» »

razvrščanje mp3-jov

razvrščanje mp3-jov

lele ::

no imam sledeči problem.okoli 2000 musk imam za razvrsiti in saj veste kaj naredi winamp ko vse preneseš noter,da ti jih čisto v drugem vrstnem redu kot jih imaš v mapi.in kako bi na hitro najdu musko ki se predvaja? recimo predvaja se basshunter in predenj ga najdem v mapi bo minilo 10 minut.
če niste razumeli točno mi povejtel
lp

Vanquish ::

Jaz uporabljam za to iTunes in imam vse sortirano s pomočji id3 tagov. V browseru imaš dejansko 3 okenca s filtri, v 4 main oknu pa so nanizani komadi. Na tak nacin lahko na hitro recem - zanima me samo dolocen zanr, naprimer Rock, potem imam v 2 okencu samo se rock izvajalce in med albumi samo rock albume, ter seveda v 4 oknu samo rock komade. V kolikor je se vedno prevec vsega kliknes na svojega izvajalca in dobis v 3 okencu samo albume tega izvajalca, ce pa ima se vedno prevec vsega pa se s 3 klikom izberes album ki ga isces.

Na tak nacin najdem bilo kateri komad dobesedno v 5s, v kolikor pa ne vem tocno izvajalca ampak samo naslov ga lahko vpisem v search, ki ima real time search in se mi na tak nacin z vsako crko ki jo vpisem v 4 oknu, kjer so nanizane skladbe zmanjsuje stevilo zadetkov.

Vanquish ::

aja mogoce se to. Ko v search pises iskani niz, se ti tudi v oknih z filtri manjsa stevilo zanrov, izvajalcev albumov - s tem pridobis, da lahko na hitro izberes album ali izvajalca, ki ga isces, kasneje zbrises iskani niz v search in ti ostanejo samo stikli, ki si jih iskal/izbral tj izbral preko prej omenjenih filtrov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Vanquish ()

šernk ::

mislim da ni tega hotel, saj nekaj podobnega ima tudi winamp in najbrž še marsikateri drugi. kar sem ga jaz razumel on hoče da čim hitreje dobi mp3 file v mapi. lahko pa rečem da imaš katastrofalen nered če vsako stvar iščeš 10 min. jaz dobim vse komade v minuti ven če grem v winampu z desnim klikom na komad ki se predvaja in pogledam "view file info..." sicer pa imaš tudi možnost iskanja datotek po posameznih mapah. kako priti direktno do datoteke pa ne vem
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

lele ::

ee to sem rabil šernk
drugače pa hvala obema

Vanquish ::

sem sele sedaj videl, da nisem bil dovolj konkreten oziroma sem pozabil povedat zakljucek:)

Bilo kateri komad imas oznacen v iTunes (prej sem opisal kako ga najlazje najdes), kliknes na komadu desni gumbek in "Show in Windows Explorer" pa ti kr sam odpre novo okno z vsemi komadi v tisti mapi in oznacenim iskanim komadom.

Lp

Ejsi_Disi ::

V WinAmpu pritisni črko J (Jump to file) in se ti odpre iskalnik.
Rock n' roll ain't noise pollution!

Westix ::

Sej pa maš v winampu tm spodi gumb ''library'' pa klikneš Add Media to Library. Ko ti skenira za datoteke, klikneš pod ''Local Media'' Audio. In tam maš lepo razvrščeno musko po CDjih, Bandih. Lepo klikneš band, zbereš CD od njih, pa maš potem lepo musko razvrščeno tak ko je na cdju.

Dr.S ::

Kako pa se dokoplješ v winampu do CDDA baze komadov?
Zanima me predvsem kako prideš do slik-albumov (rabim za iPod)?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4115 116 117 118 )

Oddelek: Sedem umetnosti
58521018448 (12895) HotBurek
»

Prenos glasbe še vedno večinoma nelegalen

Oddelek: Novice / Ostale najave
275497 (4367) MrStein
»

Nova anketa (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
548379 (7178) šernk
»

Kateri program za urejanje ID3 tag?

Oddelek: Zvok in slika
82231 (2021) pivmik
»

Nova spletna glasbena trgovina pri nas (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
878594 (8594) Pithlit

Več podobnih tem