» »

[PHP] Seje samo za root direktorij

[PHP] Seje samo za root direktorij

Atos ::

Pozdrav.

Naletel sem na problem katerega nevem rešiti! Namreč imam datoteko signin.php, ki je v root direktoriju spletne strani. Prek nje se uporabniki vpišejo v stran. Datoteka ustvari dve $_SESSION spremenljivki. Do sem vse lepo in prav. Problem je, da je so te $_SESSION spremenljivke sedaj dostopne samo na nivoju root direktorija ne pa tudi recimo http://www.nekaj.si/admin/, kjer bi jih v bistvu najbolj potreboval! Prav tako niso dostopne v kakršnem koli drugem direktoriju, ki ni root.

Preveril sem že konfiguraijo php vendar meni vse štima. Stran ni na mojem strežniku ampak je gostovana nekje drugje imam pa možnost urejanja php.ini vendar ne vem katera direktiva bi mi popravila to. Sem že googlal pa sem naletel na en podoben primer, vendar rešitve ni bilo podane. Še večja finta je v tem, da na drugem strežniku deluje stvar BP. Se pravi bi rabil pomoč glede nastavitve php.ini oz. pač rešitve problema.

Edina razlika med tema dvema strežnikoma je v tem, da pri izpisu phpinfo() pri nedelujočem strežniku "Registered save handlers" ima dodatno "mm" in "Registered serializer handlers" ima dodatno "wddx". Drugih razlik ne najdem.

Hvala za pomoč.

LP, Rok

FrEaKmAn ::

dej rukn php.ini na kšn server pa bomo to mal pogledal...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Izdelava spletišč
322251592 (26257) miko22
»

Php register/login problem

Oddelek: Izdelava spletišč
362731 (2142) keworkian
»

PHP5 ne dela!

Oddelek: Omrežja in internet
332334 (1849) fizikalac
»

phpmyadmin ????

Oddelek: Izdelava spletišč
131777 (1546) Doman
»

Tracking v PHPju

Oddelek: Programiranje
61698 (1583) darh

Več podobnih tem