Forum » Zvok in slika » Radeon 8500LE in frekvenca osveževanja
Radeon 8500LE in frekvenca osveževanja
afro-dizzy-act ::
Saj vem, da je o temu tukaj že bilo govora, a ne uspem najti starih postov na tem forumu!
Problem je seveda tale, da ne morem v WinME in WinXP za desktop nastaviti večje frekvence osveževanja kot 75Hz. Sem probal že čisto vse driverje (tudi od monitorja: iiyama VM Pro 17") in vse mogoče finte! Sem jezen!
Zanimivo je to, da v igrah frekvenca skoči na 120Hz.
Jeb**ni ATIjevi gonilniki!
Problem je seveda tale, da ne morem v WinME in WinXP za desktop nastaviti večje frekvence osveževanja kot 75Hz. Sem probal že čisto vse driverje (tudi od monitorja: iiyama VM Pro 17") in vse mogoče finte! Sem jezen!
Zanimivo je to, da v igrah frekvenca skoči na 120Hz.
Jeb**ni ATIjevi gonilniki!
---
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Nista se ne cuje.
---
miranpozar ::
Ma ne se zajebavat z nekimi levimi programi! :O
Z desno tipko na desktop, Settings, Advanced, Displays, na levi kliknes na napis Monitor, odstranis kljukico "Use DDC information" in nastavis po svoje.
Apply, OK, Use, ...
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Z desno tipko na desktop, Settings, Advanced, Displays, na levi kliknes na napis Monitor, odstranis kljukico "Use DDC information" in nastavis po svoje.
Apply, OK, Use, ...
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ubuntu je foo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 21720 (18665) | jype |
» | XP problemi pri resetiranjuOddelek: Pomoč in nasveti | 756 (650) | Duhec |
» | Katera grafična (ATi, nVidia...)Oddelek: Strojna oprema | 1329 (1076) | SasoS |
» | XP->Vista izboljšave in popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6520 (3431) | MrStein |
» | Monitor Samsung SM 1200NF par klasičnih vprašanj o sami namestitviOddelek: Strojna oprema | 1426 (1068) | glinik |