Forum » Pomoč in nasveti » PC to TV problem
PC to TV problem
bmatko ::
Imam leadtek 8800gts preko katerega bi rad povezal comp s Tv-jem. Uporabljam S-video kabel (tv - 4pin / comp - 7pin) s pretvornikom. V nvidia cotrol panel-u se sploh ne znajdem (slaba preglednost, premal možnosti) , zato mi nikakor ne uspe povezat pc s tvjem. Vsaka pomoč bi bila dobrodošla, ker sem že čisto obupal.
bmatko ::
Malo sem se poglobil v problem in prebral nekaj forumov ter prišel do ugotovitve da je Nvidia conrtol panel prevec "oskubljen". Nikjer ni moznosti priklopa se kaksnega monitorja ali tv-ja. Mislil sem da je problem v driverjih, zato sem dal nove in rezultat je ta da imam zdaj se manj opcij za nastavitve. Ce je imel kdo iste probleme in jih resil bi ga prosil za odgovor.
pecavar34 ::
pozdravljen sam sem bil lastnik prejšne verzije 8800gts in je nikakor nism spravu na tv. je bla čist zelena al pa čist rdeča barva. probu use piz*** matrne, ni šlo in ni. tko da pol sm uzeu lepo ati s katerim nisem meu nikol tega problema da ne bi mogu prklučt slike na tv da bi gor gledu film! Kar se tega tiče je nvidia velik problem.
Pa da me noute takoj napadal tud en uibr stručko je probavou pa ni šlo!
Pa da me noute takoj napadal tud en uibr stručko je probavou pa ni šlo!
Asus ROG G751JY
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI-->HDMI na plazmiOddelek: Zvok in slika | 1525 (764) | Boromir |
» | GeForce 8800GT (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Strojna oprema | 57947 (38974) | msms |
» | 8800gts navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7073 (4004) | PINki |
» | Zelo nizke točke v 3dMarkih! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5118 (3698) | pecavar34 |
» | xfx 8800gts in slotech (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7370 (4191) | cole-22 |