» »

Paypal..

Paypal..

j3rn3jk ::

Hi,

nujno rabim paypal, ker hočem nekaj naročit prek ebaya.
Zato iščem nekoga ki bi mi naredil to uslugo.
Najboljše bi bilo če bi bil iz MB ( jaz stanujem na Smetanovi ulici), da bi mu denar takoj dal v roke, on bi ga pa takoj nakazal dalje.
Priplavlen sem dati kakših 5€ za narejeno uslugo.:D

lp,
j3rn3j

noben ?:'( :'(

DanKick ::

Kaj pa kupuješ?

Kalkulator Texas ti 89 titanium.. to je nekje 100€.

:\

PolentoZer ::

Pozdrav.
Odločil sem se da si bom sposodil kar to temo. Imam en "majhen" problem ki je takšen:

Saj, ko mi prvo kaže je naslov vredu, ko pa stisnem nadaljuj in me vrže na to stran in moram naslov še enkrat vpisat, ni Slovenije. Bi znal kdo od tukaj svetovat kaj storit v tem primeru?

bluefish ::

glede na to, da se gre za Shipping Info, ne pošiljajo v Slovenijo.

PolentoZer ::

V bistvu bi morali, ker prodajalcu na paypalu piše da pošilja v Slovenijo, zravn pa še cena poštnine za v Slovenijo.
Pa še to se mi zdi čudno:
1.
2.
3.
4.

Vedno je naslov vredu razen v zadnjem oknu potem. Kaj naj v special instructions napišem: "Shipping to Slovenia!!"?
Res bi prosil za nasvet, ker nevem kako naj plačam in da bi potem roba prišla zagotovo do mene.

JanezC ::

Sem imel enak problem na eBayu.
Problem je bil rešen na ta način, da sem prodajalcu napisal, da sem iz Slovenije,
naklikal sem pa Madžarsko, ker je potem obračun poštnine enak.
Važno je, da prodajalcu nakažeš pravilno vsoto denarja.
Pod opombami (special instruction) pa napiši, da si iz Slovenije in da je
pravi naslov V Sloveniji!!! (Bolje dvakrat napisati kakor enkrat.)
Meni je v dogovoru z prodajalcem šlo brez težav.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JanezC ()

Sputnik59 ::

mene zanima kaj uporabljete za zaščito mailov iz ebaya, sam sem inštaliral ICONIX http://www.iconix.com/, pa me zanima če ima kdo izkušnje s tem, hvala!

karmen66 ::

hello!
Jst mam en problem v zvezi z paypalom.Naročil sem neko stvar iz USA preko paypala.Nakazilo je bilo potrjeno vendar mi ne morejo poslati izdelka zaradi nepotrjenega domačega naslova.Ali lako dobim denar nazaj oz.kaj moram narediti da bi bilo naročilo potrjeno.
Najlepša hvala za odgovore.

Pesimist ::

Hm... kak to mislis nepotrjenega naslova? Jaz nisem nikdar nic potrjeval pa sem dozaj se vse kaj sem htel dobil.

bastadu ::

Ja američani večinoma zahtevajo, da imaš za naslov za pošiljanje preverjen (t.i. confirmed address), se pravi da je naslov za pošiljanje izdelka enak kot naslov lastnika kreditne kartice... Čeprav sam ta pogoj imam izplonjen, vseeno nimam confirmed accounta, pa ne vem točno zakaj...

LuGi ::

Why > http://reviews.ebay.com/PAY-PAL-CONFIRM...
How to > https://www.paypal.com/helpcenter/main....!492315654?locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=US&cmd=_help&serverInstance=9003&t=solutionTab&ft=searchTab&ps=solutionPanels&solutionId=10607&isSrch=Yes

Drugače pa pošlji ticket na paypal in ti bodo pomagali.

karmen66 ::

Na paypalu se morm nekak prijavit tk da moram dobiti neko 4 mestno kodo.Moral bi jo dobiti po mailu ali pa na izpisku...In ko dobim tisto 4 mestno kodo jo potem moram vpisati v paypalu in vsa naročila oz.nakazila bodo posredovana naprej????hmmmm...Najlepša hvala za pomoč.

Poldi112 ::

Oni naredijo avtorizacijo mislim da za €1.5, tako da preverijo da je kartica ok. Ti greš nato recimo na spletno banko in najdeš to transakcijo, ki ima v imenu te 4 cifre, ki jih potem vneseš v paypal (verjetno zato da vedo da je kartica res tvoja).
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55581018489 (2773) kixs
»

PayPal (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3805784762 (8558) mgermo
»

paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14418466 (9670) amacar
»

Paypal, Visa Electron (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5514307 (6578) Hajznberg
»

Težave z Paypalom, prosim za pomoč. (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7312536 (10255) markuljac

Več podobnih tem