» »

Dexter

Dexter

««
18 / 28
»»

FlyingBee ::

voham spin-off

Nikec3 ::

Še nekaj. Tip, ki igra Zacka Hamiltona, je naravnost obupen igralec.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Lion29 ::

se strinjam...
tut hana ni buhvekaj
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Lion29 je izjavil:

se strinjam...
tut hana ni buhvekaj

Ona je vsaj nenormalno hot. 8-)

uf, koga vse bo moral killat do konca sezone, vse več jih je v akciji, ki vejo o njem

hojnikb ::

yvonne je nadhuda, res pa je da ni neki extra igralka. No pa sej je vseen. Če je huda, se ji to opravič >:D
#brezpodpisa

martincek1 ::

Edini obupen je Nikec3, ki celo sezono samo jamra.

Okapi ::

Ona je vsaj nenormalno hot.
Nenormalno hot je tamala Masukova. Morali bi jo več pri delu kazati;)

O.

Jst ::

Osmi del, pa se je imela zgodba res hud twist... Malo čudno so si zastavili zadnjo sezono.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

heh tolk o tem, da ma ta sezona fillerje >:D

In seveda yvonne je bla hott as always :D
#brezpodpisa

krispe ::

Oh my god...

Kakšna epizoda...
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Celotna sezona je filler. Čisto vse razen Dexterjevega prebliska, da mogoče obstaja možnost, da bi svojo odvisnost od ubijanja zamenjal za odvisnost od seksa. :))
Sicer pa 1:0 za nas, ki smo trdili, da je Voglova največji psihopat v celi sezoni.

OK, ta epizoda je bila solidna, ampak to govorim verjetno samo zato, ker ne morem normalno razmišljati ob gledanju Hannah. Še vedno se mi zdi v tej sezoni čudna interakcija med Debro in Dexterjem.

BigWhale ::

Sem pogledal do vkljucno sestega dela.

Nevem kaj naj si mislim. Karakterji se malo prehitro spreminjajo in prevec stvari bi radi stlacili v eno zadnjo sezono. Na koncu bo iz tega nastal nek mish-mash. Izkazalo se bo, da je Dr. Vogel ubila Harrija in da je v bistvu ona brain surgeon, neznanec, ki ji je vdrl v hiso je bila Hanna, ki se je prisla mascevat in bi rada Dexterja zase.

Jaz sicer drzim pesti za ultra-mega-happy ending, pri katerem Dr. Vogel ubije Dexterja, pri cemur jo zaloti Debra, jo ubije in pol s CPRov Dexterja obudi od mrtvih in zaradi te near-death izkusnje gre Dexterjev Dark Passenger za vedno na pocitnice. Debra pa se koncno znebi obcutka krivde, ker je ugotovila, da sta oba z Dexterjem zrtvi Voglove, ki je z njima experimentirala. Na koncu Dexter in Debra spoznata, da res zalublena in pol skupi s Harrisonom srecno zivita do konca svojih dni. :>

Pred tem se Hanno ubije un mali psiho Zack, njega pa Dexter/Dr. Vogel, al pa obratno, sej vseen. :>

BigWhale je izjavil:

Sem pogledal do vkljucno sestega dela.

Nevem kaj naj si mislim. Karakterji se malo prehitro spreminjajo in prevec stvari bi radi stlacili v eno zadnjo sezono. Na koncu bo iz tega nastal nek mish-mash. Izkazalo se bo, da je Dr. Vogel ubila Harrija in da je v bistvu ona brain surgeon, neznanec, ki ji je vdrl v hiso je bila Hanna, ki se je prisla mascevat in bi rada Dexterja zase.

Jaz sicer drzim pesti za ultra-mega-happy ending, pri katerem Dr. Vogel ubije Dexterja, pri cemur jo zaloti Debra, jo ubije in pol s CPRov Dexterja obudi od mrtvih in zaradi te near-death izkusnje gre Dexterjev Dark Passenger za vedno na pocitnice. Debra pa se koncno znebi obcutka krivde, ker je ugotovila, da sta oba z Dexterjem zrtvi Voglove, ki je z njima experimentirala. Na koncu Dexter in Debra spoznata, da res zalublena in pol skupi s Harrisonom srecno zivita do konca svojih dni. :>

Pred tem se Hanno ubije un mali psiho Zack, njega pa Dexter/Dr. Vogel, al pa obratno, sej vseen. :>

nope. glej zadnjo epizodo in ti bo jasn zakaj ne
#brezpodpisa

@BigWhale, poglej še ti 2 epizodi, ter pridi čez 2 uri nazaj na forum. 8-)

SPOILERJI!!!

