Forum » Sedem umetnosti » Dexter
Dexter
Izi ::
Čista poezija
Tale sezona res seka.
Za Isaaka je pa težko reči, kdo ga bo "odstranil". Spkoh ne vem, ali mu je namenjeno umreti že v tej sezoni, ali pa ga bodo ohranili do konca serije, sedaj ko so jo potegnili še za eno sezono ob čemer so izdelovalci izjavili, da zgodbe ne nameravajo spreminjati in konec ostaja enak.
Precejšnja možnost je tudi, da Isaak uspe ubiti Debro ali celo Dexa in ga bo moral drugi potem maščevati. Bog si ga vedi kaj nam pripravljajo za konec
Tale sezona res seka.
sem pa ze pred danasnjim delom prisel do sklepa, da ga bo deb enkrat spasila...in bo ona pokoncala "threat" (po mojem kar Sirkota)... danes pa sem dobil se tolko vecjo potrditevMoja misel je bila, da bosta Deb in Dex kar lepo skupaj začela "čistiti" sodrgo in tudi jaz dobivam vse večjo potrditev
Za Isaaka je pa težko reči, kdo ga bo "odstranil". Spkoh ne vem, ali mu je namenjeno umreti že v tej sezoni, ali pa ga bodo ohranili do konca serije, sedaj ko so jo potegnili še za eno sezono ob čemer so izdelovalci izjavili, da zgodbe ne nameravajo spreminjati in konec ostaja enak.
Precejšnja možnost je tudi, da Isaak uspe ubiti Debro ali celo Dexa in ga bo moral drugi potem maščevati. Bog si ga vedi kaj nam pripravljajo za konec
Mehmed ::
Na konc bodo nasli kri od unga na njegovi barki pa bo obsojen za edinega, ki ga dejansko ni ubil.
IL DIAVOLO ::
Kaj bi dal na konec, da so morilci ki jih je ubil dexter, pravzaprav podtaknjeni umori, ki jih je zakrivil njegov očim.
Lion29 ::
a ni mel harry kao afero znjegovo mamo?
ne spomnem se lih najboljse
pol bi bla kao debra njegova pol sestra :D
ne spomnem se lih najboljse
pol bi bla kao debra njegova pol sestra :D
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
a ni njegov ocim kao tut njegov oce? :)OMG
Dexterjev biološki oče je Joseph Driscoll, mama pa Laura Moser.
Ta starša sta imela 2 otroka in sicer Briana in Dexterja.
a ni mel harry kao afero z njegovo mamo?Ja, to pa drži.
Dexterjeva mama je bila policijski informator Harrya Morgana in tudi njegova ljubica. V neki mamilarski zadevi je bila Laura ubita in potem je Harry posvojil Dexterja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Joe Driscoll is a character from DEXTER. Joe was a former U.S. Army Veteran who served in the Vietnam War but following his time in service he became addicted to drugs and even became a criminal. He was the biological father of Dexter Morgan. His exact relationship with Laura Moser is not made clear, nor it is specified whether he was Brian Moser's father as well.
sem nasu ja....
sam a se ni govorilo v eni epizodi v presnjih sezonah, da je harry imel afero z njegovo mamo, ki je bila njegov CI?
V epizodi "Father Knows Best" je testiral DNK tako dexter kot masuka, da je Joe Driscoll njegov pravi oče.
kul.. my memory is over flooded all the time so it is becoming more selective of what information to keep
T-h-o-r ::
Čista poezija
Tale sezona res seka.
moj brat je množični morilec, ki je ubil prek 50 ljudi, jaz sem policijski načelnik
it's all good
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Dex pa ga res seka...za zjokat dobra sezona.
Glede primerjave sirka in trinity, pa bom rekel takle...trinity je bil dosti večji psihič, kot pa sirko. On je na bolj prefinjen način prisilil žrtve, da se fentajo. Sirko pa je še eden zmešan rus več, ki zna streljat.
Trinity je bil res nekaj posebnega.
Glede primerjave sirka in trinity, pa bom rekel takle...trinity je bil dosti večji psihič, kot pa sirko. On je na bolj prefinjen način prisilil žrtve, da se fentajo. Sirko pa je še eden zmešan rus več, ki zna streljat.
