» »

Dexter

Dexter

««
11 / 28
»»

Nikec3 ::

Odlična epizoda. Se pa strinjam, da lik Hannah McKay sam po sebi ni zelo zanimiv (vsaj do sedaj 8-)). Prvih 10 minut, ko je Dexter raziskoval njeno ozadje je bilo najbolj kritičnih, vse ostalo je bilo super. Na koncu pa vsaj zame največji wtf moment v celotnem Dexterju.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Lion29 ::

spoiler

Nikec3 je izjavil:

Na koncu pa vsaj zame največji wtf moment v celotnem Dexterju.

torej neki takega?

Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Bor H ::

Fun fun fun. Kako je pa tale konc boljši k prejšnji.

mah, vse se tako nastavlja, da se bo zrihtalo vse naenkrat, samo od sebe...

viktor bo poknu hanno (zob za zob)...
quinn bo poknu viktorja.. in se pr tem stegnu :D

Ramon dekers ::

Dobr scenarij lion29, se zna tako pripetit. Ja Viktor zna pizdarijo narest, ker Sirko je itak pod nadzorom.

haha, ja viktor bo prisel iz groba :D

btw, full dobra scena... med isacom in dexom v coffe shopu...

prav cutil sem, kako bi jaz reagiral, se bi tresu in bi mi srce nabijalo 100/h

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

T-h-o-r ::

season 2
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Tody ::

Ja, Viktor je mrtu in nobenga ne bo poknu. Sicer sem pa jaz pričakoval to kar se je zgodil na koncu. Ker niso Hanno prikazalo kot nekaj zlobnega. Če prav so kao neki dokazi in to...

Meni je že vse skupaj smešno. Sicer precej dobro, ampak smešno :)) Malo pretiravajo z vsemi epskimi scenami, dialogi, naključji, povezavami in konci.

SPOILERS

meni osebno enkratna epizoda... sicer rahlo slow paced, a polna custev, globokih misli in drugih zanimivih dogododkov....

meni osebno je ta sezona zdalec boljsa kot katerakoli druga prej...dexter kot lik, premise je fenomenalen... ampak nikoli ni tolk prepricala celotna sezona...

a mogoce kaj veste je to zadnja ali bo se ena?

To je zadnja, ampak razdeljena na dva kosa, torej 2*12 delov, letos gledamo prvih 12 delov

bah, tko kot pr breaking Bad pol :(

Sc0ut ::

Današnji del je res bil dober.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Tr0n ::

Damn son, shit is gonna go down! :)

Wow, ni blo cliffhangerja na konc :)

Genialno! Najboljša epizoda Dexterja v zadnjih letih. Tako kot je rekel Lion, rahlo slow paced, ampak zaradi tega je bila še boljša, fantastični dialogi.

SPOILERS

da fuq :O

mi je vsec, kak se je to(s kashkami) odvilo (in da se ni konc)
new killer is in town... the fire lab guy (almost certainly)
laguerta with matthews... :O

Lion29 je izjavil:

SPOILERS

meni osebno enkratna epizoda... sicer rahlo slow paced, a polna custev, globokih misli in drugih zanimivih dogododkov....

meni osebno je ta sezona zdalec boljsa kot katerakoli druga prej...dexter kot lik, premise je fenomenalen... ampak nikoli ni tolk prepricala celotna sezona...

a mogoce kaj veste je to zadnja ali bo se ena?

Absolutno flawless. Res je igralska zasedba spektakularna. Veliko boljša kot pri BB, tam mi je bil blizu samo Gus. Imajo pa tam druge fore/metode. Škoda ker gre tako hitro proti koncu.

Današnja epizoda je res kul (spoiler ahead), nisem si predstavljal da se bo tko razrešil med Isaakom in Dexom ter med Deb in Hanno. Še trije deli pa bomo spet en let čakal..

DeeJay ::

dobra epizoda, sam slabša kot prejšnja. Mal me moti, da so tri dele pred koncem ufural novga serial killerja.... pomojem bo zadnji del te sezone en ogromen cliffhanger.

maja, ah kje... ta cereal killer bo sel zlo kmalu po gobe

Še ena odlična epizoda. Dexter se je v zadnji sezoni vstal kot Feniks iz pepela :D. Tudi ta gay subplot ni bil niti malo vsiljen, kot je to včasih zaznati pri nekaterih serijah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nikec3 ()

klemenSLO ::

Super epizoda.Prejšnja je bila epic. Tudi ta.spet en teden mučnega čakanja....
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

SPOILERS

SPOILERS

SPOILERS

SPOILERS

No, I think it's just me

huda faca dexa... pa tudi ko je kao mirno poslusal "Uncle Bobbyja" kako se prilizuje Hanni :D..... moram rect, da Hall odlicno spila v tej sezoni.... poleg tega, da je ta sezona najboljsa do zdaj

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Ne vem če je najboljša, je pa zelo, zelo dobra. Še ko naredijo nekakšno pol-filer epizodo, jim uspe naravnost odlično. Meni tudi Yvonne Strahovski(Hanna) igra precej dobro, prepričljivo.

[Michael] ::

Pravkar pogledu vse serije oz. dele 8-)

Kdaj pride ven 11. del, 9.12. če sem prav razbral na uradni strani, kdaj bo potem na Partisu?

AmokRun ::

Na partisu bo 27.3.2013 v večernih urah.

Zelnick ::

AmokRun je izjavil:

Na partisu bo 27.3.2013 v večernih urah.

Dexter ali Revolution?
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.

