Forum » Pomoč in nasveti » za tiste ki imate nokije-servis
za tiste ki imate nokije-servis
lele ::
no zelo dovgo nazaj sem nesel nokijo na servis(teleray).to se vleče že točno 1 mesec,in me zdej zanima po kokmu cajtu lahko zahtevaš novega ko imajo oni tvojega ne servisu-nekje sm zasledil da 45 dni? je to res?
bobby ::
imajo časa 45 dni da ti napravo popravijo/menjajo, po 45dneh moraš pa pridt z dopisom, da se je pač rok iztekel in da zahtevaš novo napravo. potem so pa tle še ostale cake če hočeš komplicirsat pa če hočejo oni komplicirat in tako naprej,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
ne_kdo ::
45 dni je rok. ni nujno da je na enkrat tam tak dolgo. če ga maš skupno 45 dni tam lahko zahtevaš novo napravo.
lp
lp
ja prejšnič sem ga imel dvakrat še tm-in usakič je blo prbližno po en tedn-in to se prav d lhko zahtevam zdj nov aparat (katerkoli), al kaj?
hvala
hvala
>>><<< ::
Telefon mora biti tam neprekinjeno (brez, da bi ga ti imel vmes doma) 45 dni. Zamenjajo ti ga z istim modelom oz. če ga ni več v prodaji z njegovim naslednikom oz. z telefon istega cenovnega razreda.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
samo še to,počitnice ki so bile en teden nazaj se štejejo noter v delovne dni ali ne,ker poslali so ga v nemčijo in tam najbrš so delali med počitnicami =)
ne_kdo ::
vsak dan se šteje za delovni dan. razen sobote in nedelje + praznike
saj tudi pri nas delajo med počitnicami.
lp
saj tudi pri nas delajo med počitnicami.
lp
ender ::
45 dni rok je vključno s sobotami, nedeljami in prazniki. In če gre za isto napako, ni treba, da je teh 45 dni naenkrat (sicer bi ti lahko vrnili pokvarjen aparat, nakar bi ga ti ponovno odnesel na servis, in bi se čas začel šteti od začetka; zaradi tega moraš ob vrnitvi z garancijskega servisa dobiti dokument, na katerem piše kdaj je bila naprava oddana na popravilo, kdaj si jo prejel nazaj, in katera napaka je bila odpravljena).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
markk1 ::
meni so na zvezi potrošnikov, ko imajo pravno pomoč, povedali, da ne rabi biti neprekinjeno 45 dni tam. Da se vsi servisi seštevajo in ko je 45 dni si upravičen do novega telefona. najboljše da preveriš še ti na zvezo potrošnikov. jaz sem jih še posebej vprašal ali je skupaj ali ločeno in odgovor bil ločeno (seštevek vseh)
lp
lp
;-) ::
markk1 če je temu tako lahko zahtevam nov avtoradio pri big bangu. Zadnjič 2 tedna pa sem ga dobu za 1 dan potem 3 tedne pa sn ga dobo zdaj spet najmanj teden bojo rabli da pride na servis pa da še popravjo traja dolgo...pa je to to
No upam da nebojo popravli hitro =) Pa še ql je ko nimajo več takih radijev
No upam da nebojo popravli hitro =) Pa še ql je ko nimajo več takih radijev
markk1 ::
preverite se sami na zvezo potrosnikov pa se sami prepricajte. se imajo 080 stevilko ;)
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija in popravilo servisa max 45 dni !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26560 (4273) | tomaz- |
» | Garancijsko popravilo - 45dni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12956 (10033) | smacker |
» | Rok garancije (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12953 (10071) | solatko |
» | Garancija mobitelaOddelek: Pomoč in nasveti | 2142 (1890) | shadeT |
» | Povsem nov laptop.. na servisu že več kot 1 mesec. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7439 (6029) | Zheegec |