» »

Hude zvočne

Hude zvočne

.:joco:. ::

Sprehajam se po povezavah in forumu in nikjer ne najdem kakšnih testov zelo dobrih zvočnih kartic (Yamaha, Motu...). Samo od Creative Live Platinum sem najdu ene opise, nikjer pa kakšnih še bolj hudih zvočnih kartic in dobrih testov. Sem namreč music freek in bi rabu en link na eno stran kjer bi kaj takega meli. Predvsem zunanje zvočne kartice me zanimajo.

Thnx

kuglvinkl ::

Dude, če si musik freek (of nature), potem zagotovo poznaš polno ime kartice. Vse kar ostane je to, da v Goolgu uheblaš to ime in pripišeš zaven še review. Upam, da sem napisal dovolj razumljivo. Če ti pri posebnih postopkih z googlom kaj ne bo jasno, ti kar vpraš.

...
Your focus determines your reallity

Jap, stupid me:\\

No ampak sem mislu, če obstaja kakšna stran, ki se ukvarja s testiranjem tudi / predvsem zvočnih kartic.
Ker so v glavnem procesorji, rami, grafične, maderbordi... in potem izjemoma kakšna zvočna. Jast bi pa tako stran, kjer so zvočne bolj v ospredju.

No, sicer jo bom zdej malo lažje najdu, thnx!!!

Uff, sej teh strani je ful, ne vem kako sem lahko to spregledal, še enkrat hvala!!

No pa da ne bom nove teme odpiral, a so tle na slo-tech še kaki music freeki? Men bi blo všeč da se mi tle javijo:8)
Da malo izmenjamo izkušnje in podebatiramo. Če ne drugače, pa mi sporočite po mejlu!
:D
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7712586 (8445) Janac
»

Creative razpolovil število zaposlenih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
547840 (6040) Han
»

Creative bo predstavil nove zvočne kartice iz družine X-Fi

Oddelek: Novice / Zvočne kartice
474994 (3148) Pesimist
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
796737 (5204) strumf666
»

"Studijska" zvočna kartica