Forum » Zvok in slika » realtek ac97 microphone
realtek ac97 microphone
pixych ::
Halo, mene pa zanima zakaj mi mikrofon ne deluje na računalniku (sploh ga ne zazna)?
Poskušal sem že praktično vse, pa vendar mogoče kiri ve?
Mam pa realtek ac97.
Poskušal sem že praktično vse, pa vendar mogoče kiri ve?
Mam pa realtek ac97.
Jakka ::
Mikrofon je analogna zadeva, računalnik zazna je input na mic portu, ne ve pa katera naprava je priklopljena.
V tvojem primeru je verjetno mikrofon nastavljen na mute. Malo se igraj z nastavitvami v nadzorni plošči za zvok, pa bo.
V tvojem primeru je verjetno mikrofon nastavljen na mute. Malo se igraj z nastavitvami v nadzorni plošči za zvok, pa bo.
pixych ::
Nimam na mute, vendar vseeno hvala.
A je možno, da zaradi zvočne kartice ne dela mikrofon?
A je možno, da zaradi zvočne kartice ne dela mikrofon?
bluefish ::
realtek ima nekaj zmede pri zaznavanju vhoda in izhoda. Si se poigral tudi z realtekovo nadzorno ploščo?
PINki ::
Meni tudi mikro ne dela na Asus P5B, nevem točno katera zvočna je (integrirana). Edina rešitev je bila nakup nove zvočne ali USB headset, odločil sem se za slednjega. Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brez zvoka na Win7Oddelek: Zvok in slika | 757 (683) | solatko |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5424 (4421) | hyphh |
» | Piskanje mikrofonaOddelek: Pomoč in nasveti | 3190 (3026) | gunserman |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8220 (7015) | matjash |
» | mi kdo pomaga usposobit mikrofon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1380) | murphyboy11 |