Forum » Informacijska varnost » Vdori v računalnik
Vdori v računalnik
Loky ::
prvo lepo pozdravljeni
kot drugo vas pa prosim za pomoč saj mi venomer javla avast antivirus vdore v računalnik iz tujega računalnika in ne vem kaj naj naredim, kako se zavarovati pred tem in kakšno škodo mi lahko povzroči????? prosim vas za pomoč no kr res ne vem kaj šari po mojem računalniku iz bohvej kot...
lepo pozdravljeni in hvala za vaš čas
[url]http://album.slikomat.com/pic.php?u=176...
kot drugo vas pa prosim za pomoč saj mi venomer javla avast antivirus vdore v računalnik iz tujega računalnika in ne vem kaj naj naredim, kako se zavarovati pred tem in kakšno škodo mi lahko povzroči????? prosim vas za pomoč no kr res ne vem kaj šari po mojem računalniku iz bohvej kot...
lepo pozdravljeni in hvala za vaš čas
[url]http://album.slikomat.com/pic.php?u=176...
pizdarija1 ::
Firewal najbrž maš? Če ti tole piše je najbrž prišlo s kakšnim krekom sumljivmi programi.. updati antivirus izklop PC iz neta kr odklop kabel in preskeneri z antivirusom =) in zbriš oz. daj v karanteno kar najde!
OmegaBlue ::
Eh.. paranoiki. Tole je čisto navadno klasično sranje, ki leti naokoli in ni razlog za paniko. To sporočilo nima veze s tem kar je na tvojem računalniku.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
pizdarija1 ::
Najlažji način je da pride v tvoj pc s trojanskim konjem. Zavaruješ se da začneš uporabljati original igre, programe :), lahko ti pokrade podatke,gesla zbriše, lahko naredi napad s tvojega pcja samo to so že extrem situacije :\!
OmegaBlue ::
Ne seri, tole je navadni netbios, pač šlatajo po portu 135 in gre firewall apeshit.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Loky ::
aha torej bi blo useen pametn mal comp spucat nesnage. pa glede na to da mi njegov IP pokaže a mi to kej nuca? mislim... kr kokr sm gledu na googlu bi nj biu v lj... sam bohvej kak natančn to pokaže... pač če bi lahk pr takih to kok preprečil
ToniT ::
Tvoj ip se verjetno tudi začne z 89.142.xxx.xxx.
Kot je rekel OmegaBlue, to ni nič drugega, kot netbios paketki, ki letijo po omrežju. Firewall pa imaš ravno zato, da te pred tem ščiti.
Kot je rekel OmegaBlue, to ni nič drugega, kot netbios paketki, ki letijo po omrežju. Firewall pa imaš ravno zato, da te pred tem ščiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posodabljanje Linux jedra brez ponovnega zagona računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8891 (6419) | ABX |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3539 (2563) | Mr.B |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40466 (15448) | brainiac20 |
» | internet vdori v računalnik, rešitev!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7511 (6080) | ToniT |
» | Po dnevu zatišja -- Microsoft in RPC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6792 (6792) | undefined |