Trinity je bil res nekaj posebnega.
a ni bil zadosti prefinjen nacin, kako je sirko pripravil tipa, da se je sam ustrelil?
meni je john lithgow povprecen igralec, definitivno bolj komicen in se mi je z vlogo 3d rock from the sun vtisnil v glavo... z eno dramo je malo popravil moj vtis (kot izrazito komicni igralec) v dexu pa me ni povsem preprical...sama vloga je bila super, ampak njegova interpetacija, ekspression je bil precej bolj bland, kot pa je ta sirkov
meni je john lithgow povprecen igralec, definitivno bolj komicen in se mi je z vlogo 3d rock from the sun vtisnil v glavo... z eno dramo je malo popravil moj vtis (kot izrazito komicni igralec) v dexu pa me ni povsem preprical...sama vloga je bila super, ampak njegova interpetacija, ekspression je bil precej bolj bland, kot pa je ta sirkov
Bor H ::
vsak od njiju ima svoje "čare", trinity je bil definitivno bolj grozljiv s svojo neizrazno pojavo in krutim pristopom, sirko je pa bolj posloven, sicer mafijozo ampak se mi zdi da veliko bolj realen mafijozo kot večina, ki jih vidimo v filmih/serijah
po pravici povedan ne vem katerega bi se bolj bal
po pravici povedan ne vem katerega bi se bolj bal
To pa je res umetnost, da prisliš nekoga, da se ustreli
Trinity je prisilil žensko, da se je morala vrečt čez tisti balkon, neprimerno drugačna situacija, da se moraš vrečt čez balkon, kot pa ustrelit. In trinity nobenega ni ubil s pištolo, ki je za mene najbolj strahopeten način ubijanja. Trinity je ves čas deloval sam, kot dexter, ta rus pa ima ves čas 2 gorili ob sebi, ki počistita za njim.
Trinity je prisilil žensko, da se je morala vrečt čez tisti balkon, neprimerno drugačna situacija, da se moraš vrečt čez balkon, kot pa ustrelit. In trinity nobenega ni ubil s pištolo, ki je za mene najbolj strahopeten način ubijanja. Trinity je ves čas deloval sam, kot dexter, ta rus pa ima ves čas 2 gorili ob sebi, ki počistita za njim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IL DIAVOLO ()
lol... ma kaka je razlika, da se vrzes cez balkon in se ustrelis? nobene
ista umetnost je, da prisilis nekoga da skoci kot pa da se ustreli... malo projeciras svoje strahove visine zgleda
btw, dexter ni ves cas deloval sam
sicer pa jaz govorim o igri in new o vlogi... trinity je potencialno boljsa vloga, ampak interpretacija je bila slabsa
ista umetnost je, da prisilis nekoga da skoci kot pa da se ustreli... malo projeciras svoje strahove visine zgleda
sicer pa jaz govorim o igri in new o vlogi... trinity je potencialno boljsa vloga, ampak interpretacija je bila slabsa
lol... ma kaka je razlika, da se vrzes cez balkon in se ustrelis? nobene
jp, vsekakor se raje ustrelim, kot pa, če mi nekdo da nabito pištolo v roke, da bi ustrlelil njega
Lion29
Ti imaš ziher kos papirja in svinčnik zraven, da si napišeš, kaj je slabo in kaj je dobro
Res ne vem, kaj imate od tega, da se spuščate v takšne podrobnosti, ki jih večina ne opazi oz. so nepomembne.
Analitični v PM!
Ti imaš ziher kos papirja in svinčnik zraven, da si napišeš, kaj je slabo in kaj je dobro
Res ne vem, kaj imate od tega, da se spuščate v takšne podrobnosti, ki jih večina ne opazi oz. so nepomembne.
Analitični v PM!
kaj to meni govoris, sej nisem jaz pokritiziral tega dejstva
pac enim delujejo mozgani enim pac ne..vse je v IQju
pac enim delujejo mozgani enim pac ne..vse je v IQju
Lion29
Eni uporabljamo možgane za kaj drugega...serije pa so priložnost za OFF
In kaj pol če nam nekaterim pozneje potegne, očitno si eden izmed tistih...
Eni uporabljamo možgane za kaj drugega...serije pa so priložnost za OFF
In kaj pol če nam nekaterim pozneje potegne, očitno si eden izmed tistih...
Izmed tistih, ki se imajo za nekaj več, ker hitreje dojemajo stvari, kot ostala populacija.
Ti namreč zelo radi izpostavljajo svoj IQ...
Ti namreč zelo radi izpostavljajo svoj IQ...
bluefish ::
IQ tu nima veze. Nekaterim pač ni do analiziranja vsake podrobnosti pri stvareh, ki nimajo nekega vpliva na življenje, so le za zabavo,...
in potem pobijejo tvojo druzino
wow, prišel si iz ukrajine v ameriko
res je problem se spet premaknit
oz. še precej bolje: it na policijo, postati zaščitena priča in pomagati zrušiti barabe, ki hočejo ubiti tebe in tvojo familijo
kako bos hodil na policijo, kot mrtvec?
so bli 3je not, ne?
so bli 3je not, ne?
Mehmed ::
sem pogledal eno vlogo, kjer igra dvojcka, tam me je kar preprical
spoilers
@bluefish....ah, niti pod razno se ga niso se losali...
je pa bilo razocaranje iz 10ih drugih razlogov... BB je v tem oziru svetlobna leta naprej....torej glupo se mi je zdel ves skupek srecnih "nakljucij" ..
