» »

nokia n95 in posodabljanje firmware-a!!

nokia n95 in posodabljanje firmware-a!!

divx man ::

Zdravo!!
Imam naslednjo težavo. Posodobil sem svoj firmware na moji nokiji n95 in sedaj več nimam na izibro slovenskega jezika. Najprej me zanima zakaj je do tega prišlo drugo, kako lahko to odpravim?

Hvala za vaše odgovore že v naprej!!!

LP

MadMicka ::

Verjetn si že pogruntal. Ko updejtaš FW, ti vse nastavitve vrže na osnovno varianto. Zato pa, če si se držal navodil, si naredi pred updejtanjem backup, ki ga sedaj naložiš. Če pa tega nisi naredu, pa pač "na roko" spremeniš nastavitve....

Seveda sem naredil backup in ga potem tudi nazaj inštaliral iz kartice ko sem naredil update. Ampak problem je v tem da imam sedaj pod nastavitvami jezika le naslednje jezike:
automatic(angleščina)
english
indonesia
pilipino.

o jezikih ki so bili na mobiju pred updatom pa ni ne duha ne sluha.

Dr_M ::

kje si kupil telefon?
verjetno imas napacno kodo (product code).
najdes jo na nalepki pod baterijo, nad imei stevilko. napisi jo, pa ti bom mogoce lahko pomagal.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

moje product code je 0548986, telefon pa sem kupil od enga modela, prek bolhe. Mobi je bil baje kupljen pri tušu in zraven sem tudi dobil garancijo od tuša in pa navodila od tuša. Imam pa še en problem. Ko prižgem kamero in začnem snemati ali slikati mi po kakšnih 30sek telefon zašteka in se ponovno zažene čez par sekund. Je mogoče kdo imel podobne težave???

ta tus ocitno prodaja telefone kupljene nekje na crnem trgu. ta koda ki si jo napisal, je verjetno iz apac obmocja (azija). pravilna za balkan je 0536075.

ja in kaj naj sedaj naredim?? ali lahko nekako zamenjam to kodo da mi bo update potegnu dol slovenski jezik?? ker zelo smešno je da je najprej bil slovenski jezik nameščen nato pa ga po updatu več ni bilo. enako ni blo tudi drugih jezikov(hrvaščina, srbščina,...). Zanima pa me tudi kot sem že prej napisal kaj naj naredim glede moje kamere, ki po nekaj sekundah delovanja zamrzne ceu telefon in potem se telefon sam resetira po približno minuti.

LP

ja lahko spremenis kodo.
lahko sledis temu postopku, ceprov je na N73, je popolnoma enako, kot pri N95.
kar se tice kamere, bi ti svetoval, da po flashanju firmwarea najprej use sprobas in sele nato restoras nastavitve, ker ti lahko backup dela tezave.

edit: se en postopek
vpises 0536075 , to je koda za balkan.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

hvala za opis postopka, vender preden se spravim to naredit, me zanima če je kakšna nevarnost za delovanje mojega telefona. Se pravi ali se po tem lahko pojavijo kakšne težave. Glede kamere pa se nisva dobro razumea. Kamera mi ne dela že od samega začetka od kar sem telefon prvič prižgal. Ko je v funkciji za slikanje še nekako dela pa tudi tukaj kdaj pa kdaj zašteka. Ko pa preklopim v funkcijo snemanje mi pa telefon snema včasih 10sek vačsih pa lahko snemam tudi neomejeno. vendar potem ko dam stop, telefon zašteka in se po kakšni minuti resetira. Torej ta težava ni nastala po updatu amapk jo imam že od vsega začetka. In me samo zanima če je kdo že mogoče imel takšne težave da bi mi svetoval preden telefon odnesem na servis.

Lep pozdrav!!!

M-XXXX ::

Ti samo nesi na servis pa bo!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4043366806 (6568) hoodaudrey
»

Nokia X6 firmware update

402631 (2053) krneki0001
»

Nokia E66

51392 (1181) Loser
»

NOKIA 5800 XM problem z budilko,...