» »

Arcania: Gothic 4

Arcania: Gothic 4

ABX ::

Jaz sklepam da zaklenjene jame imajo razplet kasneje v igri.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

vorantz ::

Ma se zavedaš kolko nazaj bi mogu lazit za nazaj do te pridet? ;((

vorantz ::

Očitno sta dva glavna sistema jam v Stewarku. V katero te igra pošlje je odvisno komu se odločiš pomagat v mestu.
Bedno...bi komot v eno jamo združli :P

Lonsarg ::

Bo Community patch popravu :D

Berserker ::

Škoda, igra je solidna vendar nima ravno solidnih ocen, predvsem ji očitajo slabe dialoge in govor ter prelahkost.

vorantz ::

Že samo to, da nosi ime gothic samo za lepo videt mu nabije precejšen minus ponavadi :/

Lazydino ::

glede jam v Stewarku, a ve kdo kako odklenit tole

Lonsarg ::

Če sem prav razumel nem nemški forum ti je ena od jam nedostopna, odvisno od tega, katerega kralja v Stewarku podpreš... Ful lame, ti si najbrž podprl obstoječega, ker tisto jamo sem jaz šel, nisem pa tiste zgoraj mogel, ko sem rebela podprl.

vorantz ::

Sej sem malo bol zgoraj napisal to :P
Je pa v obeh identičen loot za pobrat tko, da vsaj za to ni treba skrbet.

Lazydino ::

kr neki, kaj pa je z ono zaklenjeno skrinjo v jami za "prvo gostilno" tudi z lockpick ne gre ?

vorantz ::

Lazydino je izjavil:

kr neki, kaj pa je z ono zaklenjeno skrinjo v jami za "prvo gostilno" tudi z lockpick ne gre ?


najbrž si to mislil?
http://forums.steampowered.com/forums/s...

Good Guy ::

evo, lihk obrnu..

očitno bo nadaljevanje..

vorantz ::

Good Guy je izjavil:

evo, lihk obrnu..

očitno bo nadaljevanje..


According to a latest interview with JoWooD's former CEO, Dr. Albert Seidl, it seems that the work on the sequel (Arcania II) started in this summer (2010), before the release of Arcania.[23]


yup

Good Guy ::

tut konc je tak.. da se bo še neki zgodil

Kurzweil ::

Sem malce pred koncem ko moram samo še odstranit Xesho in njene demone, ampak to mi predvstavlja najtežji del v igri ;((
Nikakor ne najdem poti, do tja, probal sem mislim, da vse jame, most povsem na jugu, ki je nekoč stal ne stoji več in nimam več idej kako bi prišel do tja.

Hvala za namig...

Lonsarg ::

Če te je teleportiralo tja, potem samo greš po rovih, sej maš map. Rov je v eno smer slepa ulica, mislim da na levo, tja se splača iti, da lahko z receptom ščit izboljšaš, ki si ga dobil v towerju, druga smer je pa za naprej iti...

Kurzweil ::

Govoriš o jami povsem na jugu? Bi naredil print screen ampak pri meni iz igre ne dovoli naredit, ko paste-am v Photoshop je tema...

Sicer pa me ni nikamor teleportiralo sem šel kar peš povsem iz severa do juga, in iskal po jamah...

Katero jamo si natančneje mislil, da vodi do demonov oz Xeshe?

Lonsarg ::

Spoiler:






Xardas te teleportira v svoj skrit tower, edini način da tja prideš je preko teleporta. Ko dobiš sleeper amulet greš govorit z Xardasom in ti pove, da pejt v Gravejard, kjer te čaka Gorn in prideš do teleporta.
Torej idi lepo peš nazaj gor, ampak ne iti skozi junglo, ker tam je zabugan. Uporabi save, ali pa pojdi po levi strani mapa.

Kurzweil ::

Vse to kar si opisal sem seveda že naredil, da mi je kot naslednji task/quest treba ubit Xesho in 3 pajdaše... kako naj pridem do Xeshe me zanima bolj kot to kar sem že naredil...

Čez jamo negre nobeno ali pač meni ni uspelo...

