» »

winfast palmtop

winfast palmtop

sammy12 ::

Pozdravljeni,

imam zunanji tv tuner winfast palmtop tv in v nastavitvah je opcija, da poleg mpeg1 in mpeg2 tv tuner snema tudi v divx formatu.
Potrebno je naložiti kodeke, vendar pa jih na leadtekovi strani ni.
Naložene imam sicer kodeke divx total pack, ter indeo video codec, vendar mi pri nastavitvah v katerem formatu naj snema da na razpolago samo mpeg1 in mpeg2 formata, ter VCD in super VCD.
Kateri kodek naj naložim, da mi bo snemal tudi v divx oz. mpeg4 formatu?

Hvala za pomoč že v naprej.

SebaR ::

Tam pod opcijami snemanja v Winfast programu ustvariš nov profil, za katerega lahko potem izbereš s katerim kodekom boš snemal.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

bbenci2 ::

Jaz imam tudi ta tuner im je crknil daljinec in ko gledam TV nekaj časa, kar naenkrat izgine zvok in pol moram ponovno zagnat program.
V mpeg-4 pa sploh ne vem, če podpira snemanje.

V mpeg4 lahko snemaš samo potrebuješ kodeke. Torej softversko podporo ima.

@bbenci si preizkusil najnovejsši WinfastPVR2 in pa gonilnike? klik
Pa prej si shrani programe da jih boš lahko potem uvozil. Pa izvedi čisto instalacijo (staro verzijo zbriši)

Daljinec tudi meni ni delal če sem program zagnal z miško oz. v Windowsih. Če pa sem ga zagnel z daljincem mi je pa potem lepo delal. V zadnji verziji pa teh problemov z daljincem nimam več.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SebaR ()

bbenci2 ::

Ja, imel sem nove gonilnike in softwer in mi tudi takrat ni šlo. Sem lepo dal v kot in kupil pinnacle usb tuner, ki poleg analognega podpira še DVB-T, daljinec tu dela odlično, lahko ga usmeriš tudi kam drugam, ne v tuner in dela bp. Res je, da je bil palm top poceni, tako da se tu izkaže znan rek, koliko denarja, toliko muzike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bbenci2 ()

Vuli ::

Mah Winfasti so vedno delal neke probleme. Jaz imam sicer že malo čez eno leto starga MSI TV@anywhere PLUS in dela specijalno. Za mpg4 sem naložil samo codece in je spreve snemalo, nobenega jajcanja. Daljinec prav tako, kamor ga usmeriš nima veze, program šalta lih tako.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

sammy12 ::

Evo sem inštaliral divx codec 6.6, ki ima možnost tudi kodiranja, vendar mi v programu ko hočem snemati v divx formatu napiše:
fail to load divx codec.
Ali se je že kdo igral z nastavitvami in snemal v divx formatu?

LP

Sem jaz zdajle probal in mi pri vseh MPEG kodekih to napiše. Očitno ima programčič nek bug.

Očitno bo potrebno počakati na novo verzijo programa =)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Snemanje TV na disk

Oddelek: Zvok in slika
113293 (2479) kitara8
»

TV tunerji (strani: 1 2 )

507390 (5457) Tiash
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

918554 (5526) Pyr0Beast
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17919439 (12479) Izi
»

Nakup TV tunerja

Oddelek: Kaj kupiti
372226 (1587) zdravc

Več podobnih tem