» »

katera tv kartica podpira network streaming

katera tv kartica podpira network streaming

pirpy ::

enkrat sem bral o eni tv kartici ki ima zraven software da lahko gledas tv tudi iz sosednjega racunalnika prek lana sedaj pa se ne spomnem vec katera je to.?
Hvala
zehanje je nalezljivo

jan01 ::

Preprosto z vlc.

shadow7 ::

VLC je varianta, ne vem pa kako prakticno je menjavanje programov.

ATI-jevi AIW imajo zraven program za to, ampak v praksi nisem nikoli sprobal.

Izi ::

Verjetno se motim, ampak jaz sem živel v prepričanju, da imajo to vse TV kartice.
Sploh tukaj nima TV kartica nič zraven, to mora omogočati program za gledanje televizije
Za WinFastove TV kartice zagotovo vem, da to deluje brez problema.
V programu WinFast PVR2 pritisneš tipko "Live Brodcast", izbereš profil (kvaliteto) oddajanja, število klientov do 50 in HTTP Port in že oddajaš program v mrežo na naslovu http://tvoj IP: Port
Se pravi lahko oddajaš TV program v LAN omrežje in v internet.

pirpy ::

Lp
z vlc sem že preizkušal vendar je problem vklop in menjavo kanala (vse skupaj sem reševal kar z vnc-jem) vendar je zadeva zelo nepraktična.
rad bi takšno ,da na clientih teče podoben program kot na glavnem z vsemi vunkcijami vred.
Hvala
zehanje je nalezljivo

snajper_SLO ::

Izi, jaz imam WInfast-ovo in PVR2 in ko dam live broadcast je na tem naslovu le bela stran! Kaj delam narobe ali kaj je narobe ?
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~

hudychk ::

Men v winfast pvr2 dela OK (klikneš live broadcast), vendar dela samo v lokalni mreži, preko interneta pa ne gre. Sm probal na miljon različnih načinov, pa mi je prek lokalne mreže potegnil samo z VLC-jem in sicer verzija 0.8.x, v 0.9.x ni delal niti lokalno, preko interneta pa ni blo variante. Sm pa rešu problem menjavanja programov z VNCjem in dela ql, z nekak 10s zamudo, pa vendar dela.

Če ma kdo še kšno idejo kako bi to spravl preko interneta, naj napiše tukej :) Fajn bi blo gledat kablsko med predavanji na faxu :) hehe
The Devil himself!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Winfast TV 2000 XP na window 7

Oddelek: Strojna oprema
173153 (1602) Oldi
»

Nakup TV kartice

Oddelek: Kaj kupiti
73888 (3560) Deflector
»

Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )

5010152 (7961) edublin
»

prenos slike po internetu

Oddelek: Zvok in slika
161752 (1477) gruntfürmich
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

17919435 (12475) Izi

Več podobnih tem