Lonsarg ::

Teleportira te v xardas stolp, in greš po krožnih stopnicah dol, kjer je ena voda, pa nato po enih skalah prideš iz te vode v jamo.

če si se zataknil že prej pred xardas towerjem, pa mogoče nisi našel Gorna, ki je naslonjen na vhod v grobnico, v katero moraš iti, da prideš do teleporta.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

Kurzweil ::

Hvala Azgard, nevem kako mi je uspelo spregledat pot okoli Xardasovega stolpa, za kazen sem pregledal celotno mapo še enkrat, recimo temu da sem se malce sprehodil... Glede na to, da nisem najbolj zvest igralec tovrstnega žanra (nazadnje igral Diablo 2) bolj težko dam kakšno objektivno oceno, igra v celoti se mi je zdela vredna igranja in mi je bila všeč. Dejtvo pa je, da tako "zabugane" igre verjetno še nisem igral, sprašujem se kako je šele bila opevan Gothic 3. Nekajkrat me je pošteno streslo ob omenjenih bugih, ko me je "poslidalo" direktno v morje, ko malce hitrejših nasprotnikov pri malce lesenem modelu bojevanja nisem zadel, ubiti nasprotniki so v nekaj primerih namesto na tleh ležali v zraku, uspelo mi je celo preplezat steno pri eni jami, ki je več kot jasno mišljena da preprčuje ponoven prehod...

Za konec pa še igra je bile prelahka na normal, to lahko gladko zagotovim in svetujem tistim, ki se šele spravljajo igrat Arcanio, verjeli ali ne igra se mi je zdela tako lahko da v celotni igri nisem uporabil niti enega skill pointa, rekli boste malce omejeno dejanje, meni je bil ravno to izziv!

Konec pa recimo takšen, kot da se ni kaj pretiranega zgodilo - še en del...

Mislim, da vredno igranja!

Meizu ::

Saj, zato pa igram sam na gothic brez usmiljenja :)

Lonsarg ::

Na Gothic težavnosti, sem v teku obračanja igre umrl ene 500krat. Pa sem velik g33k na področju RPGjev. Enostavno majo insta kill na tebi, zelo izziv špilati kot fighter. Range lok ter magic je dosti lažje, ker noben enemy v celi igri ni hitrejši od tebe, tako da samo letaš okoli njih pa strelaš:) Tako sem tudi bosa, klub temu, da sem bil pretežno fighter ubil z magicom.

Ne razumem vas, ko vamje prelahko pa ne dvignete težavnosti, zato pa je za štelat, da jo sebi prilagodiš:)

Meizu ::

Hja jst sm heavy armor 2 hander, plus od magica mam odprto vejo za frost, da upočasni sovraga, ter pri elektriki, al kaj je že, mam paralyze skill odklenjen plus +30% dmg while paralized passive. Dela čudeže tale build - zaenkrat je blo vseskupaj celo prelahko, čeprav na gothic :)

Lonsarg ::

Ja jaz sem pomoje zajebal, ko frosta nisem nič, imel sem melee power do max, ter electrycute skoraj do konca. Pol je blo stun+fight, sam mane tako hitro zmankovalo, da sem pač še mal zraven tolker, lahko bi bil lame, pa tekel okol da se mana nabare. To je ta lame part fightning Systema, pač nahitro narejen špil, jaz sem bolj zardi zgodbe vztrajal proti koncu.

Če hočte kvaliteten fightning system z balanced kombinacijo figha in magica pejte Withcer igrat, levo miškina tipka fight, desna magic, torej maš vedno po en magic in en način fighta equipan naenkrat, ful fajn. Zbiraš med agility, ter strenght, ter splash attacki, fenomelnalno. Vidiš enga z ščitom, preklopiš na strenght udarce, da ne blocka preveč, vidiš enga, ki je ful agilen, pa preklopiš na hitre pa švoh napade, ker je prehiter za tvoje strenght udarce hehe:)

Meni najbolši RPG do sedaj, kot celota. G1 ga prehiti pri marsikateri stvari, ampak kot celota pa mam kar Witcherja.

lordgiant89 ::

Špil se mi zelo dopade. Idino kaj so malo zafrkneli je da ko izdeluješ stvari. Ker se mi ne dopade ta hiter način ko klikneš c in lahk kar izdelaš karkoli kaj se naučiš. V prejšnjih gothic verzijah se mi to dopade najbolj da greš do kovačnice in si narediš meč. Ta način je najboljši v Gothic 1.

vorantz ::

Končno končal. Jao kakšen beden konec 8-O

Kot, da se piscem ni več dalo in so šli vsi spat.

