Forum » Pomoč in nasveti » Pomoc
Pomoc
handzi ::
Pozdravljeni uporabniki slo-tech. Com!
Sem novinec na forumu, ki se je odlocil poiskati pomoc preden se poda na servis...
Skratka imam tezavo s prenosnikom hp 6720s - stvar je skoraj nova, vse delalo ok do danes ko mi računalnik ne zaznava cd-rom
(gre za cd/dvd pekac ''lightscribe'').
Ikone cd-enota računalnik ne zazna (kar na enkrat). Poskusil sem ''sreco'' ko sem poskušal stvar nadgraditi pa tudi ni šlo.
V ''device manager-ju'' mi pod cd enoto kaže klicaj. ((cd enote računalnik tako ne zaznava prav tako pa ni moč predvajati/peči cd-jev)) - skratka o cd driverju na enkrat kar nic od nic :s
Skratka nujno bi rabil pomoc ker mi iskreno receno ni glih veselje da 1 mesec star prenosnik ze peljem na servis (ce ze ni tako nujno).
Prosil bi za konkretne nasvete kaj in kako.
(računam na nekoliko večjo pomoč kot na konkurenčni strani s podobno vsebino )
Ze vnaprej vsem hvala!
''i trust you''pomoč
Sem novinec na forumu, ki se je odlocil poiskati pomoc preden se poda na servis...
Skratka imam tezavo s prenosnikom hp 6720s - stvar je skoraj nova, vse delalo ok do danes ko mi računalnik ne zaznava cd-rom
(gre za cd/dvd pekac ''lightscribe'').
Ikone cd-enota računalnik ne zazna (kar na enkrat). Poskusil sem ''sreco'' ko sem poskušal stvar nadgraditi pa tudi ni šlo.
V ''device manager-ju'' mi pod cd enoto kaže klicaj. ((cd enote računalnik tako ne zaznava prav tako pa ni moč predvajati/peči cd-jev)) - skratka o cd driverju na enkrat kar nic od nic :s
Skratka nujno bi rabil pomoc ker mi iskreno receno ni glih veselje da 1 mesec star prenosnik ze peljem na servis (ce ze ni tako nujno).
Prosil bi za konkretne nasvete kaj in kako.
(računam na nekoliko večjo pomoč kot na konkurenčni strani s podobno vsebino )
Ze vnaprej vsem hvala!
''i trust you''pomoč
- polepsal: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
ZELO ZELO dobro si preberi Pravila, in za božjo voljo izklopi caps lock.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vgradnja SSD + prenos Win 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12132 (10031) | Machete |
» | IBM Thinkpad R31 meets floorOddelek: Pomoč in nasveti | 2054 (1408) | Pyr0Beast |
» | Trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3464 (2691) | Voluharr |
» | Problem pri prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 894 (746) | Karen |
» | Težave s CD-rom pogonom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1489 (1328) | jan01 |