Forum » Pomoč in nasveti » problem z inštalacijo windowsa
problem z inštalacijo windowsa
plonk1200 ::
zakaj mi prek menia boot ne zažene cd-eja z windows da bi ga lahko inštalira napiše samo ni najdem al no faund je lehko narobe posent widows al kej
zakaj mi napiše da ne morem inštalirati windowsa n C disk pa zakaj ga ne morem niti farmotirati
če pa izberem drugi disk pa gre vse normalno
zakaj mi napiše da ne morem inštalirati windowsa n C disk pa zakaj ga ne morem niti farmotirati
če pa izberem drugi disk pa gre vse normalno
Spike Edin ::
Katastrofalno napisno čeprov se me to ne tiče ampak lahko dam svoje mnenje ...
Glede problema pa ti žal ne mroem pomagati ker ni konkretnega opisa. Napiši še enkrat ampak tokrat slovnično
Glede problema pa ti žal ne mroem pomagati ker ni konkretnega opisa. Napiši še enkrat ampak tokrat slovnično
The PC Doctor
plonk1200 ::
HEHe ja danes mi negre preveč dobro pisanje
1.prvi problem je da mi ne zažena cd-eja ki je gor windows če dam boot meni pa izberem cd-pleyer mi napiše ne najdem potem pa gre normalno dale v sistem. če pa dam windowsi setup v sistemi v windows pa mi napiše pri izbire particija da ni možna inštalacija na c disk koa da že obstaja sistem pa se ga ne da farmortirati al neke podobnega prej sem mel windows xp ultimeit ki je delal prek boota je možno da je cd narobe zapisan in ga boot meni ne zazna
1.prvi problem je da mi ne zažena cd-eja ki je gor windows če dam boot meni pa izberem cd-pleyer mi napiše ne najdem potem pa gre normalno dale v sistem. če pa dam windowsi setup v sistemi v windows pa mi napiše pri izbire particija da ni možna inštalacija na c disk koa da že obstaja sistem pa se ga ne da farmortirati al neke podobnega prej sem mel windows xp ultimeit ki je delal prek boota je možno da je cd narobe zapisan in ga boot meni ne zazna
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | antivirusOddelek: Pomoč in nasveti | 2405 (1288) | jozerus |
» | Instalacija windowsow - problemOddelek: Operacijski sistemi | 1691 (1295) | misek |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97724 (25381) | Skrat |
» | Problem pri nameščanju windowsa (prosim za pomoč- hvalaOddelek: Pomoč in nasveti | 1609 (1320) | malini |
» | Iz Linuxa v Windows -> MBR (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4517 (3852) | WarMaker |