» »

WIN XP (slovenian pack) ?

WIN XP (slovenian pack) ?

Kid ::

Tako zanima me, če se splača to POSLOVENČIT. Doma imam to nadgradnjo pa me zanima,če se jo sploh splača NAMESTIT. ( ti SLO prevodi mi prav nič ne DIŠIJO ), ampak me vseeno zanima mnenje tistih, ki so to storili in če so pustili v SLOVENŠČINI, ali pa so nazaj deinštalirali ( ja tudi DEINŠTALIRALO naj bi se nazaj v prvotno stanje - tu me pa zanima, če pustijo kaj SMETI, ali je res potem vse kot je bilo prej? - Nebi rad še enkrat nameščal WINDOWSOW.

Tako vaše izkušnje s POSLOVENČINIMI XP-ji in ali se to splača naredit ali ne, ali so potem kakšne težave s SLO jezikom .. itd ..

čao in lp ...

PaJo ::

Jaz sem to zadevo vrgel cez moje angleske winse in zadeva deluje ok, razen tega da vsega niso prevedlji:( Drugace pa ni nobenih problemov, pa se zadevo se da cisto komot odinatalirat, ce ti slucajno ne ustreza, tako da ce probas nebos nic izgubil:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Tito ::

A to morš kupt cele xp-je al obstaja kakšna druga varjanta?

andrej ::

rabis samo angleske XP PRO in potem ta Language pack. nic druga.
Res pa je, da ni vse 100% prevedeno. Ponekod se pojavijo tudi zelo cudni prevodi. Za domace uporabnike je OK.

SanSan ::

Jaz pa sem dobil probleme s sumniki, kar najprej sploh nisem opazil ampak sele ko mi je cute nehal delat. A ve kdo kje bi se to dalo vstimat?

Skiper ::

Jaz sem zadevo vrgel gor, pol pa sem skoraj popenil, ko nikakor nisem uspel zlozit po abecedi elemente v start meniju (Start->programi). Nic ni delalo, niti rocno premescevanje, niti desni klik in Uredi po abecedi.
Zdaj mam spet angl. Fajn je vsaj to, da jih gre odinstalirat.

McHregec ::

A ne obstaja tud prov WinXP CD Slo ne samo language pack.
Destroyer Of The Worlds.

Highlag ::

Hecno sem ravno v PC&media bral kako so se matrali, da so "vse prevedli" :D

MadMax ::

off-topic: McHregec: kaj je blo pol z Viperom V770 predelavo v ultra?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMax ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 Home Premium SLO iso?

Oddelek: Pomoč in nasveti
2618510 (16807) Rok22
»

Nekateri slovenski poslanci predlagajo prehod na odprto kodo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
38829996 (21692) Matevžk
»

Slovenski patch na wxp pro sp2, pa ni vse slovensko!

Oddelek: Operacijski sistemi
121735 (1422) Tear_DR0P
»

Slovenski XP (strani: 1 2 )

538762 (7407) Han
»

Kje hudiča se da dobit popravek k ti nardi win xp slovenske?

221647 (1094) andrej

Več podobnih tem