» »

ne morem snemati dvd-jev z več ko 2 kratno hitrostjo

ne morem snemati dvd-jev z več ko 2 kratno hitrostjo

Anthracis ::

Imam optiarc dvd rw ad-7173a pekač. Ko sn prvič naložu nerota 7 esentials mi je snemalo vse ok. Ampak čez nekaj cajta je nerotu neki zabrejkalo in sn a mogu na novo inštalirati. Od takrat ne morem več snemati dvd jev več kot 2 kratne hitrosti. Uglavnem dam na 8 kratno hitrost pa mi ga peče cirka 30 min. Poskusil sem še z dvd drive speed in mi ni snemalo z več kot 2 kratno hitrostju dal sm pa maximum speed. Sprobu sn že ene par nerotov. Nevem več ka naj nardim
lolević

Scorpia ::

Poglej v Strojni opremi, na kakšen način ti deluje dvd pekač. Pri tebi je zgleda v PIO načinu in ne v DMA, zato ti dela počasneje. Če imaš to težavo, pa uporabi iskanje ker je o tem veliko napisan. Drgač pa sam dej na DMA, pa boš videl če dela hitreje.

V strojni opremi nikakor nisem mogel najti tega kar si mi rekel. šel sem pod storojna oprema-> upravitelj naprav -> dvd/cd rom drives -> optiarc DVD.... -> lastnost..to je pa vse..pod jezički nisem najdel ničesaR. .Sem pa najdel v nero info tool kar je v bistvu ista varijanata.
piše mi pa
pod DVD/CD rom drives :
optirarc dvd.....
Pdpira prenos DMA : UDMA 0-4
Trenutni način prenosa DMA: UDMA 4
lolević

everyone ::

Si kaj update-tal mašino zadnje čase. Pri meni se je že v drugo zgodilo to, da mi je snemanje nečesa nehalo delati. Med delovanjem in nedelovanjem sem edino delal windows update. Prvič sem imel TEAC-ov 4x DVD+-RW (kopija pioneer-ja), kar naenkrat pa mi je nero nehal pisati DVD+-R medije. DVD Decrypter, ki omogoča tudi snemanje, pa jih je normalno peku. Nato sem kupil pioneer-ja. Vse je delalo OK, kar naenkrat pa je nero odnehal peči CD-je. Z enotama ni nič narobe. Na čisto nameščeni mašini deluje vse OK.
Kaj točno pa je narobe, nevem. Predvidevam pa lahko le, da je nekaj povezano z windows update (popravki za windowse). Imam pa Windows XP. Je imel še kdo drug take probleme?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: everyone ()

kišto redno updejtam...no to me itak samo upozori.... mam tk nastavljeno
lolević

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496102990 (27499) nuclear
»

Upgrade Failed pri novem firmware za DVD RW Optiarc (Nec)

Oddelek: Pomoč in nasveti
211510 (1303) tabla
»

Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )

578615 (5626) mtosev
»

Pomoč pri zvočni in čitalcih kartice

Oddelek: Programska oprema
122445 (2349) jan01
»

NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )

12610702 (6941) delfinus

Več podobnih tem