Forum » Kaj kupiti » Garancija pri elektronika.si
Garancija pri elektronika.si
damjan11 ::
Pri elektroniki nameravam kupiti nov procesor e6750 za 155e (ni ga ceneje, ali pa se motim?)in me zanima,kako je z garancijo. Mi je prijatelj rekel, da tasm ni garancije, ker tam tudi ne izdajo računa???
Sem jim poslal email, vendar do sedaj še ni odgovora. Če mogoče kdo kaj ve o tem, naj napiše ali garancija je ali ni in kako jo uveljavljati.
Res sem tam že nakupoval preko pošte in se ne spominjam, ali sem dobil zraven v paketu tudi račun.
Na njihovi strani piše:
Reklamacije
Reklamacija je možna samo v primeru, da kupljen izdelek ne deluje pravilno in ob predložitvi originalnega računa.
Če je izdelek na zalogi, ga menjamo takoj, drugače v 1-14 dni.
Hvala za odgovor
Sem jim poslal email, vendar do sedaj še ni odgovora. Če mogoče kdo kaj ve o tem, naj napiše ali garancija je ali ni in kako jo uveljavljati.
Res sem tam že nakupoval preko pošte in se ne spominjam, ali sem dobil zraven v paketu tudi račun.
Na njihovi strani piše:
Reklamacije
Reklamacija je možna samo v primeru, da kupljen izdelek ne deluje pravilno in ob predložitvi originalnega računa.
Če je izdelek na zalogi, ga menjamo takoj, drugače v 1-14 dni.
Hvala za odgovor
gregor ::
ja, mene isto zanima
kaksne so vase izkusnje z to trgovino ?
kolikor vem naj bi ta trgovina nabavljala komponente direktno v at trgovinah
ve kdo kaj vec ?
lp
kaksne so vase izkusnje z to trgovino ?
kolikor vem naj bi ta trgovina nabavljala komponente direktno v at trgovinah
ve kdo kaj vec ?
lp
xzer0 ::
Garancija naj bi po besedah lastnika omenjena trgovine bila... Sam sem isto spraševal po mailu kakšen mesec nazaj.
LP
LP
ronaldo ::
Jaz sem kupil disk pri njih in dobil racun, ce pa je kaj narobe z diskom ga lahko posljem nazaj v garancijo. Garancija je enaka kot v vsaki drugi trgovini, tako da se ne rabita bati. Cene pa so neverjetne.
Dr_M ::
ta "trgovina" ima na vecino izdelkov samo 1 leto garancije, razen za procesorje, ki imajo 3 leta.
bi se pa izogibal kupovanja tam. raje malo vec denarja, pa da je vsaj malo bolj sigurno.
bi se pa izogibal kupovanja tam. raje malo vec denarja, pa da je vsaj malo bolj sigurno.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Calligulla ::
Sam se jih sploh ne bi izgogibal, ker imam odlicne izkusnje. Se splaca pogledat, ce ma kak izdelek, ki ima le 1 leto garancije kje drugje morda ob podobni ceni 3 letno, drugace pa se splaca, z garancijo ni nikoli problema, se precej bolje je kot pri kakih Mlacomih, Comtronih,.., ker preprosto menja namesto, da bi se obnasal kot, d aima stranka cas za 10krat se hodit kregat na servis..
Skratka priporocam.
Skratka priporocam.
>>><<< ::
Menja mogoče res takoj, če se pa odločiš vzeti denar nazaj, pa kar dolgo čakaš... Sem že sam izkusil.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Svizec69 ::
Peluga.at
to je trgovina iz katere ima elektronika.si kar dosti stvari. Ja seveda je garancija kot pri ostalih, samo se lahko zavleče, ker mora on to poslati oz. nesti v avstrijo, kjer je pač nabavil in je potem odvisen od njih. V pelugi pa imam osebno zelo dobre izkušnje, naročil, prišel, plačal, vzel pa besedice nisem rabo nemško znat :)
pa še iz mb sem rabil dobre pol urce do graza, če greš po stari cesti malo več, do ruš po tisti stari cesti polni radarjev pa se tudi kar vleče.