1. kako je dex nasel louisovo kri, se bolj pa dejstvo, da je takoj ugotovil, da je to louis... kao po kaki logiki je bil on sploh v DB?
2. se vecje glupo nakljucje kak je pogruntal sirkova, da je v njegovem stanovanju... ces da so zavese gor... in kira budala bi odprla zavese.... skratka full se mi je zdelo vseskkupaj lame
3. potem srecno nakljucje z masuko in debro in da je laguerta zaupala debri... LAME, LAME, LAME.... da ne govorimo o tisti sliki iz poroke...
skratka totalno LAME del
edino kar se mi je zdelo vredno ogleda je bil dialog med dexom in sirkovom na telefonu 1. in izraz na obrazu angela, ko ga debra dissa..
@bluefish....ah, niti pod razno se ga niso se losali...
je pa bilo razocaranje iz 10ih drugih razlogov... BB je v tem oziru svetlobna leta naprej....torej glupo se mi je zdel ves skupek srecnih "nakljucij" ..
1. kako je dex nasel louisovo kri, se bolj pa dejstvo, da je takoj ugotovil, da je to louis... kao po kaki logiki je bil on sploh v DB?
2. se vecje glupo nakljucje kak je pogruntal sirkova, da je v njegovem stanovanju... ces da so zavese gor... in kira budala bi odprla zavese.... skratka full se mi je zdelo vseskkupaj lame
3. potem srecno nakljucje z masuko in debro in da je laguerta zaupala debri... LAME, LAME, LAME.... da ne govorimo o tisti sliki iz poroke...
skratka totalno LAME del
edino kar se mi je zdelo vredno ogleda je bil dialog med dexom in sirkovom na telefonu 1. in izraz na obrazu angela, ko ga debra dissa..
bluefish ::
Nikec3 ::
Danes pa dejansko jaz brani Dexterja. Po mojem precej dobra epizoda. Sirko je odgrnil zavese, da je videl kdo je pred vrati in ni sumil da je Dexter izkušen v teh zadevah. Sirkova pa se niti približno niso rešili.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
_IKE_ ::
Lion29....us varuhi reda in zakona so v bazi podatkov.....torej po tem principu bi louis lahko tudi bil...
Sirko........po moje zgodba še zdaleč ni končana, konec koncev je šlo v baru za samoobrambo...
Sarah Walker?.....prva ženska na mizi ali nova "pomočnica"?
Laguerta ?.....obstaja še ena slika? In kdo je na tej sliki?
Sirko........po moje zgodba še zdaleč ni končana, konec koncev je šlo v baru za samoobrambo...
Sarah Walker?.....prva ženska na mizi ali nova "pomočnica"?
Laguerta ?.....obstaja še ena slika? In kdo je na tej sliki?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()
_IKE_: Louis nima nic z varuhi reda in zakona, le to, da je kao pripravnik od masuke... in dela igrco za serijske morilce
Hmmm...meni pa je bil zelo všeč ta del dexa. Ni bilo toliko akcije, kot pri ostalih delih, ampak vseeno zelo napet del. Bilo je polno takšnih scen.
Zelo so se mi vtisnile 2 sceni in sicer ko ga debra vpraša, če mu laže in ji dex odgovori "Mislim da ne" in pa scena koncu, ko odgovori sirkotu, da ni on navaden možakar in če bo kdaj ugotovil, kdo sploh je, mu bo žal.
Dexo Deksič je car!
Zelo so se mi vtisnile 2 sceni in sicer ko ga debra vpraša, če mu laže in ji dex odgovori "Mislim da ne" in pa scena koncu, ko odgovori sirkotu, da ni on navaden možakar in če bo kdaj ugotovil, kdo sploh je, mu bo žal.
Dexo Deksič je car!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IL DIAVOLO ()
SPOILERS
kul del.... ampak skoraj vse pricakovano razen tega novega lika, pisatelja... se zna kaj iz tega izcimit...
bomo videli kaj bo s to hannah mckay... ampak sklepam, da bo stala zaradi debre...
una faca dexovega oceta je win epizode
kul del.... ampak skoraj vse pricakovano razen tega novega lika, pisatelja... se zna kaj iz tega izcimit...
bomo videli kaj bo s to hannah mckay... ampak sklepam, da bo stala zaradi debre...
una faca dexovega oceta je win epizode
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
DarwiN ::
Meni pa ni posebej všeč ta smer v katero se odvija serija v zadnjih dveh delih.. Vso to klobasanje s tem likom po imenu Hannah... Ona mi je sicer ekstremno všeč, vizualno.., ne pa tudi zgodba okoli nje.. Škoda, da je ni pospravil na koncu te epizode.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Sedem umetnosti | 202813 (18894) | oo7 |
⊘ | Serije (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11569 (2270) | opeter |
» | House M.D. (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 40247 (25897) | Jst |
» | spoilerji - kako jih označitOddelek: Sedem umetnosti | 2955 (2792) | Bor H |