Forum » Kaj kupiti » Widescreen monitor v rangu 200-250 evrov
Widescreen monitor v rangu 200-250 evrov
djordjevic ::
Pozdravljeni!
Stric se odloča za nakup novega widescreen monitorja velikosti od 20 do 22 palcev v cenovnem razredu od 200-250 €. Zadeva se bo primarno uporabljala za razna šolska opravila (sin je ratal študent, mali pa gre kmalu v srednjo šolo) in brskanje po internetu. Kaj bi bil v tem primeru best-buy? Sam imam sicer samsunga 226 bw in bi jim ga priporočil, vendar ga po zbrki z več vrstami panelov raje ne bi. Spet sem slišal govoriti, da so zadnje čase LG-ji precej kvalitetni. Kako je kaj s tem? Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.
lp, Dejan
Stric se odloča za nakup novega widescreen monitorja velikosti od 20 do 22 palcev v cenovnem razredu od 200-250 €. Zadeva se bo primarno uporabljala za razna šolska opravila (sin je ratal študent, mali pa gre kmalu v srednjo šolo) in brskanje po internetu. Kaj bi bil v tem primeru best-buy? Sam imam sicer samsunga 226 bw in bi jim ga priporočil, vendar ga po zbrki z več vrstami panelov raje ne bi. Spet sem slišal govoriti, da so zadnje čase LG-ji precej kvalitetni. Kako je kaj s tem? Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.
lp, Dejan
- premaknil iz Zvok in slika: podtalje ()
GTi ::
Od jutri naprej imajo tega klik ki po mojem za 179€ ni slaba naložba, garancija pa je tako kot povsod 3 leta, firma pa je tudi (po)znana in kao nemška
Jaz bi se odločil zanj, pa preostanek € bi namenil ostali stvari
Jaz bi se odločil zanj, pa preostanek € bi namenil ostali stvari
When it changes it reveals its true potencial.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy S7: uveljavljanje garancije / stvarne napakeOddelek: Mobilne tehnologije | 3518 (3117) | bambam20 |
» | Apple potrebuje novega ponudnika flash pomnilnikaOddelek: Novice / Pomnilnik | 11008 (8718) | driver_x |
» | Evropska komisija Samsung obtožuje zlorabe prevladujočega položajaOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 6835 (5573) | 17rnn |
» | Apple v luči petkove zmage terja prepoved prodaje Samsungovih telefonov, a je ne bo d (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 23931 (20789) | Icematxyz |
» | Kater monitor: samsung 959NF ali Philips 109bOddelek: Kaj kupiti | 2134 (1446) | schurda |