Forum » Programska oprema » WIN XP (slovenian pack) ?
WIN XP (slovenian pack) ?
Kid ::
Tako zanima me, če se splača to POSLOVENČIT. Doma imam to nadgradnjo pa me zanima,če se jo sploh splača NAMESTIT. ( ti SLO prevodi mi prav nič ne DIŠIJO ), ampak me vseeno zanima mnenje tistih, ki so to storili in če so pustili v SLOVENŠČINI, ali pa so nazaj deinštalirali ( ja tudi DEINŠTALIRALO naj bi se nazaj v prvotno stanje - tu me pa zanima, če pustijo kaj SMETI, ali je res potem vse kot je bilo prej? - Nebi rad še enkrat nameščal WINDOWSOW.
Tako vaše izkušnje s POSLOVENČINIMI XP-ji in ali se to splača naredit ali ne, ali so potem kakšne težave s SLO jezikom .. itd ..
čao in lp ...
Tako vaše izkušnje s POSLOVENČINIMI XP-ji in ali se to splača naredit ali ne, ali so potem kakšne težave s SLO jezikom .. itd ..
čao in lp ...
PaJo ::
Jaz sem to zadevo vrgel cez moje angleske winse in zadeva deluje ok, razen tega da vsega niso prevedlji:( Drugace pa ni nobenih problemov, pa se zadevo se da cisto komot odinatalirat, ce ti slucajno ne ustreza, tako da ce probas nebos nic izgubil:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
andrej ::
rabis samo angleske XP PRO in potem ta Language pack. nic druga.
Res pa je, da ni vse 100% prevedeno. Ponekod se pojavijo tudi zelo cudni prevodi. Za domace uporabnike je OK.
Res pa je, da ni vse 100% prevedeno. Ponekod se pojavijo tudi zelo cudni prevodi. Za domace uporabnike je OK.
SanSan ::
Jaz pa sem dobil probleme s sumniki, kar najprej sploh nisem opazil ampak sele ko mi je cute nehal delat. A ve kdo kje bi se to dalo vstimat?
Skiper ::
Jaz sem zadevo vrgel gor, pol pa sem skoraj popenil, ko nikakor nisem uspel zlozit po abecedi elemente v start meniju (Start->programi). Nic ni delalo, niti rocno premescevanje, niti desni klik in Uredi po abecedi.
Zdaj mam spet angl. Fajn je vsaj to, da jih gre odinstalirat.
Zdaj mam spet angl. Fajn je vsaj to, da jih gre odinstalirat.
MadMax ::
off-topic: McHregec: kaj je blo pol z Viperom V770 predelavo v ultra?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 Home Premium SLO iso?Oddelek: Pomoč in nasveti | 18510 (16807) | Rok22 |
» | Nekateri slovenski poslanci predlagajo prehod na odprto kodo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 29996 (21692) | Matevžk |
» | Slovenski patch na wxp pro sp2, pa ni vse slovensko!Oddelek: Operacijski sistemi | 1735 (1422) | Tear_DR0P |
» | Slovenski XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8762 (7407) | Han |
» | Kje hudiča se da dobit popravek k ti nardi win xp slovenske?Oddelek: Operacijski sistemi | 1647 (1094) | andrej |