» »

Uveljavljanje garancije v tujini

Uveljavljanje garancije v tujini

lampa ::

Na ebay-u sem pred enim mesecem kupil Creativ Zen Stone mp3 player, ki pa se mi je pokvaril.Player sem kupil nov in je seveda še v garanciji.Zanima me na koga se naj sedaj obrnem,na prodajalca (dvd.co.uk) ali pa direktno na Creativ.Na papirjih,ki sem jih dobil poleg ni jasno kako in kaj naj bi naredil.Kakšne so kaj vaše izkušnje v podobnih primerih?

LP

solatko ::

Pošlješ na naslov proizvajalca in moliš, da imajo profesionalen odnos. Napišeš problem v angleščini in čakaš. Po navadi je odziv v cca 1 mesecu, če pa jim dodaš mail naslov pa odgovor pride zelo hitro.

delfinus ::

Creative UK Support Tole se mi zdi pravi naslov za kontaktirat pa ti bodo povedali.

Sam imam zelo dobro izkusnjo z uveljavljanjem garancije v tujini in sicer Antec. napajalnik kupljen v Pelugi. Ker je potekla enoletna garancija je veljala se garancija od proizvajalca, ki je tri leta. Poslal Email na Antec in dobil vsa navodila za vracilo produkta. V 14 dneh sem imel doma novega in to celo boljsega. Pokvaril se mi je Antec Neo 480W. Poslali pa so Antec Neo 550 - novega zapakiranega. Sem pa to urejal s podruznico na Nizozemskem.

lp, D.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

damjan11 ::

Jaz sem prej kontaktiral prodajalca v Nemčijo preko telefona, potem sem mu poslal email z slikami problema (tv) in mi je dal neko rma številko, potem pa vse skulpaj poslal v Nemčijo. Edini problem je bil strošek pošiljanja okoli 30e. ki pa ga je prodajalec potem nakazal na moj račun.
Vse skupaj je trajalo okoli tri tedne. Za enkrat ni bilo problema z ebay nakupi.Prej si pač moraš prebrati njihove pogoje in to je to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
839189935 (5129) Ebu Bekr
»

Mindfactory garancija -problem (strani: 1 2 )

9813629 (7842) Mitja358
»

Kupujem gaming pc 2000€

211898 (1290) ziga1990
»

Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

59729212 (17758) LittleDevil

Več podobnih tem