Forum » Zvok in slika » Gorenje DVD2805X Firmware
Gorenje DVD2805X Firmware
zelenorjavo ::
Prebral sem veliko prispevkov tle gor o omenjenem dvd predvajalniku, a so žal vsi malo starejšega datuma, zgleda da zadeva ni več tako aktualna...
Kolega ima tak predvajalnik, pa mu nekaterih divx filmov ne bere in me zanima, kateri je bil zadnji Firmware, narejen za 2805x? Bi ta FW rešil zadevo, da bi pol predvajalo vse formate? Kje bi se to še dalo dobiti?
Kolega ima tak predvajalnik, pa mu nekaterih divx filmov ne bere in me zanima, kateri je bil zadnji Firmware, narejen za 2805x? Bi ta FW rešil zadevo, da bi pol predvajalo vse formate? Kje bi se to še dalo dobiti?
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Gorenje predvajalniki imajo svojo temo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj kupiti blu ray predvajalnik ali multimedijski predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 7270 (6708) | B0Z0 |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39543 (11592) | JanezC |
» | lcd in blu ray predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1642 (1565) | PlayRoom_si |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2267 (2007) | Stepni Volk |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2590 (2152) | Yossarian |