Outsajder ::

vorantz je izjavil:

Končno končal. Jao kakšen beden konec 8-O

Kot, da se piscem ni več dalo in so šli vsi spat.

Se zelo strinjam:(

Lonsarg ::

Kaj kakšen konec je? Saj ni konca sploh:)

vorantz ::

Če bi gledali serijo in bi čez par mesecev začela naslednja sezona, bi še razumel ;((

cloud ::

pr men so ljudje popolnoma izginili :|
btw, sem že pogledal na Google, pa nima noben isti problem

The Player ::

evo, včeraj obrnil gothic 4, lahk rečm, da je stvar vredna igranja, žal pa originalnga gothic-a ne bomo več videli in bo samo še iluzija. Stvar je igriva, dela v redu, brez večjih bug-ov, sam preveč se je stvar spremenila in preveč spominja na divinity 2 eco draconis. Pol špil te notr povleče, sam tok k gothic pa spet ne. od začetka ko sem delal queste sm bil kr mal zmedn, ker so liki full hitr govorl, tko, da sm mogu včasih reload-at pa ponovno poslušat, da sm padu not v zgodbo. Presenetil me je zemljevid, saj te full omejuje pri svobodi kar ima + in -. + je ta, da lahko brez zadržkov raziskuješ, brez, da bi te skrbel, da bi sprožu kak bug, ali pa da bi šel kam kamor nebi smel iti, potem je + tudi to, da ko iščeš izgubljene predmete jih lažje najdeš, ker jih sproti iščeš. - je pa pač ta, da nimaš svobode take kot včasih. Pri quest log-u, sem pogrešal dialog-e kot pri gothic 3, tko, bi lahk osvežil mal osebke NPC-jev pa kaj se dejansko dogaja. Špil te vodi za rokico, tko, da je mal "less adventures" ampak me ni motil tko tko. Šefica na koncu mi je bla mal bedna, ker je brez magije nebi mogel premagati. Igral sem warrior + magija ognja, ker sem lih imel odveč pike, pa sm jih potem vložil v čarovnijo, mi je pa všeč, ker so bli vedno šefi vredni izziva in so bli zlo zabavni :D
težavnostna stopnja mi je dajala mešane občutke, namreč je bla na stopnja normal zlo lahka, sam v nekaterih momentih je bla pa že pretežka (v temlju ko sem moral, poiskati un kipec, da bi spremenil vreme je mrgolelo okostnjakov, sedaj si pa predstavljaj 10 na 1, ni šanse jih premagat brez čarovnije ali brez bežanja)
konc mi je dajal mešane občutke in stvar niti malo ni bla epska kot bi moralo biti za RPG-je. Nadaljevanje upam, da bo in upam, da se bo tudi poboljšalo, sedaj pa veselo čakat na risen 2 to pomen, naštimite si koledarje za kake 3 leta ali več :D

vorantz ::

The Player je izjavil:

Šefica na koncu mi je bla mal bedna, ker je brez magije nebi mogel premagati.


Zakaj pa to?
Se da čisto normalno samo z mlatenjem.

The Player ::

vorantz je izjavil:

The Player je izjavil:

Šefica na koncu mi je bla mal bedna, ker je brez magije nebi mogel premagati.


