Forum » Omrežja in internet » TEŽAVA z oddaljenim namizjem!
TEŽAVA z oddaljenim namizjem!
teddy81 ::
Pozdravljeni!
Najprej, da opišem zadevo.
Na prenosniku imam Visto, na hišnem XPje. Vse imam porihtano tako kot treba, dostope urejene. Oddaljeno namizje iz Viste na Xpje, je do danes delovalo brez težav.
Danes se pojavi težava, ko se hočem povezat iz Viste, mi sicer poveže, že odpre na Visti namizje od Xpjev, ampak takoj prekine. Na XPjih pa ne pokaže nazaj tistega zaslona, ko se spet prijaviš v XP, ampak ostane črn ekran in se sploh ne odzove, tako da moram resetirat računalnik.
Pred dnevom sem posodobil tudi gonilnike za grafo na XPjih. Geforce 6600gt, mislite, da bi lahko bilo kaj s tem povezano? Ali je že kdo imel takšno težavo? Prosim ODGOVORE.
AJa, pa HVALA!
Teddy
Najprej, da opišem zadevo.
Na prenosniku imam Visto, na hišnem XPje. Vse imam porihtano tako kot treba, dostope urejene. Oddaljeno namizje iz Viste na Xpje, je do danes delovalo brez težav.
Danes se pojavi težava, ko se hočem povezat iz Viste, mi sicer poveže, že odpre na Visti namizje od Xpjev, ampak takoj prekine. Na XPjih pa ne pokaže nazaj tistega zaslona, ko se spet prijaviš v XP, ampak ostane črn ekran in se sploh ne odzove, tako da moram resetirat računalnik.
Pred dnevom sem posodobil tudi gonilnike za grafo na XPjih. Geforce 6600gt, mislite, da bi lahko bilo kaj s tem povezano? Ali je že kdo imel takšno težavo? Prosim ODGOVORE.
AJa, pa HVALA!
Teddy
teddy81 ::
Mi je uspelo rešiti in najti krivca. Krivec je pa bil ASUS Enhanced driver, za grafično kartico ASUS nvidia 6600 gt. Tako da, če bo kdo imel kakšno podobno zadevco, naj instalira starejši Enhanced driver. Najbolje da prvega, ki ga stran ponudi.
Lep pozdrav.
Lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja Windows 7 ne jenja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 34297 (31727) | MrStein |
» | vista - domače omrežje - nadležno geslo, kako dostopati do share foldrov brez win pasOddelek: Operacijski sistemi | 1921 (1371) | aiko |
» | Zahteve za virtualne XPje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9041 (6745) | tomitza |
» | Firefox gor, Vista dol (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22154 (14479) | MrStein |
» | Nova anketa: je MS Vista že nameščena a vašem primarnem računalniku? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8753 (6351) | Roadkill |