot na izpitu (believe me).


Aja frenk, kaj imas opravljeno? gimnazijo?
v tem primeru bos gladko popusil, ce se bos ucil samo iz knjig (pri teh. dok kot primer), tako na VSS kot na UNI.
v takem primeru ti priporocam FDV.


aja, glede tistega pouka v petek:
v petek imam jaz ~5h (od tega 2h predavanj), tako da ne bo drzalo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loki ()

DavidJ ::

13.000 za vse knjige? Uh! Že v srendji šoli nisi prišel pod 25 prešernov skozi. Na pravu stane celoten komplet obvezne literature 90.000 s študentskim popustom.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

frenk ::

ne nism gimnazijec...sem računalniški tehnik:D...se mi je pa zlo smešn zdel ker dost folka v naši skupini skor nima pojma o matematiki in fiziki...bom pa itak hodu na vse vaje in vsa predavanja...zapiske bom pa mogoče delal...se še nism odloču:D

davids:ne tiste knjige za 13k sit so že prodane in to niso ble vse knjige

fax sem seveda vzel resno0:)...in ga mislm tud nardit brez popravljanj...seveda bom čimveč probal s kolokviji nardit oz. s sprotnim delom:)

še kr me pa zanima kakšne mam možnosti za kšno raziskovalno dejavnost...mal bi delal eksperimente s faznim hlajenjem in različnimi dizajni evaporatorjev in podobno in za to bi potreboval stroje na faksu...torej al mam kšno možnost:\

p.s.:kva je un prfoks k s cigaro po šol leta:\ :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: frenk ()

Loki ::

v prvem letniku boste imeli neke lab. vaje (nic posebno pretresljivega), v drugem letniku (ce bos sel na katerokoli smer razen letalstva, kar ti sicer tudi priporocam), boste imeli spet lab. vaje (recimo termodinamika, kar je to, kar hoces ti), meritve in svasanje.
za tretji letnik se ne vem.

v glavnem, nic posebno pretresljivega, se pa lahko zmenis s kaksnim profesorjem (v drugem letniku), recimo za Termodinamiko, da bos mal dalj casa v labu.


pa ce ne bos delal zapiskov za mato/ fizo (ki sta najpomembnejsa predmeta v I. l, kar verjetno ze ves), bos turbobruc naslednje leto.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loki ()

frenk ::

loki: mato in fizo bi naredu tud brez zapiskov:)...to sem 100%...na matematiki jih ne bom delal na fizi pa mogoče:D...je že klinc reku da je bol če ne delamo zapiskov in bolj sodelujemo pri predavanju in se učimo iz knjige...tist prfoks za mahaniko je pa reku, da nej pregledamo knjigo in če bo vse jasno je brezveze da hodmo na predavanja...s tem se je 100% strinjam in mi je povsem logično...nažalost bom šu naprej na letalstvo in bo zgleda bol mal možnosti za laboratorij...al jim lahko prinesem datoteko in oni to vržejo v cnc?:\...al so tolk face al so bl zadrti:|

frenk ::

proklet prfoks za fizko mi noče dat podpisa...hoče da mu prošnjo napišem:D :D :D...pa sej nism njegov fan da bi mu prošnjo za njegov podpis šu pisat:D...no ja ker noč met problemov mu jo bom pač napisal...al mogoče kdo ve kako bi to mogl zgledat?:\

DavidJ ::

Napiši uradno prošnjo. Pa brez pretiravanja in zajebancij, ker bo sicer situacija spomladi obrnjena.

:)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FRI (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šola
22146524 (34044) awy
»

Elektrotehniška in strojna fakulteta

Oddelek: Šola
226185 (5731) M-XXXX
»

Kako izgleda študij?

Oddelek: Šola
337198 (5837) Gandalfar
»

Vprašanje o FRI-ju (fakulteta za rač. in inf.) !!!

Oddelek: Loža
222786 (2529) whatson

Več podobnih tem