Forum » Pomoč in nasveti » Vista - Booting GRLDR - neprestano se resetira
Vista - Booting GRLDR - neprestano se resetira
kren343 ::
Živjo,
imam en problem, čeprav sem že iskal odgovore po spletu nisem prav razumel zakaj mi zmeraj po sveži namestitvi viste po restartu se mašina obesi sploh nenoram prit v OS Vista. Takoj bo zagonu mi na kratko izpiše sledeče:
Booting GRLDR
Reseting (sic) the boot driver...
[snip]
get_info(81), int13/41 (81),...
in še nekaj...
A mogoče kdo ve v čem je problem imam ATA/IDE disk. Prej sem pa imel nameščene XP-je. Sedaj pa nikakor nemoram namestit Viste. Upam da ve kdo rešitev...
Lp
imam en problem, čeprav sem že iskal odgovore po spletu nisem prav razumel zakaj mi zmeraj po sveži namestitvi viste po restartu se mašina obesi sploh nenoram prit v OS Vista. Takoj bo zagonu mi na kratko izpiše sledeče:
Booting GRLDR
Reseting (sic) the boot driver...
[snip]
get_info(81), int13/41 (81),...
in še nekaj...
A mogoče kdo ve v čem je problem imam ATA/IDE disk. Prej sem pa imel nameščene XP-je. Sedaj pa nikakor nemoram namestit Viste. Upam da ve kdo rešitev...
Lp
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
r5r ::
Nesi Visto nazaj v trgovino, kjer ti bodo dali novo.
And it makes me wonder.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r5r ()
Mavrik ::
To se dogaja samo s piratskimi verziji Viste in je posledica cracka. Kupi original.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piratsko kopijo Viste bo doletel "Black Screen of Darkness" (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 16248 (11219) | Keyser Soze |
» | vista ali xpOddelek: Operacijski sistemi | 2627 (2212) | IVo |
» | Toshibini prenosniki z AMD procesorjiOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 5507 (4044) | MrStein |
» | Znane cene za Visto II. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11145 (7814) | CWIZO |
⊘ | Ponaredki WindowsiOddelek: Operacijski sistemi | 1562 (1147) | CCfly |