Forum » Programska oprema » Outlook 2003 problem!
Outlook 2003 problem!
simo2 ::
Pozdravljeni!
Imam problem z Outlook-om 2003 in sicer: zdaj že en lep čas se mi dogaja, da mi Outlook pošilja sporočilo, katerega po določenem času ne more poslat, in to tudi javi! PROBLEM JE PA TA, DA TEGA SPOROČILA, KI GA POŠILJA NE MOREM NAJTI NE V MAPI ODPOŠLJI ALI OSNUTNKI, DA BI GA IZBRISAL. Zdaj me pa zanima, če bi kdo vedel, kje poiskati to sporočilo, katero pošilja in ga ni v nobeni mapi, ker mi vedno javlja da ne more poslat, kar je že zelo nadležno.
Prosim za odgovore,
hvala
lp,
Simo
Imam problem z Outlook-om 2003 in sicer: zdaj že en lep čas se mi dogaja, da mi Outlook pošilja sporočilo, katerega po določenem času ne more poslat, in to tudi javi! PROBLEM JE PA TA, DA TEGA SPOROČILA, KI GA POŠILJA NE MOREM NAJTI NE V MAPI ODPOŠLJI ALI OSNUTNKI, DA BI GA IZBRISAL. Zdaj me pa zanima, če bi kdo vedel, kje poiskati to sporočilo, katero pošilja in ga ni v nobeni mapi, ker mi vedno javlja da ne more poslat, kar je že zelo nadležno.
Prosim za odgovore,
hvala
lp,
Simo
simo2 ::
Sem že poskusil izbrisati in ponovno inštalirati Office 2003 in vseeno ni vredu, kot če bi ohranil nastavitve.
A res nihče ne ve, kje je tu problem?!
lp,
A res nihče ne ve, kje je tu problem?!
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276526 (21457) | Matko |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5026 (4638) | krneki0001 |
» | si.Mail 1.0 RC1 - revolucija na področju urejanja elektronskih sporočilOddelek: Programska oprema | 2003 (1709) | krho |
» | Težava v OutlookuOddelek: Programska oprema | 1409 (1366) | ToniT |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17224 (17224) | Bakunin |