Forum » Pomoč in nasveti » HP 8710p problem z cd-rw-dvd enoto
HP 8710p problem z cd-rw-dvd enoto
Cougar73 ::
Pozdravljeni,
na novo sem si nabavil HP'jev prenosnik. Hotel sem zasneti nekaj slik na cd, ampak ker nimam nerota, sm to hotel nrdit preko snemalnika v sklopu XP'jev.
Tu se pojavi problem. Za cd-rw-dvd-rw enoto mi najde dve napravi... dva diska. D: in G: zraven prvega piše cd-r. drug je imenovan samo cd drive.
Ok po zdravi kmečki logiki dam slikce na D: , ko jih hočem zapečt, mi javi da ni diska not in nej ga vstavim. Prazen CD je vstavljen... Probal sem še ostale CD'je, v primeru da bi bilo s tem kej narobe...ampak nič.
Probam G: varinto.. za tega mi pa že na začetku piše, please insert disc.
Zj pa nevem kaj bi, in vas prosim za pomoč. Najlepša hvala!
na novo sem si nabavil HP'jev prenosnik. Hotel sem zasneti nekaj slik na cd, ampak ker nimam nerota, sm to hotel nrdit preko snemalnika v sklopu XP'jev.
Tu se pojavi problem. Za cd-rw-dvd-rw enoto mi najde dve napravi... dva diska. D: in G: zraven prvega piše cd-r. drug je imenovan samo cd drive.
Ok po zdravi kmečki logiki dam slikce na D: , ko jih hočem zapečt, mi javi da ni diska not in nej ga vstavim. Prazen CD je vstavljen... Probal sem še ostale CD'je, v primeru da bi bilo s tem kej narobe...ampak nič.
Probam G: varinto.. za tega mi pa že na začetku piše, please insert disc.
Zj pa nevem kaj bi, in vas prosim za pomoč. Najlepša hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22970 (10185) | Yossarian |
» | Postavljajo se standardi za SSDOddelek: Novice / Diski | 6661 (4652) | kuglvinkl |
» | Napajalnik lc 6550 h je eksplodiralOddelek: Pomoč in nasveti | 4023 (3084) | nokia6310 |
» | Linux bo morda pospešil delo računalniških forenzikovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 26424 (24834) | poweroff |
» | mpeg2 codecOddelek: Zvok in slika | 2544 (2127) | Sandi79 |