to je trgovina iz katere ima elektronika.si kar dosti stvari. Ja seveda je garancija kot pri ostalih, samo se lahko zavleče, ker mora on to poslati oz. nesti v avstrijo, kjer je pač nabavil in je potem odvisen od njih. V pelugi pa imam osebno zelo dobre izkušnje, naročil, prišel, plačal, vzel pa besedice nisem rabo nemško znat :)
pa še iz mb sem rabil dobre pol urce do graza, če greš po stari cesti malo več, do ruš po tisti stari cesti polni radarjev pa se tudi kar vleče.
dejansan ::
saj sem ti pomagal, če si pa tako len, da se ti iskanja ne da uporabiti ti pa niti ne morem niti nočem pomagati, glede na to, da nisi ravno nov na forumu, zadovoljen
dejansan
sej vem, da nima tole kej dost veze z racunalniki, ampak pri takih levih stacunah moras bit malo bolj previden.
FAKE N95
FAKE N95
@ dejansan
Povej kdaj je bilo napisano kaj o tem?? Kupujem danes in rabim sveže podatke, ker za dve leti nazaj vem kako je bilo. Ali je danes isto?
hvala
Povej kdaj je bilo napisano kaj o tem?? Kupujem danes in rabim sveže podatke, ker za dve leti nazaj vem kako je bilo. Ali je danes isto?
hvala
No končno
Odgovor pri elekroniki danes 15.19
@
Pozdravljeni!
Garancijo imate pri nas VEDNO! V 95% se avtomatsko zamenja z novim artiklom, če ne dela!
Pri nas ni NIKOLI bilo problemov glede garancije-tukaj se ni treba bati!
Garancija se uveljavlja pri nas z veljavnim računom, ki ga dobite ob nakupu!
E-6750 BOX so na zalogi!
Lep pozdrav
Odgovor pri elekroniki danes 15.19
@
Pozdravljeni!
Garancijo imate pri nas VEDNO! V 95% se avtomatsko zamenja z novim artiklom, če ne dela!
Pri nas ni NIKOLI bilo problemov glede garancije-tukaj se ni treba bati!
Garancija se uveljavlja pri nas z veljavnim računom, ki ga dobite ob nakupu!
E-6750 BOX so na zalogi!
Lep pozdrav
pa tudi ce si zarad tega ob 150€? fino.
v normalnih stacunah pride E6750 165€
ocitno je treba sparat za vsako ceno.
v normalnih stacunah pride E6750 165€
ocitno je treba sparat za vsako ceno.
Accelero S1 tukaj
ali tukaj
Kakšna je razlika?
Kje bi pa ti kupil? Tudi to rabim za mojo grafiko. Če sem pri proc malu izbirčen, lahko dobim to skoraj zastonj.
ali tukaj
Kakšna je razlika?
Kje bi pa ti kupil? Tudi to rabim za mojo grafiko. Če sem pri proc malu izbirčen, lahko dobim to skoraj zastonj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damjan11 ()
OZZY ::
ni razlike. bi bila le če bi pisal zraven R2 ali verzija 2, ki pa verjento v slo še ni prišla.
Go with the flow.
Urc ::
Razlika je v ceni... Jaz osebno bi kupil prek cool-pcja ker tudi z morebitno poštnino pride cenejše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BOF > NEON ARES računalnikOddelek: Kaj kupiti | 4082 (2598) | Pyr0Beast |
» | Koliko bi bilo tole vrednoOddelek: Kaj kupiti | 1702 (1105) | kmetek |
» | Nakupovanje v DinoDj (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 21623 (10086) | ponky |
» | Potrebujem mnenja o trgovini PELUGA!Oddelek: Kaj kupiti | 1994 (1436) | Realman |
⊘ | Comtron in garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8393 (6874) | Mr.B |