Zakaj pa to?
Se da čisto normalno samo z mlatenjem.


se jo, da ja, sam ona takoj pobegne na stopnice, ki ti niso dosegljive in se obda z neprebojno auro, potem pride nazaj, ampak hitro pobegne spet nazaj in pošlje ukrepitve.
najbolj epic šefe mi je bil un k je delu zanjo (se ne spomnim imena), k je hotu izzvat hagen-a potem je pa ugotovu, da nima šans pred tabo in je poslal kar celo vojsko nate :D

Lonsarg ::

Šefico samo z mlatenjem si res ne predstavljam. Namreč ta draga šefica ima spell z praktično unlimited range, ki te funke po tleh ter pobere pol lajfa. Jaz sem z melejem jo spravil na pol lajfa, pa sem pri tem porabil ene 20 celolajfnih potionov, ter vse eliksirje za regen možne. Pol sem pa pač še taktiko bežanja in jo z frostom pobijal počasi, edini spell k sm mel. Lame del fightninga je, da te noben nikol ne ujame in je range fight na izi špilat, mi je pa ravno to omogočilo, da sem bosico v prvem poskusu fental, samo melee bi bla frka, najbrž bi se vrnu po kak potion al kaj jaz vem...

IvoJan ::

jst sem jo v 20 min premagal samo z mlatenjem. porabil pa nisem posebno veliko potionov. fora pregrade je da ko pobegne na stenge te tudi ona ne zadane s svojim ker je le ta zacitna neprebojna v obe smeri in se lahko skrijes za stopniscem. igral sem na normal, zdaj pa jo bom se na gothic. pri zadnjem bossu sem bil na lvlu 29 in maxxed prve tri atribute
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: IvoJan ()

Lonsarg ::

Normal pa gothic težavnost je vmes še hard težavnost. Razlika v dmgju normal in gothic je ene 3kratna, power attacki so tudi ene trikrat hitrejši, kar pomeni njen power attack ma 100% accuracy, za čisto vsak hit, k ji ga boš naredu ma 100% chanca da ta knocha down in ti lep dmg nardi. Pa jo premagaj samo z mlatenjem, sej se da, sam je ornh izziv, men se ni dal od savov hodit, sploh ker sem bil še mage mal, zakaj ne bi uporabu tega:)

IvoJan ::

pol sem pa na hard igral ker sem igral na predzadnji tezavnostni stopnji
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Izi ::

Tudi jaz sem prišel do konca.
Glavno mesto Setariff je ostalo neraziskano. Sem mislil, da sem kaj zgrešil ampak očitno se sploh ne da priti notri.
Zgodba je zanimiva takorekoš do konca, ko se vse skupaj konča kar brez vsakršne razlage.
Vse se konča v največjem žaru boja, in našega neimenovanega heroja sploh ne vidimo več. Spodobilo bi se videti nek zaključek kjer sodeluje tudi naš heroj.

Spoiler:

Sicer smo vse uredili kot je treba, Xesha je premagana, Sleeperjev artefakt je tam kot mora biti, Kralj Rhobar III je rešen, dežela je rešena, ampak s tistim videom na koncu so naredili mnogo preveč zmede. Človek bi pričakoval en lep konec in morda kakšne namige za nadaljevanje, ampak konca sploh niso naredili, dogajanje ob koncu pa je preveč nejasno, da bi pustilo kakšen dober občutek.
Demon, ki je obsedel Rhobarja je menda Sleeper. Ampak potem pa nekje vidimo Gorna in neke čarovnike, med katerimi je celo nek Orc, ki z nekim ritualom Sleeperja spravijo v fizično formo in to kot kaže na tem svetu. Nič jasno.
Zakaj bi kdo hotel Sleeprja pripeljati na ta svet?
Kakšne načrte imajo s Sleeperjem?
Kaj tam dela Gorn?
Kdo sploh so tisti čarovniki?
Kje je med tem Xardas?
Ali za vsem spet stoji Xardas, ki ima neke svoje načrte s Sleeperejm?

Ali je komu kaj več jasno ali bomo na odgovore čakali 3 leta da končajo nov del, v katerem se bomo morda enako kot v prvem delu spet borili proti Sleeperju.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

The Player ::

