Forum » Omrežja in internet » Sledlenje mejlu po poti komu je bilo poslano in ostala spy vprašanja
Sledlenje mejlu po poti komu je bilo poslano in ostala spy vprašanja
Iztirjenec ::
Zanima me ali je možno, da se sledi mejlu. Npr. ta situacija: Oseba A pošlje osebam B,C,D mejl, te osebe B, C,D pa vsaka še n osebam in te osebe naprej še ostalim m osebam itd. Skratka sedaj pa to, ali je možno, da potem oseba A lahko sledi komu je bilo vse forwardano to sporočilo, to resnično obstaja, ker sem šel v hudo debato z nekom, da ni možno dobit te informacije? Razen, če dobiš podatke od ponudnikov interneta kjer se to beleži, po mojem mnenju bi bilo to najbljižje temu. Ali da je kakšna priponka v mejlu, recimo določen spyware...
Kot drugo pa me zanima ali je možno, da obstaja tak program, da preko njega dobiš podatke s katerega IPja je bilo vpisano v msn storitev. Npr., da sumiš da je nekdo ukradel geslo. Potem pa hočeš dobit to osebo in ta ista oseba ko mi je trdila to kar je bilo napisano zgoraj je rekla da obstaja tak program, da ti javi kdaj in s katerega IPja je bilo vpisano v msn storitev. Prav tako za v mejl in ostale zadeve tega tipa.
Skratka jaz trdil, da to ni možno, da ne obstajajo takšni mehanizmi, ki bi to omogočali. Kaj vi menite? Bi rad dokazal, da se moti pa nekak nimam uspeha, ker baje pozna osebe ki so to vse naredili (saj veste, rek baba čula, baba rekla...)...
Kot drugo pa me zanima ali je možno, da obstaja tak program, da preko njega dobiš podatke s katerega IPja je bilo vpisano v msn storitev. Npr., da sumiš da je nekdo ukradel geslo. Potem pa hočeš dobit to osebo in ta ista oseba ko mi je trdila to kar je bilo napisano zgoraj je rekla da obstaja tak program, da ti javi kdaj in s katerega IPja je bilo vpisano v msn storitev. Prav tako za v mejl in ostale zadeve tega tipa.
Skratka jaz trdil, da to ni možno, da ne obstajajo takšni mehanizmi, ki bi to omogočali. Kaj vi menite? Bi rad dokazal, da se moti pa nekak nimam uspeha, ker baje pozna osebe ki so to vse naredili (saj veste, rek baba čula, baba rekla...)...
Abit AN7, AMD Barton 2600+ @2300Mhz (11.5*200), 2*256 DDR 400 Infineon,
Samsung 160GB SATA 8MB, Sapphire 9600XT 128MB @549/324, Chieftec+Enermax 365W
Samsung 160GB SATA 8MB, Sapphire 9600XT 128MB @549/324, Chieftec+Enermax 365W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojanec - kdo je odgovorenOddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1172) | Seljak |
» | izsledljivost IPja - zgodba - pomočOddelek: Informacijska varnost | 1904 (1429) | NeMeTko |
» | Deterministično vesolje in svobodna volja - miselni poskus (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 21912 (20184) | Saladin |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76396 (17037) | tilinho20 |
» | NADLEGOVANJE-pomoč/svetovanjeOddelek: Loža | 7110 (5148) | ;-) |