Forum » Programiranje » Neural networks
Neural networks
KaRkY ::
Mene pa zanima če se gdo spozna na temo neuralnih mrež in če ima kakšne linke do tutorialov ki bi bili bolj človeko prijazni kot večina. Sicer sem sam našel neko predstavitev neuralnih mrež na IBM-ovi strani(link) ampak to ni to kar sem si želel, namreč rad bi videl neke algoritme, ki prezentirajo delovanje, tukaj pa je veliko teorije, ki je sama po sebi zanimiva ampak jaz imam raje prvo prakso potem teorijo. Pa še to pripravljen sem vložiti kar precej časa v to saj me zelo zanima učenje računalnikov.
OmegaBlue ::
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
KaRkY ::
OK zaj me je pa malo sram tolko ko sn že o tem preiskal tukaj pa nič nisem najdo hvala ti nalepše pa je da je v slo
Karlos ::
Nekaj gradiva lahko najdeš tudi tukaj na koncu strani imaš skripto Predavanja [pdf], kjer je vse lepo razloženo kaj in kako. Spodaj imaš pa tudi že napisane skripte ki v matlabu rešujejo probleme, za začetek OR, AND, XOR ... na koncu smo pa imeli razpoznavanje števil, načeloma bi se dalo s tem recimo razbijat kakšen enostaven CAPTCHA.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje doma za novo službo - Katera znanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12803 (10518) | scipascapa |
» | Srečanje v septembru (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 20160 (12941) | Nor-mal |
» | Ustanovitelj The Pirate Baya zagnal plačljivo stranOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11071 (9098) | .:joco:. |
» | Očala-špegli (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5784 (4783) | c0Rp_ |