Sleeper v fizični obliki? A niso rekl, da je to demon, namreč sleeper zgleda kot nekak čuden stvor (podoben mine crawlerju iz g3)?! Pa itak smo sleperja premagal že v 1 delu gothic-a, kjer je vladal rhobar ii, v gothic 4 pa vlada rhobar iii, kar pomeni, da bi mogl it z zgodbo way back v preteklost, kar bi blo full čudn. Prav tako določeni osebki so starejši in bolj izkušeni (milten je postal grandmaster, medtem ko je bil v g1 navaden vajenec itd. ) in veriga dogodkov tudi vpliva na potek zgodbe (prijateljstvo med ljudmi in orci)
tisto na koncu pa ni bil gorn, ampak thorus :d (ki je seveda vedno igral vlogo okupatorja, v vsakem gothic-u)
mene zanima, kaj so govorl na koncu o neki vojni? In zakaj neki so poklicali nazaj demona iz kralja, če bi moral demon zapustiti kralja rhobarja, čim premagamo xesho in prinesemo artefact od slepperja (če se ne motim). Kaj a zdej se hočjo maščevat rhobar-ju, ker je pač začel okupirat al kako?
Pač mešani občutki
a je kdo opazu, da v špilu manjka lares?

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

The Player ::

evo posnetk



kdo je una ženska na začetku videa? smo mel kdaj z njo opravka? Preden začnejo uni obred vidimo 3 osebke: Thorus-a, orc-a (ga ne poznamo, sklepam, da je iz severa, kar pomeni da je sovražnik človeku, a zaradi čudnega vzroka kolaborira z ljudmi) in ta zadni osebek (ne vem imena) me na nekoga spominja pa ne vem, če sm zihr, če smo mel kej opravka z njim.

IvoJan ::

tisto je zadnja prezivela od nevem kerega ljudstva.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Izi ::

Sleeperja smo sicer premagali, vendar ga nismo nikoli ubili in sedaj je pač v drugačni obliki kot prej. In če je bil Rhobar III obseden preko Sleeperjevega amuleta je precej verjetno, da je šlo prav za Sleeperja.
Sem preveril še po nekaterih tujih forumih in mnogi mislijo, podobno kot jaz.
Tukaj je razmišljanje enega Gothic fana, ki se meni zdi kar zanimivo in tudi dokaj verjetno:
The demon was the Sleeper, which possessed Rhobar III via the sleeper's amulet. The Ahn'Bael and Ahn'Asiri are some sort of divine creatures of some old, forgotten goddess, which Xardas suggests she was the sister or even mother of the 3 gods Innos, Adanos and Beliar. The Ahn'Bael served the evil side of the goddess, while the Ahn'Asiri served the good one. They were at war and wanted to use the Sleeper probably, to defeat the Ahn'Asiri. Unfortunately, the world kind of got caught up in their conflict and so, the new hero stepped in.

The Player je izjavil:

Preden začnejo uni obred vidimo 3 osebke: Thorus-a, orc-a (ga ne poznamo, sklepam, da je iz severa, kar pomeni da je sovražnik človeku, a zaradi čudnega vzroka kolaborira z ljudmi)...

Se strinjam, da je tisti Orc sigurno iz severa, ampak je po moje prijatelj ljudi, ker smo imeli tudi v prvih dveh delih kar nekaj prijateljev med Orci, ki so nam tudi pomagali. Zna biti eden izmed njih, ampak sem pozabil imena. In dejstvo, da je Gorn skupaj z Orcom tudi govori, da se dobro poznata že od prej iz severa, kar pomeni, da smo morali tega Orca tudi mi najverjetneje že srečati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

The Player ::

Izi, hvala za razlago :)

zakaj omenjaš Gorn-a? A ni tist Thorus? Vsaj tako reče na videu.

Izi ::

Zmotil sem se (včasih zamešam imena), gre seveda za Thorusa, za Orca nihče ne ve kdo bi bil, tretji človek pa je menda kralj Setariffa. In predvidevam, da se tisti video na koncu dogaja v mestu Setariff.