Če hočejo pisci rešiti sezono (vem da je že vse končano), bi morali poskrbeti, da Debra ubije Hannah, nakar Dex naredi samomor, nakar Debra naredi samomor. 8-) To bi bilo kul in lep način prikaza, da za Dexa ni življenja brez ubijanja. (Tak konec bi imel dodaten efekt v tem, da Dexter verjetno lahko živi brez ubijanja, a mu na koncu vzamejo edino osebo, ki bi ga lahko od ubijanja odvrnila).

nakonc jih bo pa joey zasaču in vse postrelil >:D
#brezpodpisa

Dexič bo fental Hanno, Debra bo ustrelila njega in na koncu ne bomo vedeli ali je preživel ali ne

Jaz sem na koncu te epizode ostal brez besed... Ful mi je blo žal ker je Zach umrl, ker sem njega definitivno pričakoval v naslednjih epizodah. Sploh po tisti sceni ko so Dexter, Hannah, Zach in Dr. Vogel skupaj sedeli pri mizi, sem dobil občutek, da bodo v naslednji epizodi šli na killing spree :))

heh zach pa dex bi tut lahko užgala kak threesome z hannah >:D
#brezpodpisa

vasquez ::

Kolikor jaz razumem, dr. Vogel ni brain surgeon. Možgančke je dobila kot pri vseh ostalih.

heh ravno ona bi lahko bila brain surgeon. znanje o teh zadevah ma, pravtako je bla ona zadnja z njim
#brezpodpisa

>Dexterja obudi od mrtvih in zaradi te near-death izkusnje gre Dexterjev Dark Passenger za vedno na pocitnice.

BigWhale: v eni knjigi se Dark Passanger "poslovi" od Dexterja, pol je Dex čist zmeden, ko se pa poroči z Rito, na poroki, se pa Dark Passenger vrne.

vasquez ::

Ok, lahko je tudi double twist. Zdaj na koncu je malo čudno izgledalo. Hoteli so prikazati, kot da je ona ubila Zacha, ampak potem jo pokaže vso prestrašeno. Plus, ne vem zakaj bi to hotela razkriti Dexterju.

Scenaristi se zafrkavajo z nami :)

Če so pametni, je nekdo med temi "zločinec:" Debra, Hanna, Vogel, Elway.

Jst je izjavil:

Če so pametni, je nekdo med temi "zločinec:" Debra, Hanna, Vogel, Elway.

Najmanj pričakovano bi bilo, če bi bil zločinc Elway. Ampak v primeru, da bo zločinec Elway, še to ne pomeni, da je to dober writting. Prej nasprotno - to bi bil obupno pisanje, ker bi bilo čisto out of character. Sicer pa glede na to, kako forsirajo Elwaya, obstajata po mojem samo 2 možnosti:

1. Ali je zločinec, oziroma bo nekako pomembno vplival na potek zločinov, ali bo povezan s potencialnim koncem Hannah.
2. Ali pa je on tisti "pravi" za Debro, s katerim bo našla srečo,... (vstavi poljuben žajfasti vložek)

Glede Voglove pa se mi zdi že skoraj vseeno, če je ona fizično brain surgeon ali ne. Dejstvo je, da je ona mastermind za velikim številom psihopatov, zagotovo tudi za brain kirurgom. V vsakem primeru je Vogel brez dvoma največji psiho v tej sezoni. Zato me pa tako jezi, da je Dex v tej sezoni tako neumen, da tega ne opazi, čeprav se vidi iz Marsa.

Scenaristi se zafrkavajo z nami :)

S klišejskimi forami, klasičnimi za TV. Najprej so nam predstavili Voglovo na zelo sumljiv način, nato so jo za par epizod pomaknili v ozadje, da večina pozabi, da je psiho, na to pa spet hop in "kao" veliko presenečenje oz. twist. Se mi zdi da to počnejo že zadnjih nekaj sezon, vendar vsako leto slabše.

