Forum » Loža » Kje dobit tale približek klime
Kje dobit tale približek klime
#000000 ::
Imajo jo pri konradu, al bolje rečeno samo prodajajo jih, ali nobene nimajo na zalogi, baje jo lahko dobim v 4-10 ali 1-7 dneh (odvisno od ponudnika-BTC ali Grosuplje) a jest bi jo dans, preden se mi zmeša in zapelem kombi v prvo vodo ki jo zagledam.
- spremenilo: #000000 ()
V-i-p ::
Kot prvo, to ni nobena klima, ampak ventilator, kot drugo je pa tole navaden drek. To se notri nalije kao mrzla voda in potem čez tisto sito notri ko se napije vode, ventilator piha in piha kao mrzlo. Ampak to prve tri minute, ko se voda segreje, je pa isto ali še slabše kot navaden vent :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
#000000 ::
E pa glih ta crap rabim, kombija ne morem zamenjat niti ne morem vanj dat klime ker ni moj, moram pa nekaj razvozit tko da sem primoran se fjakat z njim vsaj 1 teden.
A pol mislš da je bolš kak orng ventilator naštimat, ker tisti ki so v armaturi pihajo za en k....
A pol mislš da je bolš kak orng ventilator naštimat, ker tisti ki so v armaturi pihajo za en k....
V-i-p ::
Jah, jaz ti iskreno povem, da sem tole videl pri kolegu, pa je blo takole: ko je nalil res mrzlo vodo not, je par minutk res bolj hladno pihalo, kot navaden ventilator, potem je blo pa isto, oz še slabše, ker ne piha tako močno. Po mojem en dober ventilator, pa si zmagal.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodovod v vikenduOddelek: Loža | 6200 (5787) | Pyr0Beast |
» | Grelne prevleke za v avtoOddelek: Loža | 5909 (5179) | M-XXXX |
» | zvočniki na kolesuOddelek: Zvok in slika | 2295 (2112) | __Devil__ |
» | Problem z USB 4/5 pin konektorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1179) | Duhec |
» | Vročina! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15305 (11137) | nekdo_02 |