Forum » Programska oprema » Outlook express
Outlook express
servo ::
Ali obstaja način za izvoz večih sporočil iz Outlook Expressa naenkrat v neko tekstovno datoteko (TXT, DOC...), tako da bi bila na začetku vsakega sporočila najprej glava potem pa še vsebina? Probal sem sicer s tiskanjem v datoteko vendar je ta način zeloooo zamuden, jaz pa bi potreboval nekaj bolj "elegantnega"
lp
lp
andrej ::
1. exportiraj OE maile v Outlook format.
2. Instaliraj polni Outlook ki je del Offica
3. Outlook ti omogoca da vse maile exportiras v eno text datotek.
2. Instaliraj polni Outlook ki je del Offica
3. Outlook ti omogoca da vse maile exportiras v eno text datotek.
THX!
Zdaj moram sam še Office kupt>:D
(zadeva sicer deluje, ampak mi v txt file izvozi sporočila ne po datumu ampak po pošiljatelju - no ja, bo že, jih imam vsaj v enmu file-u)
Zdaj moram sam še Office kupt>:D
(zadeva sicer deluje, ampak mi v txt file izvozi sporočila ne po datumu ampak po pošiljatelju - no ja, bo že, jih imam vsaj v enmu file-u)
plizzzzzz ::
sevede obstaja .. oznacis vec emajlov s shift oz. ctrl click in jih odvleces na en direktorij. in dobis nekaj.eml kar ti odpre spet mejl v o.expresu, ce pa eml spremenis v txt imas pa cel mejl v text obliki.
:\\
plizzzzzzz
:\\
plizzzzzzz
...ja preimenujem v txt in imam notri poleg vsebine še en kup šare ki je ne potrbujem (nočem)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276361 (21292) | Matko |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2548 (493) | MrStein |
» | Nadgradnja softvera in zato problemi s šumnikiOddelek: Operacijski sistemi | 2852 (2544) | zeutrino |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2594 (2346) | chrush |
» | Outlook 2007 - dvojni razmikOddelek: Pomoč in nasveti | 999 (887) | wwwampy |