WyattEarp ::

neki ste govoril da sulfer ni za dobit,... takoj ko prideš u junglo je u rudnini jih je 24 (pobereš po stenah - ''koplješ''). pa un meč (sem šparal 12.000 dnarja (ok, ga mam več kot 20.000 tako da ni blu problem kupt) k je en napisal u monestary-ju da en prodaja za 12k načrt za naredit ga, samo sem itak pobral ko prideš u junglo ( u enih jamah)enga k ma 40 damage in ko koga udarjaš, s tem dobivaš health in je super. je 10 sovražniku pa tepeš enga po enga, health pa skuz na največ :)
mi kdu pove, al je kdaj treba met kake meče al pa prstane in zapestnice in to? to kej prav pride, al lahko prodam vse? ker mam še vse - kjer kol sem kaj dobil, ker mislm, mogoče bo kdaj treba, bo kdo reku da naj mu kej dam pa ne bom meu pol.
AMD Phenom II 1090T,ASUS M4A89GTD PRO/USB3,12 Gb RAM(2x4Gb,2x2Gb)-1.600Mhz,
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.

Lonsarg ::

Ne razen tisto, kar misliš equipati lahko vse prodaš. Sulfer pa je velik problem dobit, potem ko enkrat prideš ven iz jungl in v Thornario. Ker se zaradi buga ne moreš v junglo več vrniti, torej tistega meča ne moreš narediti. Res pa je da itak potem dokaj kmalu bolšega dobiš, ko si enkrat že v zadnjem mestu.

Izi ::

vsa kar rabiš se shranjuje v poseben "Quest" oddelek v torbi in tega tako ali tako ne moreš prodati.
Na koncu, za zadnji boj s šefom oziroma šefico boš nujno rabil kar nekaj deset zdravilnih napitkov in seveda mana napitkov če si čarovnik. Pa kakšen napitek za povečanje zdravja in regeneracijo je nujno spiti med zadnjim bojem, ki zna trajati tudi več kot 10 minut. To moraš torej vedno imeti na zalogi.

Pri nadgradnji orožij je treba paziti, ker včasih v receptu rabiš starejše orožje, da ga nadgradiš na novejšega.
Vse ostalo lahko brez problema prodaš, sicer pa denar tako ali tako ni problem v tej igri. Rabiš ga samo za sproti, nič ni potrebno šparati, ker vse potrebne oklepe dobiš kar podarjene. Jaz sem na koncu, kljub temu, da sem prodajal samo kramo z oznako "loot", vse ostalo pa sem vlačil s seboj, imel 60.000 denarja, ki ga nisem imel za kaj porabiti.

WyattEarp ::

aha. no, sej pr tem starem orožju - ga ne smeš prodat, ker boš iz njega novo lahko naredu, če boš kak scroll dubu. sej šparal nisem, kupu pa tud nisem nič - razen un ''načrt za 12.000''. vse mana in hrane pa mam še vse na zalogi - nič še prodal in jih dobiš čez igro fulll - katere ne porabiš skor nikul, ker itak se hitro regeneriraš. bom pred zadnjim glavnim si u hitre bližnice dal healing potione pa to. mane ne uporabljam. nisem je ''raziskoval'' da bi bla kej bulša. mam pa 2 una, k ti povečata moč - pa zmanjšajo armor, bom une uporabljal na konc. pa unga k ti upočasni čas. samo sem u jungli, tako da še nisem čist pr koncu.
AMD Phenom II 1090T,ASUS M4A89GTD PRO/USB3,12 Gb RAM(2x4Gb,2x2Gb)-1.600Mhz,
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.

WyattEarp ::

kdu ve, akku gre ta igra? sem bil u jungli, pa sem pol bil že pred mestom tam neko refuge camp, pa pol sem šel u jame neke, pa bil dolgooo po jamah, kjer sem pobil neke leteče demone. pol sem pa ven pršu gor na vrh skor zemljevida. tako da nisem šel nič u tisto mesto tam in u settarif mesto. kako se pride do njega? al moram prvo zdej it u čist S mesto thorniara al kaj, pa pol šele u setarrif k je čist vzhodno? al naj grem okul tečt čist otoka da bom spet ke pršu?
hvala.
AMD Phenom II 1090T,ASUS M4A89GTD PRO/USB3,12 Gb RAM(2x4Gb,2x2Gb)-1.600Mhz,
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elex (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
39171457 (2856) oo7
»

Risen 3: Titan Lords (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11119467 (11650) opeter
»

Two Worlds II (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9310933 (6086) oo7
»

Risen II: Dark Waters (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9417185 (12457) kratos
»

Gothic 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
43042379 (21627) Lonsarg

Več podobnih tem