Forum » Pomoč in nasveti » Outlook express-kje najdem stisneno pošto?
Outlook express-kje najdem stisneno pošto?
BitchezRullz ::
Dober dan.
TOrej problem je razlozen v naslovu, blo je pa takole:
Ko pridem domov je draga mati povedala, da se ji je ob zapiranju outlooka pokazalo okence, ki jo je sprasevalo, če zeli stisnjiti sporočila in tako prihranit prostor. Ona je veselo klinkila "da". Zdaj je pa problem, ker jih ni več v mapi prejeto in jih nekaj nujno potrebujemo....
Kje lahko najdem ta sporočila?
hvala
TOrej problem je razlozen v naslovu, blo je pa takole:
Ko pridem domov je draga mati povedala, da se ji je ob zapiranju outlooka pokazalo okence, ki jo je sprasevalo, če zeli stisnjiti sporočila in tako prihranit prostor. Ona je veselo klinkila "da". Zdaj je pa problem, ker jih ni več v mapi prejeto in jih nekaj nujno potrebujemo....
Kje lahko najdem ta sporočila?
hvala
Chessman ::
nevem sicer točno kako ima to urejeno outlook express vendar ponavadi naredi zraven mape prejeto, poslano v pošiljanju še kakšen arhiv. Je pa tudi odvisno od tega kako imaš zadevo nastavljeno ker vem da ti je včasih shranilo samo prejeta ali poslana sporočila (res pa da že par let nisem uporabljal te funkcije
PS: drugače pa če se ne motim je bilo včasih vse skupaj v nastavitvah pod samoarhiviranje
PS: drugače pa če se ne motim je bilo včasih vse skupaj v nastavitvah pod samoarhiviranje
ANGEL_B ::
sporocila nebi smela zginit ko jih stisne, tak da je ocitno se nekaj drugega blo
mogoce jih je zbrisala al pa kaj
drugace pa mas maile v x:\documents and settings\ime userja\local settings\aplication data\identities\cudna stevilka\microsoft\outlook express\
mogoce jih je zbrisala al pa kaj
drugace pa mas maile v x:\documents and settings\ime userja\local settings\aplication data\identities\cudna stevilka\microsoft\outlook express\
residual ::
to se je meni zgodlo pred kakeimi 2 leti.. med stiskanjem je prišlo do neke napake, PC je malo zmrznil nato dokončal postopek in glejga, sporočil ni blo več... žal sem takrat zgubil emaile 4 mescev ker ni bilo vmes backupa!
še sedaj ne vem kje je bil takrat vzrok, ker se to ni več nikoli ponovilo, le jaz sem se redno naučil delat backupe ;)
upam da nimaš enak problem kot jaz ker če ne adijo maili. žal... mogoče poguglaj še kak MS outlook FAQ.
še sedaj ne vem kje je bil takrat vzrok, ker se to ni več nikoli ponovilo, le jaz sem se redno naučil delat backupe ;)
upam da nimaš enak problem kot jaz ker če ne adijo maili. žal... mogoče poguglaj še kak MS outlook FAQ.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276353 (21284) | Matko |
» | Ali se po izbrisu računa iz programa lahko obnovi stare maile?Oddelek: Loža | 1785 (1059) | nokia6310 |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7780 (6339) | Tody |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2958 (2958) | Izi |
» | Pošiljanje pošte.Oddelek: Programska oprema | 3612 (3464) | Azz_Kikr |