Forum » Pomoč in nasveti » .torrent in firefox
.torrent in firefox
ANGEL_B ::
nekaj sem zajebal in zdaj ko na netu kliknem na kaki .torrent file mi namesto da bi me vprasalo ali hocem file diretno odpret s programom ali pa ga kam shranit, ker izbere kot da ga hocem shranit
pa to samo pri tej vrsti fajlov
kak bi to spet naredil nazaj da bi me vprasalo kaj hocem s tem fajlom nardit ?
ker prav nadlezno ga je nekam hranjevat, potem pa ga poiskat in ga posebej klikat da ga zazenes..
pa to samo pri tej vrsti fajlov
kak bi to spet naredil nazaj da bi me vprasalo kaj hocem s tem fajlom nardit ?
ker prav nadlezno ga je nekam hranjevat, potem pa ga poiskat in ga posebej klikat da ga zazenes..
ANGEL_B ::
ok sem ze pogruntal
ce bo kdo kaj mel ta problem, se ga resi takole:
trebalo je v firefoxu it na orodja -> moznosti -> vsebina -> urejaj (pri vrste datotek)
in potem se tam da nastavit kaj z dolocenim fajlom naj naredi
ce bo kdo kaj mel ta problem, se ga resi takole:
trebalo je v firefoxu it na orodja -> moznosti -> vsebina -> urejaj (pri vrste datotek)
in potem se tam da nastavit kaj z dolocenim fajlom naj naredi
TOMAZZINI ::
A veŠ ti slučajno zakaj mi torrent naredi rdeči x in napiŠe podatkovna napaka... Pa tu in tam se ti rdeči x kar sami naredijo.. Včasih pa tega ni bilo..
Hvala
Hvala
Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()
pravnik ::
Zato ker imaš virus program, ki zazna virus pri downloadu. Naredi ekscepcijo (v antivirus programu) pa tega ne bo več.
Imam avasta pro 4. 8 in pojma nimam kako naj naredim to izjemo... Po moje imam kr virus, ki ga more najt in pol bo mir.. Verjetno
Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()
ganimed ::
Ne kriči (velike črke)!
V avastu klikni z desno miškino tipko na ikono v opravilni vrstici, izberi Program settings, exclusions in v seznam dodaj utorrent.
V avastu klikni z desno miškino tipko na ikono v opravilni vrstici, izberi Program settings, exclusions in v seznam dodaj utorrent.
aha , hvala ..saj ne kričim...(le kdo si je ti izmisli)..ponavadi pišem z velikimi, ker se mi ne da non stop premikat cl...tako, da je to samo navada..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 648518 (6055) | Domini tm |
» | avast! 2014 napovedan! (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 16614 (14571) | Jst |
» | uTorrentOddelek: Programska oprema | 3818 (1902) | krenapunca |
» | A se da, da bi...Oddelek: Programiranje | 1282 (1061) | Freak |