Pa še nekaj. Po kaki logiki je bila za Cassinimi nohti Zachova kri? Ne glede na ureznino, ni razloga, da bi Cassie dobila njegovo kri za nohte. Pa še nekaj. Kaj res nikogar ne moti posiljen cliffhanger izpred dveh epizod nazaj? To, da je Hannah omamila Dexterja je bilo povsem samo sebi v namen. Razen če tudi za tem stoji nekaj več, ampak kljub temu v nobenem primeru ne more biti logično. Dex reče, da je Hannah želela vzbuditi pozornost. WTF?

hojnikb je izjavil:

heh zach pa dex bi tut lahko užgala kak threesome z hannah >:D

Jaz si bolj želim trojček Dexa z Debro in Hannah. 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nikec3 ()

Jaz si bolj želim trojček Dexa z Debro in Hannah. 8-)

Še bolje: samo Debra in Hannah >:D
#brezpodpisa

Da ne bo na koncu Masukova hčerka brain surgeon. :))

Alpa Masuka 8-O

Ta brain surgeon bo pomoje ravno največje presenečenje te sezone, še vedno mislim, da bo nekdo iz tabora "the good guys". Vse bolj mi je sumljiv ta fant od Cassie, na kraju zločina je bil ful nervozen pa veliko je jecljal, hčerka od Masuke tudi mora imeti nekaj za "bregom", dvomim da bi se kar tako pojavila in odigrala le stransko vlogo, she's more than meets the eye!

Zelo zanimiv twist bi bil, če bi bila Debra brain surgeon :)

However, čaka nas zelo zelo zanimiv razplet serije!

Očitno bo nekdo nepričakovani, ampak vse osebe, ki si jih zgoraj naštel so enostavno preveč znane, da bi to lahko bile, od Cassie fant je pa preveč nepomemben.

Nikec3 je izjavil:

Pa še nekaj. Po kaki logiki je bila za Cassinimi nohti Zachova kri? Ne glede na ureznino, ni razloga, da bi Cassie dobila njegovo kri za nohte.

a ni to cisto jasno bilo prikazano, da je Quinn nastavil zadeve, da bi koncno dokazal, da je Zach morilec?? meni je bilo to cisto ocitno

threesome Zacha, hane in dexa? RU kidding me? v avtu se je videlo, da sta hana in dex oce in zach pa sin... to so zeleli prikazat in pol se popolno sliko z dr. vogel (kot babica, dexova mama)... zelo ocitno je rdeca nit te sezone druzina.

jaz sem bil preprican, da je dr. vogel brain surgeon ko so jo prikazali s korazrecem mozgan v roki.. pol pa sem prebral, da je bila kao prestrasena (sprava nisem tega videl) no pol sem se enkrat pogledal... ni delovala ravno prestrasena... prej fascinirana...

kakorkoli, kot se mi je dozdevalo... ni vse tako nakljucno in vse je povezano v neko celoto, kot sem od vsega zacetka sezone trdil... me pa veseli, da ni tolk bedno kot nekatere prejsje sezone ampak je kr ok.

Lion29 je izjavil:

Nikec3 je izjavil:

Pa še nekaj. Po kaki logiki je bila za Cassinimi nohti Zachova kri? Ne glede na ureznino, ni razloga, da bi Cassie dobila njegovo kri za nohte.

a ni to cisto jasno bilo prikazano, da je Quinn nastavil zadeve, da bi koncno dokazal, da je Zach morilec?? meni je bilo to cisto ocitno

threesome Zacha, hane in dexa? RU kidding me? v avtu se je videlo, da sta hana in dex oce in zach pa sin... to so zeleli prikazat in pol se popolno sliko z dr. vogel (kot babica, dexova mama)... zelo ocitno je rdeca nit te sezone druzina.

jaz sem bil preprican, da je dr. vogel brain surgeon ko so jo prikazali s korazrecem mozgan v roki.. pol pa sem prebral, da je bila kao prestrasena (sprava nisem tega videl) no pol sem se enkrat pogledal... ni delovala ravno prestrasena... prej fascinirana...

kakorkoli, kot se mi je dozdevalo... ni vse tako nakljucno in vse je povezano v neko celoto, kot sem od vsega zacetka sezone trdil... me pa veseli, da ni tolk bedno kot nekatere prejsje sezone ampak je kr ok.

zdej res bolj težko, ko je zach razstavljen na več delov :))
še en dober combo: Jamie in masukas daughter :D

and when i think about it.. tut tale casie je bla dost huda. Škoda ko so jo tak odstranal
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

jamie in mauska daughter...lol... tapravi dve ploh deski skup :D

Exactly >:D
#brezpodpisa

Lion29: Ne razumem točno, kako bi Quinn dosegel, da je šla Cassie v Zachov avto? Nastaviti pa tudi ni mogel Zachovo kri za hohte Cassie.

a sem bil preveč zaspan včeraj med gledanjem ali je ta del precej čuden.. marsikaj nepojasnjenega, verjetno namerno, da se do konca vse samo še odvija

pa kaj si gledal epizodo sploh?

