Forum » Pomoč in nasveti » K7S6A in USB
K7S6A in USB
Kriko ::
No ker zgleda da nimate problemov vam opišem mojega če imate kakšno idejo! Instaliram skaner in je vse ok. Nato vtaknem še thrustmasterjev joystick (feedback) in se tudi to vse lepo instalira in dela brez problemov. Ko pa računalnik drugič prižgem mi v trenutku ko se dvigajo windowsi pride plav ekran. To se dogaja v nedogled. Če pa dam eno od USB naprav ven (skener ali joystick) se windowsi naložijo brez problema. Potem vtaknem joystick nazaj, ko sem v windowsih in tudi dela brez problema!
Torej ne morem zagnat windowsev z obema USB-jema priključenima. Če pa zaženem samo z enim in ko se windowsi naložijo priklučim še drugega je OK!
Imate kako idejo!
P.S
Je pa isto ali pustim driver od WinXP ali naložim uradne!
Pločša K7S6A
Skener Mustek 1200UB z driverji za XP
Thrustamester joystick
Torej ne morem zagnat windowsev z obema USB-jema priključenima. Če pa zaženem samo z enim in ko se windowsi naložijo priklučim še drugega je OK!
Imate kako idejo!
P.S
Je pa isto ali pustim driver od WinXP ali naložim uradne!
Pločša K7S6A
Skener Mustek 1200UB z driverji za XP
Thrustamester joystick
chucki ::
em kolega je mel tak problem ko je prklopu USB gor se mu je usb zažgal,kar pokadilo se je!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Sumo ::
Moj bratranec je imel podoben problem z USBjem na K7S5A. Resil ga je pa tako da sem mu za scanner in volan downloadal najnovejse gonilnike in potem je delalo bp.
Kriko ::
Sem rešu problem. Če ima še kdo Thrustmaster Dual Power gamepad ima verjetno v XP enake probleme. Namreč ali se instalira samo osnovni gonilnik ki ga vsebuje WinXP, ali uradni zadnji od gamepada se dogaja isto! Sem pisal na Thrustmaster in so mi povedali da so Microsoftu dali gonilnik z napako in tak je v WinXP-jih! Tako treba do izhoda popravljenega gonilnka instalirat zadnji (3.08) gonilnik iz Thrustmaster-jeve strani ter dodaten patch, takoj po instalaciji driverja ki reši problem z USB-jem ter plavim ekranom!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri gamepad? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13824 (11787) | yero7 |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30068 (13502) | darkolord |
» | Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11199 (6228) | mzidy |
» | Ne gre naložit winXP na novi hardwerOddelek: Pomoč in nasveti | 2920 (2201) | boštjan |
» | Joystick dela v Win ME ne dela v Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 841 (788) | Muflon1 |