IL DIAVOLO ::

Jaz si pa dexterja šparam...sploh ni bil tisti fealing, ko sem pogledal 1 del, čakal 1 teden in spet drugega, raje pogledam 2 ali 3 dele v enem šusu.

Boardwalk empire več kot odlično nadomešča dexterja, sedaj sem na koncu 3. sezone...danes pogledam finalna dela 2. sezone.

Zelo zanimiv del, kako se zadeve zapletajo. Očitno bo moral Dex še koga se znebit...

dex time

SPOILER

SPOILER

SPOILER

SPOILER

matr sem razocaran nad dexom, na 100km se je vidlo in vedlo, da se je debra sama zastrupla in tako potunkala hanno :(

SPOILER

SPOILER

SPOILER

Genialno, preprosto genialno. Sem zelo konservativen glede takih napovedi, ampak da, ta sezona je najboljša do sedaj.

se strinjas z mano?

Lion29 je izjavil:

se strinjas z mano?

Če meniš, da je to najboljša sezona do zdaj, potem da :D

ne, z mojim zadnjim postom ;)

to, da je to najboljsa sezona tumbam ze 5 delov :)

matr sem razocaran nad dexom, na 100km se je vidlo in vedlo, da se je debra sama zastrupla in tako potunkala hanno

V bistvu ne vemo točno. Ampak skoraj zagotovo se je res zdrogirala sama, ker je to enostavno bolj kul situacija 8-)

Drugače pa res izvrstna drama že nekaj zadnjih epizod.

nekdonekje ::

Nikec3 je izjavil:

V bistvu ne vemo točno. Ampak skoraj zagotovo se je res zdrogirala sama, ker je to enostavno bolj kul situacija 8-)

It's a vision, dancing in Your Head :)

ce bi jo hannah zdrogirala, bi pokazali, kak je izgubila zavest in karambolirali...

tako pa niso hotli pokazat, da je zanalasc na silo spila... bos vidu...

najprej sem mislu, da jo je hannah samo malo zdrogirala, da bo kak dan "out of order" da bo lahko praznovala bozis... pol mi je bilo pa hitro jasno, da se je deb sama... predvsem ker ni bilo drog rastlinskega izvora ampak tiste njene tablete

nekdonekje ::

Saj tudi sam mislim tako. Oni stavek pa je z zadnjega dela, se mi je zdelo, da bi bil fini komentar na tvoja razmišljanja. Ta sezona je res špica, dobri dialogi, dobro odigrano, vglavnem super. Zaj še samo zadnji del, potem pa bomo videli če še bo kaka sezona.

8. sezona bo zadnja.

PINki ::

surprise muthafucka!

Izi ::

Zajebana situacija. Če se je Debra res sama zastrupila in, če Dexter tu ugotovi, potem se zna zgoditi, da bo Dexter ubil Debro.
Tukaj imamo ljubezen, sovraštvo in razočaranje, proti vsem tem čustvom tudi bratska ljubezen nima prav nobene moči. Debra je šla enostavno predaleč. Po moje si je skopala grob :8)

Lion29 je izjavil:

se strinjas z mano?

Lasje so bili od Hane pri Debri. Je bila pa Hana malo slopy če je tako izvedla finto.

P.s. pa tudi Dex je bil če ni pregledal odtisov na plastenki. Is that all you can do Dex? You should try better.

Zgodovina sprememb…

maja, odtise bi težko nasu, ce je debra skozi žulila flaško po rokah

tisti lasek je lahko debra čist komot plentala

Kakšen odtis bi lahko našel ali pa vsaj pregledal plastenko. Kakorkoli, glede na to kako je pisatelja zastrupila nevem kaj naj si mislim.

Hano sumim zato, ker se je želela in se je znebila vsakogar, ki ji je bil "Onto it." To je problem. In tu sem spada pisatelj. Enostavno ne preračuna. Če je situacija taka pa gremo ajde zastrupit. Sicer je tvoja teorija za scenarij verjetno pravilna, a s psihološkega vidika se mi zdi totalno nestabilna baba in kar težko verjamem da bi Deb tako spremenila karakter in na tak način dobila Hano.

Zgodovina sprememb…

deb je tekom serije zelo spreminjala karakter... od akward rookice do mocne in sposobne lutetnance... zdaj ko pa je izvedla kaj pocne dex, pa vsakic prestaplja svojo mejo...zdaj celo plenta evidence in naroca dexu, da stamani koga...

welcome to the dark side :D

in je sicer sama povedala, da bo naredila vse v njeni moci, da gre hanna po gobe.... sploh pa ker ima rada dexa, je pripravljena marsikaj, da mu pomaga, tudi ce tega noce

Kaj pa je Deb preostalo? Da strpa brata v zapor ali pač da potegne z njim. In drugo je njen "morilec" odšel na prostost in druge opcije kot da reče dexu da ga finta ni bilo. Nevem če je Deb nastavila to v končni fazi samo pomisli, imela je že pričo, ki bi jo ovadila. In tudi priča je rekla, da ne ve kaj bo naredila in da noče izgubiti otrok.

Debra jo je imela v šahu in ni smisla v tem da bi se sama zastrupila.

Debra je zaslepljena zaradi zatreskanosti v Dexa, zato me trenutno nobeno njeno dejanje ne more presenetiti.
««
11 / 28
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1106202813 (18894) oo7

Serije (strani: 1 2 )

6311569 (2270) opeter
»

House M.D. (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26740246 (25896) Jst
»

spoilerji - kako jih označit