Forum » Igre » Rabljene mrežne igre
Rabljene mrežne igre
dronyx ::
Pri nakupu rabljene mrežne igre Battlefield sem naletel na problem, da je zadeva neuporabna, ker mi ne pusti odpreti računa, češ da ga je nekdo že odprl s to kodo. Kar je logično, saj gre za rabljen disk. Potem pošljem na EA takoj "obrazac za žalbu", kaj se mi je zgodilo (smrk, smrk). Oni meni nazaj pa v eni uri ime uporabnika in kdaj se je registriral, da pa potrebujejo vsaj njegovo ZIP kodo, datum rojstva in še neko malenkost, da lahko ukrepajo. Jaz tega jasno nimam, ker je zadeva kupljena v trgovini z rabljenimi diski in nimam pojma o prejšnjem lastniku.
V bistvu se sedaj lahko samo praskam po riti. Glede na to, kako imajo ti frajerji od EA narejeno registracijo pa praktično ne moreš kupiti rabljenega diska (recimo COD dela brez kakršnekoli registracije, samo klikneš join in že lahko pobijaš morone na internetu, kar me blazno dobro dene). Ali obstaja za to kakšno zdravilo? Patch, crack, dope, karkoli?
V bistvu se sedaj lahko samo praskam po riti. Glede na to, kako imajo ti frajerji od EA narejeno registracijo pa praktično ne moreš kupiti rabljenega diska (recimo COD dela brez kakršnekoli registracije, samo klikneš join in že lahko pobijaš morone na internetu, kar me blazno dobro dene). Ali obstaja za to kakšno zdravilo? Patch, crack, dope, karkoli?
- spremenil: dronyx ()
OmegaBlue ::
Nein. Pokliči v trgovino kdo jim je to stvar prodal(naj bi imeli zapise o tem), magari EA zateži da naj ti dajo njegov email.
In spraševanje po kakršnemkoli cracku se ne bo dobro končalo tukaj.
In spraševanje po kakršnemkoli cracku se ne bo dobro končalo tukaj.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
R33D3M33R ::
Pojdi v trgovini, kjer si to kupil in jim situacijo razloži. Gotovo se bo dalo kaj zmeniti.
Glede COD zadeva ni tako enostavna. Nekdo lahko vseeno koristi tvoj CD-KEY in takrat ti master server ne dovoli igranja (se mi vsaj zdi, da je tako...)
Glede COD zadeva ni tako enostavna. Nekdo lahko vseeno koristi tvoj CD-KEY in takrat ti master server ne dovoli igranja (se mi vsaj zdi, da je tako...)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
preem ::
bf2? hm, čudno, jaz sem tudi (sicer že 2 let nazaj) kupu rabljen bf2, pa teh problemov nisem imel.
dronyx ::
Verjetno bi moral prejšnji lastnik svoj račun izbrisati, pa ga ni. Sicer pa za to ne veš, dokler ne naletiš na problem. Zanimivo pa je, da tudi trgovec z rabljenimi igrami, čeprav ve, da gre za mrežno igro (Battlefield 2142), ki se ne pusti niti zagnati brez kreiranega računa, s tem v zvezi ne naredi nič. In baje jim še nekje med pogoji uporabe piše, da če mrežno dela dela, če ne dela, pa ne dela in da oni za to ne morejo garantirati.
Meni najprej razlaga, da jih je prodal 70 rabljenih in nobeden se ne pritožuje, ker se očitno znajdejo po svoje. kako? To ne ve. Jaz tudi ne, morda crack, ali pa generator ključev? Potem mi svetuje, naj treniram sobe "na suho", pri čemer kot rečeno ne moreš zagnati niti enoigralske zadeve brez odprtega računa.
Meni najprej razlaga, da jih je prodal 70 rabljenih in nobeden se ne pritožuje, ker se očitno znajdejo po svoje. kako? To ne ve. Jaz tudi ne, morda crack, ali pa generator ključev? Potem mi svetuje, naj treniram sobe "na suho", pri čemer kot rečeno ne moreš zagnati niti enoigralske zadeve brez odprtega računa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Origin (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26895 (10226) | mailer |
» | Mantis? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16219 (8599) | Matev |
» | iPad - Apple računOddelek: Pomoč in nasveti | 1385 (1218) | dunda |
» | Ali je varno kupiti rabljene grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9784 (8267) | m0LN4r |
» | Win Xp spremenjene nastavitveOddelek: Operacijski sistemi | 804 (804) | bluefish |