Forum » Omrežja in internet » Primerjava routerjev Linksys in Cisco
Primerjava routerjev Linksys in Cisco
roni125 ::
Drugače ne bi napisal kaj menite o tem kateri Router izbrati, zanima me pa zaradi tega, ker imam pri sedajšni količini 31 računalnikov kar pogostokrat izpade Routerja, nekako 3-5krat med delovnim časom. Ko ga iztaknem in vklopim se takoj postavi imam pa Belkina...
Da bi bil čimmanjši izpad omrežja in dostopa interneta, bi prizkusil vaše mnenje.
Prosim svetujte mi!
Lep pozdrav
Roni
Da bi bil čimmanjši izpad omrežja in dostopa interneta, bi prizkusil vaše mnenje.
Prosim svetujte mi!
Lep pozdrav
Roni
Spc ::
Najbolj stabilen bo PC (nekje 800MHz).
Uporabiš pa lahko OpenBSD, Linux ali pa windows server 2003 za NAT.
Če ti je PC (ATX) prevelik lahko nabaviš ASUS EEE, ki bo deloval kot router/Gateway pa še baterijo imaš zraven če ti elektrike zmajnka ti še vedno deluje.
Uporabiš pa lahko OpenBSD, Linux ali pa windows server 2003 za NAT.
Če ti je PC (ATX) prevelik lahko nabaviš ASUS EEE, ki bo deloval kot router/Gateway pa še baterijo imaš zraven če ti elektrike zmajnka ti še vedno deluje.
BluPhenix ::
Linksys RV42. Mi ga imamo v podjetju od poletja, od takrat, ko sem ga postavil ni bilo še nobenega problema, uptime je od takrat. Trenutno gor deluje približno 5-7 računalnikov.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
tony1 ::
Ajde, dajmo rečt, da je Linksys bemve, Cisco, pa lahko, khem, vse od ferarija do concorda... In avion se je treba najprej naučiti pilotirati, v navaden avto se pa pač vsedeš in... pelješ
Yacksy ::
Od Vigorjev bi bila dobra 2910 ali 2950 (tale ti ne bo počepnu kar tako, je ornk žvau ;))
Shit happens
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vigor 2700V in Vigor 2100GOddelek: Omrežja in internet | 1104 (975) | moat |
» | profesionalni hardware za networking (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8124 (5394) | Poldi112 |
» | Router za VPNOddelek: Omrežja in internet | 1860 (1706) | OmegaBlue |
» | Wireless N Gigabit RouterOddelek: Omrežja in internet | 10979 (9781) | Dr_M |
» | Wireless Home LAN/ADSL SharingOddelek: Omrežja in internet | 1486 (1177) | CaqKa |