Forum » Omrežja in internet » router problem!
router problem!
rescuer040 ::
Pozdravljeni!
Danes sem kupil brezžični router LINKSYS WRT54GC! Doma lepo povežem s kabli kot kaže slika ampak povezave ni tudi s cd-jem ki sem ga dobil zraven (router zazna) povezave oz interneta pa ne!???? (imamo 2 računalnika tako da sem tapru hotu te 2 povezat pa potem sprobat wifi preko prenosnik) vendar mi na 1 in 2 računalniku net ne dela? se mogoče kdo spozna? kakšne nastavitve?
Hvala! L.P
Danes sem kupil brezžični router LINKSYS WRT54GC! Doma lepo povežem s kabli kot kaže slika ampak povezave ni tudi s cd-jem ki sem ga dobil zraven (router zazna) povezave oz interneta pa ne!???? (imamo 2 računalnika tako da sem tapru hotu te 2 povezat pa potem sprobat wifi preko prenosnik) vendar mi na 1 in 2 računalniku net ne dela? se mogoče kdo spozna? kakšne nastavitve?
Hvala! L.P
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
ttommy ::
A v router lahko prideš?
http://192.168.1.1
Tam moraš pol nastavit povezavo ADSL= PPOE tam vpiši uporabniško ime in geslo.
Za brezžično pa moraš določit,koliko boš imel prenosa.
http://192.168.1.1
Tam moraš pol nastavit povezavo ADSL= PPOE tam vpiši uporabniško ime in geslo.
Za brezžično pa moraš določit,koliko boš imel prenosa.
Gamer
tyker ::
decko, ce imas kabelsko, moras tvojemu operaterju povedat mac adreso od routerja, potem bo delalo
solatko ::
lahko pa kloniraš podatke tvoje mrežne kartice (računalnik, ki si ga imel sedaj na internetu) in ti bo router po resetu sam dodelil naslove računalnikov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572675 (965) | blink |
» | Problem z router-jem LINKSYS WRV200Oddelek: Omrežja in internet | 2078 (1922) | J-Master |
» | Brezžično omrežje!Oddelek: Omrežja in internet | 1262 (1185) | Doman |
» | Internet povezava preko brezžičnega ruterja - how?Oddelek: Omrežja in internet | 2490 (2417) | iso2000 |
» | Deljenje internet povezave s pomočjo ICSa ne gre?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1357 (1184) | bastadu |