Forum » Igre » Gotic
Gotic
Caboose ::
a se ne napiše Ghotic? :\\
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
ChiefThunder ::
čist neumesna; napiše se Gothic. :D
Ja, vsi pravjo kolk je oh in sploh dobra, sam men ne potegne ta zvrst, pa tud grafika je na moč neprivlačna... se mi jo sploh ne da igrat. :O
Ja, vsi pravjo kolk je oh in sploh dobra, sam men ne potegne ta zvrst, pa tud grafika je na moč neprivlačna... se mi jo sploh ne da igrat. :O
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Yohan del Sud ::
Jaz sem tudi pričakoval več, pa nekako ne potegne... Čudni in komplicirani questi, lutajoči NPC-ji, preveč lutanja na splošno, nerodna kamera (zakaj sploh delajo FRP-je s tako kamero)...
BC3 ::
zame najboljša igra kar sem jih igrou do zdj (menda delajo že drugi del... )
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BC3 ()
shark16 ::
Ma sej grafika ni tko slaba...edino kar me malo moti je nadzorni sistem
Drugace pa super zgodba...to me najbolj pritegne
Drugace pa super zgodba...to me najbolj pritegne
mgermo ::
Ja če ti zvrst ne paše to ne pomeni da je igra slaba - to pomeni da ti nimaš okusa
Ja men je pa itak zakon špil, sem čisto not padu.
Ja men je pa itak zakon špil, sem čisto not padu.
1309976 ::
Škoda samo, da se na konc ne da obrnat in ko si nabildan do amena ne da iti ven in pobiti vse zalege, ki je še ostala...
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need for Speed (2015) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44268 (30766) | bambam20 |
» | Prihaja Counter Strike: Global Offensive (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 14681 (9672) | hojnikb |
» | Avanture-pustolovščine? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9526 (4897) | lolek84 |
» | Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13016 (9248) | Icematxyz |
» | najbl bedna igra (za tebe) je: (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8126 (5477) | cholt45 |