1. cassie je bila umorjena v svojem stanovanju, nima nic veze z Zachovim avtom
2. Na zachvoem avtu je bilo pod kljuko nastavljeno rezilo... od tod Quinnu kri za nastavit pod nohte

kaj je tle tko tezko razumet?

Outcast ::

Dobr da še eni nismo pogledal tega dela pizda!

quinn bo zdaj tudi izvedel, da Dexter prekriva in bo on njegov krvnik

@Outcast: pizda no... eno je ce spojlas nekomu naprej... drugo pa je, ce se o epizodi debatira 1 dan po predvajanju... VALDA ne bos sel takrat gledat v temo, pa kaj pricakujes? da bomo debatirali o prejsnjih epizodah?

Outcast ::

Štekam to, v efektu tega res nisem hotu zvedt/prebrat...

2. Na zachvoem avtu je bilo pod kljuko nastavljeno rezilo... od tod Quinnu kri za nastavit pod nohte

In kako točno veš, da je Quinn nastavil kri pod nohte. Je s čem to nakazal? Ker tega res nisem zasledil.

ja, recimo, ko je Dexterja vprašal, čigava je kri pod nohti, ni bil nič presenečen, ko je dobil odgovor, da od Cassie, tako da mogoče res ni on nič pri tem imel ... seveda pa ima motiv

FlyingBee je izjavil:

ja, recimo, ko je Dexterja vprašal, čigava je kri pod nohti, ni bil nič presenečen, ko je dobil odgovor, da od Cassie, tako da mogoče res ni on nič pri tem imel ... seveda pa ima motiv

Quinn je najbolj neumen karakter v seriji, tako da dvomim, da bi naredil kaj pametnega, kot je recimo podtikanje dokazov. Še ko mu je Debra povedala, da je ubila LaGuerto, se ni niti malo začudil. V realnosti bi še človek z IQ-jem 50, začel razmišljati.

Nikec3 je izjavil:

FlyingBee je izjavil:

Quinn je najbolj neumen karakter v seriji, tako da dvomim, da bi naredil kaj pametnega, kot je recimo podtikanje dokazov. Še ko mu je Debra povedala, da je ubila LaGuerto, se ni niti malo začudil. V realnosti bi še človek z IQ-jem 50, začel razmišljati.

če bi mel raketo, kot je jamie okol sebe, tut ti nebi trezno razmišljal :))
#brezpodpisa

Nikec3 je izjavil:

In kako točno veš, da je Quinn nastavil kri pod nohte. Je s čem to nakazal? Ker tega res nisem zasledil.

se salis? zadnje tri epizode zivi samo za to! in celo skregal se je z jamie in sel na teren kljub temu, da je bila vidno v stiski

quinn def. ni neumen... je dokazal ze velikokrat... podtikanje dokazov pa seveda je neumno btw :D

T-h-o-r ::

debra nenadoma zgine, potem prizna umor laguerte

leta in leta je blizu množičnemu morilcu, tesno sodeluje z njim, everything is a good

quinn ni neumen

edini lik v celotni dexter seriji, ki je od daleč spominjal na RL osebo, je bil doakes
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

Doakes pa mož od Rite

ni kaj, dobra serija, edino 2 sezoni že predolga

edini lik v celotni dexter seriji, ki je od daleč spominjal na RL osebo, je bil doakes

Ja, sej. Neumna verzija Doakesa. Quinn je že večkrat dokazal, da je izjemno neumen.

darkolord ::

Hmm,

Zacha poznata malo bolj v bistvu samo Quinn (njemu je v interesu, da ga ujame samo zaradi napredovanja) in Vogel (ampak ona očitno ni brain surgeon, ker je od njega pred vrata dobivala "darilca"). Elway bi bil dost random, poleg tega bi verjetno raje ujel Hannah in pobasal keš. Debra nima jajc za to. Masuka Jr.?
««
18 / 28
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1106204049 (20130) oo7

Serije (strani: 1 2 )

6311671 (2372) opeter
»

House M.D. (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26740605 (26255) Jst
»

spoilerji - kako jih označit