Forum » Pomoč in nasveti » lenovo na TV
lenovo na TV
multiscan ::
pa sem ga priklopil, sliko spravil na TV, ni ne vem kaj ampak vseeno.
Vržem vanj dvd, deluje brez težav, odprem explorer pa hočem malo pogooglat......
ne morem napisat www.google.com
namesto google mi napiše g66g3e?????
te številke so napisane na tipkovnici poleg črk vidim ko primerno razsvetlim sobo.
če izklopim tv, torej je slika spet na prenosniku tipkovnica dela normalno, če grem s signalom na TVout pa dobim g66g3e namreto google.
je štos v nastavitvi česa?
Vržem vanj dvd, deluje brez težav, odprem explorer pa hočem malo pogooglat......
ne morem napisat www.google.com
namesto google mi napiše g66g3e?????
te številke so napisane na tipkovnici poleg črk vidim ko primerno razsvetlim sobo.
če izklopim tv, torej je slika spet na prenosniku tipkovnica dela normalno, če grem s signalom na TVout pa dobim g66g3e namreto google.
je štos v nastavitvi česa?
- spremenilo: multiscan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zlonamerna koda za iOS, ki okuži tudi nezlomljene napraveOddelek: Novice / Varnost | 4855 (3742) | BigWhale |
» | Motherboard live update je freeznu, kaj naj naredimOddelek: Strojna oprema | 1430 (1165) | hojnikb |
» | Z uporabo soli šestkrat večja gostota magnetnega zapisa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24084 (21284) | Truga |
» | koliko particijOddelek: Pomoč in nasveti | 4800 (4305) | inbox |
» | Asus EEE 1000HE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 19828 (12446) | Kleemen |