Forum » Igre » wolfenstein ne dela na Visti:S
wolfenstein ne dela na Visti:S
theoneman ::
ok inštaltu sm si Windows Visto in k sm zagnal Wolfenstein: Enemey Territory mi je sporočl to napako:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Moj gonilnik za grafo je:
RADEON 9250
GRAFIČNA:
RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation) (RADEON 9200 PRO AGP (0x5960))
Video RAM: 1.0 GB
Pixel Shader Ver.: 1.4
Windows Vista Ultimate
Hvala
TOM
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Moj gonilnik za grafo je:
RADEON 9250
GRAFIČNA:
RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation) (RADEON 9200 PRO AGP (0x5960))
Video RAM: 1.0 GB
Pixel Shader Ver.: 1.4
Windows Vista Ultimate
Hvala
TOM
Highlag ::
Verjetno boš najprej rabil še konkreten gonilnik od Atija za tvojo grafično kartico. (Če je sploh še podprta v Visti)
Never trust a computer you can't throw out a window
bluefish ::
poskusi še z uporabo Compatibility Mode (desni klik na izvršno datoteko igre in nastavi na XP SP2).
bluefish ::
potem so pa verjetno res krivi driverji. Sem na hitro pogledal po strani AMD-ja, pa res ni gonilnikov za ta model kartice. Morda poskusi z Omega driverji.
theoneman ::
amm ja mel sm omage driverje tud gor pa mi ni delal , pol sm pa kr downrade na xp pa dela:D
Hvala za pomoč
TOM
Hvala za pomoč
TOM
Planetarium ::
to ti zarat tega ne dela ker si dljau napačne driverje. ET je zlo občutljiv na OpenGL in ponavadi ga z napačnimi driverji sploh ni zaznalo in igra ni delala. Pomojem je problem v tem da bi mogu najdit kompatibilne driverje za tvojo grafo ter visto.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Planetarium ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafični oblikovalci, kako je to možno?!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18734 (15806) | ST-777 |
» | ATI prizadeli sivi zasloni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 13699 (12087) | Wrop |
» | ATI Radeon 9200 seriesOddelek: Strojna oprema | 2249 (1948) | Stoyc |
» | Wolfenstein enemy territory ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 982 (904) | Jakka |
» | Windows Vista proti Windows XP (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23662 (12073) | levaky |