Forum » Navijanje » Temperatura X6800
Temperatura X6800
zvoneX68 ::
Trenutno mam na plati IP35-PRO navit X6800 na 3600 - 9*400MHz 1.5V...u biosu mi kaže d je temperatura 55-56 stopin...
A je to prevelika temperatura za tak oc al je normalno...pa če ni kako jo zbit...hladim ga z ZALMAN FATALITY C77!
A je to prevelika temperatura za tak oc al je normalno...pa če ni kako jo zbit...hladim ga z ZALMAN FATALITY C77!
Galaxy ::
v BIOSU 55-56 stopinj.. definitivno preveč.. probaj z ORTHOSom in glej temperature. Pri 85 stopinjah se bo tak'l'tak restarto sam
Če že znaš trdit d je prevelika...loh še pojasneš ZAKAJ???....ako znižat oz zakaj je sploh tok visoka temp.????
M-XXXX ::
Sicer ne vem zakaj si si kupil tak procesor če niti varnih temparatur ne veš?
btw: max orthos temparatura za tvoj proc. je nekako 71C
btw: max orthos temparatura za tvoj proc. je nekako 71C
Zato sem si ga kupu d mate taki vsevedi kot si ti kej za delat...tko d uprašanje je blo KAKO ZNIŽAT TEMPERATURO IN ZAKAJ JE SPLOH TOK VISOKA...torej če ne veš ne rabš komenterat...
Zvone CHILL THE FUCK OUT! Če ne želiš odgovorov, ne delaj tem, v katerih se razburjaš. Glede tvojega problema: znižaj voltažo, zamenjaj termalno pasto in po možnosti si nabavi Ultra-Extreme 120 ali Scythe infinity
Kero tremalno bi pa priporočal??..pa k smo pr pasti...kok jo je treba res dat...k eni trdijo d ne velik eni pa vidm d dajo tut mal mn k celo pasto gor??'
Glede cooler-ja...kje bi ga lahko dobu enga in drucga k si ga našteu??
Glede cooler-ja...kje bi ga lahko dobu enga in drucga k si ga našteu??
M-XXXX ::
Jaz sem te samo vprašal zakaj rabiš tak procesor saj grobo rečeno ne veš veliko o njih...
In kakor sem ti tudi že povedal je max otrhos temparatura 71C, še ne preseže tega se nimaš veliko se sekirat! Probaj ponovno namestiti pasto, in tudi hladilnik ni najbolši.
In kakor sem ti tudi že povedal je max otrhos temparatura 71C, še ne preseže tega se nimaš veliko se sekirat! Probaj ponovno namestiti pasto, in tudi hladilnik ni najbolši.
Glede termalne paste.. namesti jo tanko plast po celem procesorju, vendar ne do roba, tako, da ko stisneš termalna pasta se ne razlije. Oboje od hladilnikov lahko dobiš na www.cool-pc.org, Scythe Infinity je sedaj Scythe Mugen. Toplo ti ga priporočam. Najprej pa znižaj voltažo!
Ja sm vidu primerjave pa teste za Infinity-ja...sej ga majo tut na bovhi sm gledu...pa še dokaj ugodn je...
Za pasto me pa še zmer zanima kero...k sigurn ni vsaka enaka...tko d...
Kr se pa voltaže tiče jo nej pa spustim na kolk??...1.4 al še man??
Za pasto me pa še zmer zanima kero...k sigurn ni vsaka enaka...tko d...
Kr se pa voltaže tiče jo nej pa spustim na kolk??...1.4 al še man??
Termalno pasto dobiš zraven Infinitiya. In ne kupuj na Bolhi, kupuj samo original - nihče ne bi prodal Infinity. In ja, probaj 1.4V.. obvezno vsaj 15 min na ORTHOS, pol pa znižuj. Ko si prepričan, da je to to, daj 12 urni test na ORTHOSu. Če sistem zmore to, je stabilien.
zbogi ::
Vsi strokovnjaki za voltaže niso vprašali najbolj pomembnega vprašanja, a je čip ES ali Retail?
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/
Sej ne bom rablenga kupu...sam pč na bovhi je tut trgovinski oglas s tem coolerjem...pa hvala za pojasnila in info...
Vsi strokovnjaki za voltaže niso vprašali najbolj pomembnega vprašanja, a je čip ES ali Retail?
Kaj pa je to? Kako pa zveš, katerega maš?
..pa hvala za pojasnila in info...
Kadarkoli
zbogi ::
jao, vsi intelovi procesorji iz serije Extreme so odklenjeni
Member of OC-Lab Team
Ja ti maš pod vodo jst pa zrak...in če ga dam jst na 3700 se mi dam še pokdai pa adijo proc...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | >>E8x00 serija a.k.a Wolfdale<< (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Navijanje | 42375 (23917) | Dr_M |
» | temp. procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2075 (1481) | Meizu |
» | [Fork] Vroče temperature CPU-jaOddelek: Strojna oprema | 1545 (1545) | M-XXXX |
» | Navijanje E6750...Oddelek: Navijanje | 3066 (2162) | Svizec69 |
» | Navijanje E6400 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6058 (4875) | >>><<< |