Forum » Pomoč in nasveti » rač. trgovine v italiji in avstriji
rač. trgovine v italiji in avstriji
lprelesn ::
hi , v sredo se odpravljam v italijo in me zanima če so v trstu ,(palmanovi,...) kkšne rač. trgovine in če je tam roba kaj ceneje kot pri nas ?
Prav tako pa grem v petek še v celovec in me zanima če kdo kaj pozna rač. štacune v tej okolici ?!
L.p.
Prav tako pa grem v petek še v celovec in me zanima če kdo kaj pozna rač. štacune v tej okolici ?!
L.p.
- spremenil: lprelesn ()
farko ::
V celovcu obišči media market je nekje ob cesti kjer je tudi obi in ostale velike trgovine .
farko
Shegevara ::
farko, sem v celovcu šel v media market pa nimajo nevem kako hudih cen. Tako, kar precej zasoljene.
Ted ::
Povej kaj te zanima oz. kaj bi rad kupil. Cene so vsaj v Avstriji ponavadi nekaj malega nižje, nekaj izdelkov je lahko ful cenejših, nekaj pa jih lahko stane tudi kak evro več. Recimo precej znana računalniška trgovina (tudi) v Celovcu je www.ditech.at . Poglej cene in primerjaj. Aja, cene v večjih centrih a-la Mediamarkt in Cosmo so ponavadi višje kot v specializiranih rač. trgovinah, podobno kot pri nas.
Mah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ted ()
jah kupujem noo grafično kartico in me zanima za 99XX gtx280 tko da .....
če je kje ceneje bi blo kr kul.. kokr pri nas ...
am kaj pa kakšna italija ? v trstu itd. nekje v tej okolici ?!
če je kje ceneje bi blo kr kul.. kokr pri nas ...
am kaj pa kakšna italija ? v trstu itd. nekje v tej okolici ?!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lprelesn ()
Ali pa zanima me če bi preko spleta najdu kej pocen , koliko pride cca. poštnina iz ITA. AUT, GER,.... vrjetno ni velik k je blizu ?!
a ma kdo kej izskušenj s tem ?
a ma kdo kej izskušenj s tem ?
El Nino ::
Če si vsaj malo vešč italjanščine: http://paginegialle.it/pgol/4-computer/...
Seznam računalniških trgovin v občini Trst.
LP
Seznam računalniških trgovin v občini Trst.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje o računalniku v akciji na Slo-TechuOddelek: Kaj kupiti | 2215 (970) | Gerbic |
» | Notebooksbilliger.de;in podobne spletne trgovine!Oddelek: Kaj kupiti | 1440 (1311) | schnobel |
» | Uvoznik za WD diskeOddelek: Kaj kupiti | 3210 (3209) | Tomson |
» | Trgovine v avstrijiOddelek: Kaj kupiti | 4113 (3593) | clovecek |
» | Avstrija, Graz ali okoliceOddelek: Kaj kupiti | 3998 (3157) | VASkO |